Mioty urodzone - rok 2010 - Miot MAGICZNY Happy Feet - W całości za TM
Caqui - Pią Gru 17, 2010 15:48
Azi napisał/a: | przy czym na pewno będę chciała obu samców - D, S, BES i S, R, burmese na współwłasność. |
No to ja już jestem chętna na malucha po którymś z nich
mc - Pią Gru 17, 2010 15:48
Boże! Te maluchy są tak cudowne! Ja chcę!
Azi - Pią Gru 17, 2010 16:08
Caqui, dla nich się jeszcze samiczka nie urodziła
gratis - Pią Gru 17, 2010 16:54
Co najwyżej można po cichu mantrowac za zdrowe linie Leciska, Fiony i samców, które mamy na oku dla magicznych panien.
Agi - Sob Gru 18, 2010 11:19
Jeśli mogę prosić to chciałabym samiczkę F5 zdjęcie indywidualne nr. 6 oraz pannę piszczałkę zdjęcie nr. 7
Oczywiście za zgodą waszą i jeśli nie będziecie ich zostawiały sobie
Kiedy będę mogła zabrać je do nowego domku ?
Pozdrawiam,
Caqui - Sob Gru 18, 2010 13:14
No to się przecież samiczka urodzi, wszystkie szczurze królewny będą do takich startowały!
gratis - Sob Gru 18, 2010 14:01
Agi, wszystkie zdjęcia indywidualne będą dzisiaj, max jutro - ostateczne rezerwacje także.
Mnie czas zaczyna gonic z dokumentami, a i Was zapewne zaczynaja niecierpliwic ociągające się rezerwację.
Ja się jeszcze całe wczoraj łamałam, ale wygrało serce, a nie rozsądek i z nami zostaje F3, o ile Azi nie zadecyduje inaczej. Mała ma idealny dla mnie charakter, który zwyciężył nad cudownymi dumbo uszkami F5.
Co do odbioru maluszków - w Sylwestra zahaczę o Wrocław. Wtedy też zabiorę ze sobą panienki, które wybierają się w tamte strony. Będą miały 4,5 tygodnia, po Nowym Roku Azi się zapewne z Wami dogada na konkretny dzień.
A. Przygotowac mi kserówki dowodów osobistych. Zaraz po rezerwacjach zbiorę też od Was wszystkie dane potrzebne do umów.
Azi - Sob Gru 18, 2010 15:13
gratis, ja ciem teraz zdjęcia, bo ja ciem już wybrać moją Athame
z fleshem zdjęcia, z fleshem!
gratis - Nie Gru 19, 2010 11:25
Zaczynamy rezerwacje.
Porządek rezerwacji:
- Angels i Madzook proszę o potwierdzenie (poprzez wysłanie pw z danymi do umowy - adres i nr dowodu osobistego)
Dziewczynki:
Kolejne osoby piszą mi pw, kiedy widzą, że osoba z listy przed nami wybrała maluszka, czyli:
-wybiera Azi - dopisuję rezerwację
- wybieram ja - dopisuję rezerwację
- wybiera Agi (kiedy zobaczysz mój nick przy szczurze proszę o PW z nr dziewczynek ich imiona i dane do umowy - adres i nr dowodu osobistego)
- Alexa1707 - PW z potwierdzeniem rezerwacji maluszka, jej imieniem i danymi do umowy.
M1 Drizzt Do'Urden standard rex burmese self, rezerwacja: Madzook, waga: 43g
M2 Andaj Pukis dumbo standard black eyed siamese seal point self, rezerwacja: AngelsDream&Asaurus, waga: 45g
M3 Perkun Kaukai standard rex black eyed siamese seal point self, rezerwacja: AngelsDram&Asaurus, waga: 45g
F1 /panna piszczałka/ standard rex burmese self, rezerwacja: , waga: 43g
F2 dumbo standard black eyed siamese seal point self, rezerwacja: , waga: 43g
F3 dumbo rex burmese self, rezerwacja: , waga: 41g
F4 Athame dumbo standard russian blue burmese (?) self, rezerwacja: Azi, waga: 38g
F5 Avada Kedavra standard rex burmese self, rezerwacja: gratis, waga: 40g
AngelsDream - Nie Gru 19, 2010 13:11
gratis, szczególne ukłony w Twoją stronę za zdjęcia Andaja i Perkuna razem!
gratis - Nie Gru 19, 2010 13:32
AngelsDream, nie w moją, nie w moją. Ja tam tylko stałam.
AngelsDream - Nie Gru 19, 2010 13:36
gratis, czyli słusznie dziękowałam madzook w PW.
Setna notka w blogu. Cierpliwości, Netku!
gratis - Nie Gru 19, 2010 14:08
Azi, a Ciebie ostrzegam, że istnieje opcja taka, że dostaniesz bubla w postaci black eyed siamese russian blue point.
madzook - Nie Gru 19, 2010 14:57
Maluchy są wspaniałe Najchętniej ukradłabym wszystkie
Bardzo Ci dziękujemy gratisku za to, że mogliśmy was odwiedzić.
To niesamowite móc zobaczyć jak w przeciągu tygodnia z lekko omszonych klusek zmieniły się w puchate kuleczki z otwartymi oczkami i motorkami w pupkach.
Poziom trudności w dopilnowaniu ich podczas wybiegu wzrósł i to bardzo. W pierwszej chwili byliśmy z Ł. lekko zdezorientowani, bo maluchy przemieszczały się w zastraszającym tempie w każdą z możliwych stron świata, ze szczególnym uwzględnieniem niezwykle pociągającej krawędzi łóżka
Azi, twoja Athame uwielbia przesiadywać na ramieniu, przekopywać się pod ubraniami, lizać i podgryzać dłonie. Człowiek jest dla niej priorytetem
gratis - Nie Gru 19, 2010 15:16
madzook, idealnie napisane.
Zbierasz szczury w kupkę, kładziesz na środku łóżka i nagle uczysz sie wyznaczac linie pola centralnego z "+" w środku.
Straszliwie fajnie, że udało Wam się do nas dotrzec.
Dziękujemy!
|
|
|