To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - V-alki Emerald Moon - indywidualne s.11

L. - Śro Cze 02, 2010 18:57

Wszystkie maluchy mają domki, żaden nie jest wolny. Czekałam na odpowiedź chętnej dlatego to wszystko tak się przedłużyło.

Wczoraj miał miejsce wypadek, z mojej winy.. nigdy go sobie nie wybaczę.. Vermilka nie żyje. http://forum.szczury.biz/...p=451262#451262
Zwątpiłam w siebie.. nie wiem czy się jeszcze nadaje.

PATY$$ka - Śro Cze 02, 2010 19:01

:shock: Biedaczka...[*]
L., współczuję :glaszcze: (naprawdę)

kaś - Śro Cze 02, 2010 19:07

Nie wolno Ci nawet tak myśleć! Wypadki się niestety zdarzają i trudno tu mówić o czyjejś winie.

L. kochana, trzymaj się dzielnie!

L. - Śro Cze 02, 2010 19:21

Jak zbiorę się w sobie i będzie ładne słonko to jutro zrobię jakieś aktualne zdjęcia pączuszków. Rosną jak szalone! I znowu się zaokrąglają.

Ważą pomiędzy 51-55g, tylko Vincet się wybija z wagą 62g :serducho: no cóż.. będzie więcej do kochania.

PATY$$ka - Śro Cze 02, 2010 19:56

Vermilla... :cry: zdarzają się wypadki, zdarzają...mnie też się kiedyś zdarzył (tyle, że z kotem). Trzymaj się L. :glaszcze:

Kurcze...no to teraz tylko czekać na kolege Emra :]
Już się nie mogę doczekać :mrgreen: zdjęć także :)
To jeszcze ok. 2-3 tygodni do odbioru maluchów, nie?

Kla.kier - Śro Cze 02, 2010 20:00

Trzymaj się, takie wypadki się niestety zdarzają :(

Przepraszam za zwłokę i życzę reszcie cudownej gromadki zdrowego rośnięcia :)

Oli - Śro Cze 02, 2010 20:01

L., ja Ci już w temacie Vermi napisałam - jestem z Tobą myślami i wiem, że trzeba samemu dojść do siebie. Wcale nie są mi obce myśli, które tu piszesz, wiem jak to jest... Jednak jak to z wypadkami - nigdy ich nie ma póki się nie wydarzą. :przytul:
Anonymous - Śro Cze 02, 2010 21:13

eLcia, nadajesz się świetnie, odchowałaś wspaniałe mioty. :) A wypadki zdarzają się i będą się zdarzać. :glaszcze:
kaś - Pon Cze 07, 2010 17:10

eLkuuuuuuu gdzie te zdjęcia? Ja się nie mogę uczyć bo co 15 minut odświeżam stronę czy może już są :mrgreen: (tak, to jest szantaż emocjonalny)

Mogę Ci zrobić wjazd na chatę jakoś w tygodniu? ;)

L. - Pon Cze 07, 2010 18:07

kaś, wiesz, że deszcz lał ;p a ja potrzebuje słońca żeby były porządne zdjęcia ;p mantruj pogode.

jasne, że możesz :mrgreen:

PATY$$ka - Pon Cze 07, 2010 18:11

To ja się modlę :kciuki: o słoneczną pogodę (a luneło dziś nieźle :mrgreen: ).

L., a jak z imieniem mojego chłopczyka? :) Bo chciałam zmienić jego imię na Viking, albo Vernon (jeżeli Viking byłoby już zajęte :wink: ) Jakby, co to wszytko (raczej) jest w e-mailu, który już został do Ciebie wysłany. :wink:
Przepraszam, jeżeli naciskam. :lol1:

Wiem, że jest jeszcze wcześnie, ale kiedy mniej więcej będzie można odbierać szczuraski? Wiem, że jak skończą 5 tyg. ,ale tak mniej więcej w przyszłym tygodniu? :lol1: :]

kaś - Pon Cze 07, 2010 18:44

Off-Topic:
Czy ja w jakimś innym Olsztynie mieszkam? Ostatnio codziennie przed 15 jest piękne słońce :P

L. - Wto Cze 08, 2010 15:27

Szczurki będą do odebrania po 17 czerwca :) Wtedy zapraszam do mnie.

kaś, ale ja wtedy śpie :lol:

PATY$$ka - Czw Cze 10, 2010 19:45

I jak nasze pysiaki? :serducho: Zdjęcia będą? :twisted: :foty: :foty: :foty:
L. - Nie Cze 13, 2010 16:37

Pysiaki mają się bardzo dobrze :wink:
Ważą w granicach 102-110 g :]

Chłopcy zostali już oddzieleni od mamusi i siostry. Dziewczyny trafiły do mojego stada. Sayuri trochę poustawiała Opę i przywaliła Reici. Poza tym obyło się bez większych zgrzytów. Visienka została obwąchana i zignorowana :wink: więc wszystko przebiega na razie pomyślnie.

Przepraszam za kiepską jakość zdjęć, ale w ostatnich dniach były beznadziejne warunki. I albo zdjęcie wychodziły wręcz białe, a szczury mi się pokładały z gorąca, albo musiałam używać flesza. Mam nadzieję, że na dniach uda mi się nadrobić zaległości w zdjęciach i jeszcze przed odchodnym maluchów Was nimi zasypie :wink:

Vado

Verin

Vincent

cdn