Mioty urodzone - rok 2010 - Miot E SunRat's - 3 LATA i 8 MIESIĘCY EMI
heniok - Śro Kwi 28, 2010 13:18
Gercia wróciła do maluchów, nic jej nie jest, prawdopodobnie to mikro zwłóknienia, może dostała za mocnego dziaba w sutka, jest wściekła i przerzuca dzieciaki z miejsca na miejsce z miną po cholerę mnie zabrałeś na godzinę, sam myj teraz te 11 zasrańców, mam nadzieję że się szybko uspokoi i zacznie karmić
Badoha - Śro Kwi 28, 2010 13:29
heniok, to Ty teraz bierz sie do roboty i i wylizuj maluchy
quagmire - Śro Kwi 28, 2010 14:09
Badoha - rozwaliłaś mnie.
niech łobuzica zacznie pięknie karmić i nie denerwuje dzieci
mrófka - Śro Kwi 28, 2010 15:23
No to teraz musi być już tylko coraz lepiej
Śliczne małe pierdzioszki
Sysa - Śro Kwi 28, 2010 17:17
Uff, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku i trzymam kciuki, zeby było coraz lepiej i lepiej. maluchy są prześliczne i strasznie mi się kojarzą z ludzkimi bobasami, takie różowiutkie i tłuściutkie
scorpio80 - Sob Maj 01, 2010 14:15
haloooo .. co tam u naszych glizdek i dzielnie walczącej ze zgrają mlekopijców Gerci ??
Anonymous - Nie Maj 02, 2010 08:13
Rodzinka ma się super dobrze, Gerta jest świetną mamusią, znosi maluchy na kupkę, dzielnie znosi pijawki. Jak chce iść zjeść, to zamiast ciągnąć przyssaną zgraję pod sobą do miski najpierw je odkleja od siebie, przekomicznie to wygląda. Miałam wczoraj wielką przyjemność wycałować i mamusię i te obłędnie rude kluski. Maluchy pełzają już ale zaczynają się też myć, tak słodko to wygląda jak nieporadnymi łapkami czyszczą miniaturowy pyszczek. Niektórym się już oczęta rozszczelniają.
I w ogóle, taka kupka malców to jest cud po prostu.
[ Komentarz dodany przez: EpKee: Nie Maj 02, 2010 22:50 ]
Drobna literówka - poprawione
Badoha - Nie Maj 02, 2010 09:21
Viss napisał/a: | I w ogóle, taka kupka malców to jest cud po prostu. | oj tak, można patrzeć i patrzeć maluchy są ślicznościowe
nezu - Nie Maj 02, 2010 18:14
Byłam w gronie szczęściarzy którzy klusiątka oglądali i mieli okazję potrzymać w dłoni i pomiziać.
Jeden ze standardków mył mi się na dłoni....
Cudowne maleństwa!
Gercia jest naprawdę troskliwą mamusią i bardzo dobrze opiekuje się swoją rudą gromadką.
emileczka - Wto Maj 04, 2010 06:37
Maluszki zaczynają patrzeć
Chodzą ślicznie i się bawią największymi zadziorami są fuzzy, standardy są okrąglutkie i wylegują się jak foczki
Maluszki mają białe skarpetki, więc rodzice nie są selfami, bądź jeden z rodziców nie jest selfem
Niebawem zdjęcia i rezerwacje
quagmire - Wto Maj 04, 2010 07:43
Łiiii patrzymy, łiii mamy skarpeciochy
Nie mogę się doczekać fot.
susurrement - Wto Maj 04, 2010 12:24
taaak, chcemy zdjęcia
Sysa - Wto Maj 04, 2010 12:36
Prosimy
emileczka - Wto Maj 04, 2010 18:28
Standardy
Fuzzy
Razem