Mioty adoptowane - [Miot] 21.12.2006 Maluszki przyszły na świat
Liwka - Pon Sty 01, 2007 23:53
No co robić Prawda, że są śliczne? ZOstawiłabym wszystkie, no ale... Klatke mam na 3 szczurki. Wydaje mi się zresztą, że jest tylko jedna samiczka. Jeszcze to sprawdzę, póki co ciurki są w sopocie z drugą babcią Zobaczę się z nimi pojutrze.
sachma - Pon Sty 01, 2007 23:56
Liwka, czy ten jeden agut jest jasniejszy od drugiego czy to tylko na fotach tak wyszlo?
dam ci link ktory kiedys dala mi Nezu... a ty przekazesz go kiedys kolejnej potrzebujacej, nie wprawionej babci... Off-Topic: | jakos tak nastrojowo sie zrobilo |
<<KLIK>>
Liwka - Wto Sty 02, 2007 11:29
Dzięki, jutro wypróbuję ten link
Może faktycznie jeden jest trochę ciemniejszy, ale nieznacznie.
Mówisz, że to Agouti są? Myślałam, że to musiałyby byc całe brązowe
sachma - Wto Sty 02, 2007 11:33
Liwka, agouti to mieszanka brazowych czarnych i bialych wlosow zobacz na moja Kami ona jest agutem
juz sie dopatrzylam.. na jednym foto byl taki kontrans miedzy nimi ze myslalam juz ze jeden to cinamon o.O ... ale na innym zdjeciu widac ze sa takie same
Elbereth - Wto Sty 02, 2007 21:06
Całe szczęście, że nie ma tam jakiegoś rudzielca, moje GMR siedzi cicho .
Kagero, ja nie chcę nic mówić, ale jakiś transport może by się znalazł . Albo można wysłać szczura przesyłką konduktorską...
Kagero - Śro Sty 03, 2007 02:58
Elbereth, a możesz mi wytłumaczyć łopatologicznie jak taka przesyłka wygląda i co z 'przesiadkami'? mogłabym odebrać w oświęcimiu... może katowicach, albo tychach...
nie! nie! NIE! nie mogę. nie mogę. nie mogę.
jak z płciami maluchów?
sachma - Śro Sty 03, 2007 09:03
Kagero, w tym problem ze nie moze byc przesiadek, pociag musi byc bezposredni, chyba ze na dworcach gdzie beda przesiadki ktos bedzie i przeniesie ogona z jednego do drugiego pociagu...
i nie draznij mnie tylko w koncu przygarnij ktoregos, bo takie wypowiedzi w kazdym temacie o malcach mnie dobijaja... chcesz to bierz.. te male naprawde potrzebuja domkow, a nie powiedzenia "ale bym chciala.... a jednak nie." a jak nie mozesz wziazc to jest taki temat jak marudnik i tam sobie pojecz...
Elbereth - Śro Sty 03, 2007 17:15
Kagero napisał/a: | nie! nie! NIE! nie mogę. nie mogę. nie mogę. |
Jak nie możesz jak możesz, 3 szczury to naprawdę mało (a jeszcze do tego jakieś cudo od Zirr i masz już wspaniałe 4 szczurowe stadko, takie akuratne, nie za mało, tak się fajnie czasem roją , ale nie za dużo, jeszcze można wszystkie na raz na ramionach nosić ).
L. - Śro Sty 03, 2007 17:32
Dla mnie te "brazowawe" malenstwa to jak nic agouti
Liwka - Śro Sty 03, 2007 19:47
Jeden czarno-biały samczyk zdechł ale o tym pisałam juz w innym dziale...
Zostały 3 samiczki. dwie augouti i jedna czarno biała. Jedna agouti zostaje ze mną
Kagero - Czw Sty 04, 2007 09:38
sachma, staram się, kombinuję.. a na razie jedyne co mogę to się ślinić, chwalić i sobie poryczeć.
Liwka
ktoś wie gdzie wylądowałby maluch jeśliby jechał prosto w moje okolice, tak jak pisałam wyżej? poprzeglądam jeszcze transport, może ktoś tak jeździ. i negocjuję. cholera.
sachma - Czw Sty 04, 2007 09:42
Off-Topic: | Kagero, pogadaj z zona ona przejezdza przez cala polske, moze bedzie w pobizu.. sprawdz na stronie pkp polaczenia bezposrednie miedzy najblizszym ci miastem a miastem w ktorym sa dzieciaki... |
Kagero - Czw Sty 04, 2007 09:52
Off-Topic: | sachma - pertraktuję z rodzicami - jeśli się zgodzą, to pomęczę trochę zonę ^.^ nie mogę wprawdzie nic obiecać, bo mam przed sobą zaciekły opór, ale może ich trochę zmiękczę <.<... |
mam nadzieję na czarną kapturkę, ale póki co się nie będę deklarować. czułabym się zwyczajnie głupio i po chamsku, gdybym się zdeklarowała a rodzice nie daliby się złamać T_T
Liwka - Czw Sty 04, 2007 16:02
Mój tata jeżdzi po polsce, gdyby akurat jechał w Twoje strony to mogłabym mu dać malucha.. No ale sama wiesz, może w ogole nie będzie jechał na południe
moniaaa - Czw Sty 04, 2007 18:06
a przez Poznan tata czasem jezdzi?
|
|
|