To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

Anomalia - Czw Cze 17, 2010 14:43

Tak, to prawda. Mi się te brązowe z przebłyskami czarno/szarawego podobają. :mrgreen: :serducho:
LalaAla - Czw Cze 17, 2010 18:07

Generalnie mi się wszystko mega podobają a szczególnie te czarne i jedna srebrna panienka. I mam mega dylemat. Szkoda tylko, że nie można jeszcze za bardzo przy rezerwacjach określić temperamentu maluszków.
Anomalia - Czw Cze 17, 2010 19:54

No, racja. Głupio. Bo może Ci się np. trafić co spał będzie tylko, lub agresywny będzie. ^^
Sysa - Czw Cze 17, 2010 20:00

Agaska, szczury jak są rozmnażane to patrzy się też na charaktery rodziców, w jakis sposób jest to dziedzczne. Myślę, że szanse na agresywnego malucha są znikome...
LalaAla - Czw Cze 17, 2010 20:10

Agresywny jest wykluczony :) Po to są takie hodowle, żeby wyeliminowac osobniki agresywne albo bojaźliwe :) Ale i tak może trafic się np. osobnik mało kontaktowy a ja marzę o takim miziaku raczej :)
Anomalia - Czw Cze 17, 2010 20:16

No możliwe. Za bardzo na hodowlach się nie znam i proszę mi wybaczyć. :)
Podaję tylko przykład. :wink:

Sysa - Czw Cze 17, 2010 20:19

LalaAla, to chyba na samczyki powinnaś się czaić jak ma być miziak :lol:
LalaAla - Czw Cze 17, 2010 20:22

No właśnie wiem... :( Ale chyba wśród samiczek może trafic się trochę bardziej miziasta panna.. Mam nadzieję.
Anonymous - Czw Cze 17, 2010 20:30

Poca jest bardzo kochana, daje się miętosić i głaskać, od początku mogłam swobodnie grzebać w gnieździe i nawet zabierać jej maluchy z cycka :wink: . A przypomnę, że mnie bardzo mało zna, bo to samiczka Nakashy :wink: . Xibbi też był kochany, więc myślę, że maluchy będą super :)
LalaAla - Czw Cze 17, 2010 20:39

Ren ja już kocham wszystkie maluchy wszystko jedno jakie będą :) Są tak niesamowicie prześliczne, że nie mogę się już doczekac aż przybędą do nas :) W ogóle to śmieszne wyszło bo z Tomkiem nastawialiśmy się, że jak nie będzie dumbolców to nie bierzemy w ogóle ogonków. Ale jak tylko się urodziły i zobaczyliśmy te żelki to już wiedziałam, że weźmiemy je na 90% ;) A już jak zobaczyliśmy je ofutrzone to nawet Tomek się zakochał w nich ;) No i takim sposobem z planowanych 2 ogonków zrobiły się 3 bo chcemy i tak miec dumbo a klatka jest akurat na 3 szczury ;)
Niamey - Czw Cze 17, 2010 20:42

Samiczki są miziaste, tylko w taki inny sposób - podbiegają na buziaka i fruuu już ich nie ma :P
Anomalia - Czw Cze 17, 2010 20:46

No to fajnie. :D :)
agacia - Czw Cze 17, 2010 21:01

Niamey napisał/a:
Samiczki są miziaste, tylko w taki inny sposób - podbiegają na buziaka i fruuu już ich nie ma :P

Ten opis idealnie pasuje do moich 3 samców :] No, ale to gówniarze jeszcze w sumie. Zobaczymy jak będzie jak jeszcze podrosną i spoważnieją ;)

LalaAla - Czw Cze 17, 2010 21:31

Niamey napisał/a:

Fakt :) Moje poprzednie laski robiły dokładnie tak :D Zobaczymy jak będzie z tymi paskudami ;) Imiona już wybrane?? :>

Anonymous - Pią Cze 18, 2010 06:31

Maluchy już powoli otwierają oczy, więc myślę, że jutro będą rezerwacje :)
Off-Topic:

LalaAla, mata dostała Twój transporter :wink: