Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12
Anomalia - Czw Cze 17, 2010 14:43
Tak, to prawda. Mi się te brązowe z przebłyskami czarno/szarawego podobają.
LalaAla - Czw Cze 17, 2010 18:07
Generalnie mi się wszystko mega podobają a szczególnie te czarne i jedna srebrna panienka. I mam mega dylemat. Szkoda tylko, że nie można jeszcze za bardzo przy rezerwacjach określić temperamentu maluszków.
Anomalia - Czw Cze 17, 2010 19:54
No, racja. Głupio. Bo może Ci się np. trafić co spał będzie tylko, lub agresywny będzie.
Sysa - Czw Cze 17, 2010 20:00
Agaska, szczury jak są rozmnażane to patrzy się też na charaktery rodziców, w jakis sposób jest to dziedzczne. Myślę, że szanse na agresywnego malucha są znikome...
LalaAla - Czw Cze 17, 2010 20:10
Agresywny jest wykluczony Po to są takie hodowle, żeby wyeliminowac osobniki agresywne albo bojaźliwe Ale i tak może trafic się np. osobnik mało kontaktowy a ja marzę o takim miziaku raczej
Anomalia - Czw Cze 17, 2010 20:16
No możliwe. Za bardzo na hodowlach się nie znam i proszę mi wybaczyć.
Podaję tylko przykład.
Sysa - Czw Cze 17, 2010 20:19
LalaAla, to chyba na samczyki powinnaś się czaić jak ma być miziak
LalaAla - Czw Cze 17, 2010 20:22
No właśnie wiem... Ale chyba wśród samiczek może trafic się trochę bardziej miziasta panna.. Mam nadzieję.
Anonymous - Czw Cze 17, 2010 20:30
Poca jest bardzo kochana, daje się miętosić i głaskać, od początku mogłam swobodnie grzebać w gnieździe i nawet zabierać jej maluchy z cycka . A przypomnę, że mnie bardzo mało zna, bo to samiczka Nakashy . Xibbi też był kochany, więc myślę, że maluchy będą super
LalaAla - Czw Cze 17, 2010 20:39
Ren ja już kocham wszystkie maluchy wszystko jedno jakie będą Są tak niesamowicie prześliczne, że nie mogę się już doczekac aż przybędą do nas W ogóle to śmieszne wyszło bo z Tomkiem nastawialiśmy się, że jak nie będzie dumbolców to nie bierzemy w ogóle ogonków. Ale jak tylko się urodziły i zobaczyliśmy te żelki to już wiedziałam, że weźmiemy je na 90% A już jak zobaczyliśmy je ofutrzone to nawet Tomek się zakochał w nich No i takim sposobem z planowanych 2 ogonków zrobiły się 3 bo chcemy i tak miec dumbo a klatka jest akurat na 3 szczury
Niamey - Czw Cze 17, 2010 20:42
Samiczki są miziaste, tylko w taki inny sposób - podbiegają na buziaka i fruuu już ich nie ma
Anomalia - Czw Cze 17, 2010 20:46
No to fajnie.
agacia - Czw Cze 17, 2010 21:01
Niamey napisał/a: | Samiczki są miziaste, tylko w taki inny sposób - podbiegają na buziaka i fruuu już ich nie ma |
Ten opis idealnie pasuje do moich 3 samców No, ale to gówniarze jeszcze w sumie. Zobaczymy jak będzie jak jeszcze podrosną i spoważnieją
LalaAla - Czw Cze 17, 2010 21:31
Niamey napisał/a: | Samiczki są miziaste, tylko w taki inny sposób - podbiegają na buziaka i fruuu już ich nie ma |
Fakt Moje poprzednie laski robiły dokładnie tak Zobaczymy jak będzie z tymi paskudami Imiona już wybrane??
Anonymous - Pią Cze 18, 2010 06:31
Maluchy już powoli otwierają oczy, więc myślę, że jutro będą rezerwacje
Off-Topic: |
LalaAla, mata dostała Twój transporter |
|
|
|