Mioty adoptowane - Sześć białostockich kapturków
DorZaw - Pią Cze 08, 2012 13:30
Cudownie!
Napisz mi o której będzie w Warszawie, żebym wiedziała na którą przyjechać i na której stacji (centralna, zachodnia?). Co prawda pracuje, ale postaram się zamienić się z kimś na teń dzień. Jeśli nie uda mi się wywinąć z roboty, przyjedzie mój chłopak lub nasi przyjaciele, którzy mają być w Warszawie tego dnia.
Napisz mi o której Twój mąż będzie na stacji i na której.
Była u mnie Denewa na spotkaniu (ze szczury.org) - wszystko wypadło elegancko i dobrze, ale możesz też do nich napisać (stasimalgosia)
LuxTorpeda - Sob Cze 09, 2012 00:17
Piękni Jakby Domi w końcu zechciał pogodzić się z Colim to brałabym 3 na raz...
Bo wolna klatka by była i mam potrzebę powiększania swojej szczurzej "rodzinki"...
Tak to tylko oglądam i wzdycham...
Piękni chłopcy
DorZaw - Sob Cze 09, 2012 06:19
Czy chłopcy siedzą w oddzielnych klatkach? Trochę ich szkoda, bo szczurki lubią się miziać, może akurat te dwa samce nie przypadły sobie do gustu
Hmm, zawsze można spróbować do każdego dać po maluchu ale to dość ryzykowne jak ogony są agresywne do wszystkich a nie tylko do siebie...
DorZaw - Wto Cze 12, 2012 21:03
Kochani maluszek dotarł do mnie - napiszę tylko tyle - brać brać brac!
Nakasha - Śro Cze 13, 2012 11:48
Trochę o maluchach: są bardzo ciekawskie, lubią biegać, tak samo po kanapie jak po człowieku czy psie. M1 i M5 są najwięksi i najodważniejsi. Za to M6 jest malutki i drobny, najbardziej nieśmiały. Chociaż także on po paru chwilach szaleje z braćmi poza klatką.
DorZaw - Śro Cze 13, 2012 12:38
Nakasho, zapraszam do odwiedzin mojego tematu
http://forum.szczury.biz/...p=761010#761010
aneczka - Wto Cze 19, 2012 20:01
co tam u chłopców,dalej szukają domku
Nakasha - Wto Cze 19, 2012 20:18
Domku szukają M3 i M6. Niedługo zrobię im więcej zdjęć.
Kasiak - Śro Cze 20, 2012 06:51
Nakasha napisał/a: | Domku szukają M3 i M6. Niedługo zrobię im więcej zdjęć. |
Hej, wczoraj pisałam do Ciebie, że włąśnie te dwa maluchy chętnie przygarnę. Wiadomość nie dotarła? Czy nie spełniam wymagań?
aneczka - Śro Cze 20, 2012 18:43
za dobry domek dla pozostałej dwójki chłopaków,ja ostatnie panny z tego miotu właśnie oddałam
Nakasha - Czw Cze 21, 2012 10:01
Wstępnie wszyscy chłopcy są zaklepani, teraz czekamy na transport, więc na razie proszę nie zamykać.
Kluska - Wto Lip 10, 2012 18:33
Wszystkie szczurki już w nowych domkach?
Nakasha - Wto Lip 10, 2012 21:32
Tak.
DorZaw - Sob Lip 21, 2012 21:58
hop hop!
Co tam słychać u braci
Mój Marvinek (pan M4) jest najcudowniejszym szczurasiem na świecie! Głupolek taki, wszędzie go pełno, model jeśli chodzi o pozowanie do zdjęć Uwielbia buziaczki w brzusio nawet nie piśnie jak mam ochotę na pieszczoty jak tak oglądam te stare zdjęcia jak był szkrabkiem, to aż mi się łezka w oku kręci jaki z niego amant wyrósł
Kluska - Pon Lip 23, 2012 10:49
Zgodnie z umową przeniosłam temat do Miotów adopcyjnych
|
|
|