Mioty urodzone - rok 2010 - Miot M of Anahata - 10 marca 2010 - rezerwacje strona 9
agacia - Nie Mar 28, 2010 19:10
To ja proszę o rezerwację chłopczyka dumbo Imię zaraz podeślę, bo nie mogę się zdecydować na jedno z dwóch.
[ Dodano: Nie Mar 28, 2010 20:24 ]
Zdecydowałam się na imię Misha, w zdrobnieniu Misiek
susurrement - Nie Mar 28, 2010 19:31
agacia napisał/a: | To ja proszę o rezerwację chłopczyka dumbo |
zgarnęłaś mojego ulubieńca
jest taaaki słodziutki! klusia taka malutka. ciągle tylko ssa cyca i garnie się na ręce, jest przecudowny.
agacia - Nie Mar 28, 2010 20:03
Misiek będzie miał 2 kumpli w podobnym wieku Iryska i Colina No to teraz zabieram się za szukanie nowej klatki. Miał być furet plus, ale moje plany co do ilości szczurków się trochę zmieniły
Nakasha - Nie Mar 28, 2010 21:35
agacia, mam niesamowitą słabość do imienia Misha, dzięki Mishy Collinsowi.
Alexis - Nie Mar 28, 2010 21:47
susurrement napisał/a: | agacia napisał/a: | To ja proszę o rezerwację chłopczyka dumbo |
zgarnęłaś mojego ulubieńca
jest taaaki słodziutki! klusia taka malutka. ciągle tylko ssa cyca i garnie się na ręce, jest przecudowny. |
potwierdzam! byłam i miziałam agacia, nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę
agacia - Nie Mar 28, 2010 21:52
A mam jeszcze pytanko takie czy furet plus(80x50x70) będzie dobry na 5 samców? Jednak ta klatka najbardziej mi odpowiada ze wszystkich jakie widziałam i dobrze mi się wielkością wpasuje na komodę na której ma stać.
susurrement - Nie Mar 28, 2010 22:05
agacia, sądzę, że tak. ale sama mam towera, więc się o takie sprawy martwić nie muszę
Alexis, sama jej zazdroszczę. jest cudowny
a moje panienki zyskały imiona
quagmire - Pon Mar 29, 2010 00:19
agacia, kalkulator mówi chyba że to na 4-6 szczurów.
Ja tam mu tak do końca nie wierzę i myślę, że przy fajnym urządzeniu spokojnie możesz trzymać pięciu chłopców.
Oli - Pon Mar 29, 2010 00:24
quagmire napisał/a: | Ja tam mu tak do końca nie wierzę i myślę, że przy fajnym urządzeniu spokojnie możesz trzymać pięciu chłopców. | widziałam plusa na żywo i nie nadaje się ona na 6 samców, zwłaszcza na dużych samców.
klaraurs - Pon Mar 29, 2010 08:12
Czerwonooki chłopczyk pierwszy wyszedł się przywitać, kiedy do nich wczoraj przyszłam. Słodziak
Ale oczywiście żaden maluch nie przebije mojej Mai
Możecie już męczyć Susu o zdjęcia indywidualne - dostała wczoraj A zbiorowe spróbuję wrzucić dziś wieczorem
agacia - Pon Mar 29, 2010 09:15
No to męczę o foty
susurrement - Pon Mar 29, 2010 13:53
dodałam do tematu z rezerwacjami zdjęcia, które dostałam od klaraurs. i jeszcze raz bardzo dziękuję za sesję, maluszki wyszły cudownie
quagmire - Pon Mar 29, 2010 13:56
Są naprawdę przesłodkie - takie małe misie polarne
klaraurs - Pon Mar 29, 2010 14:14
susurrement napisał/a: | dodałam do tematu z rezerwacjami zdjęcia | Tylko dlaczego zdjęcia są zminiaturyzowane?
susurrement napisał/a: | jeszcze raz bardzo dziękuję za sesję | Proszę bardzo
susurrement - Pon Mar 29, 2010 14:38
klaraurs napisał/a: | susurrement napisał/a: | dodałam do tematu z rezerwacjami zdjęcia | Tylko dlaczego zdjęcia są zminiaturyzowane? |
już poprawiłam kod, podlinkowałam miniaturki.
|
|
|