To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot J Emerald Moon pierwsze urodziny :)

Sorgen - Śro Wrz 17, 2008 15:46

mataforgana kocham Cię kobieto, dzięki że Jamajkę zabrałaś bo bym musiała własnego TZta zabić żeby ją mieć :wink: :lol:
pituophis - Śro Wrz 17, 2008 15:58

Dziwie sie, ze Jurand nie zostal w hodowli.

Wszyscy wiedza co moglbym napisac, wiec... nic nie napisze :P Natomiast mamy szanse stac sie europejskim zaglebiem znaczonych fuzzow za troche :)

Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 16:10

nezu napisał/a:
Będziesz mieć kuzynkę Saskii i Sepii! I normalnie jedną wielką rodzinę w domu. :P

i bratanicę Ori :D
wszak Oak jest jej bratem ;)

lol, fakt, jedna wielka rodzina mi się w klacie tworzy :D

wuwuna - Śro Wrz 17, 2008 16:18

mataforgana, bardzo Ci dziękuję za ta decyzję.
Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 16:31

wuwuna, ale serio? no bo jak coś to przepraszam ;)

...ale ja już Dżadży (tja, bo ja chciałam zmienić imię, ale jak chłop zobaczył, że Jamajka, to mnie odsądził i od czci i wiary i się uparł, że jakże, Jamajkę po domowemu się pięknie zdrabnia Dżadża i żadnych zmian;) ) nikomu nie oddam :D

wuwuna - Śro Wrz 17, 2008 16:43

mataforgana napisał/a:
wuwuna, ale serio? no bo jak coś to przepraszam
Ja Cię kocham,że ją wziełaś,bo ona mi sie ogromnie podoba a ja już mam za dużo szczurów.

I tylko czekałam, aż ją ktoś zarezerwuje :mrgreen:

L. - Śro Wrz 17, 2008 18:33

Ren, zabiłaś mnie :mrgreen: gratulacje!
Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 19:18

L., dzięki :P

7-szczurowe stado, odbija mi :cojest:

Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 19:23

Ren, TOBIE odbija?
to se popatrz na mnie :P

dżiz, pogięło mnie... zawsze sobie obiecuję, że jakiś tam limit to moje maksimum, a potem tak go naginam, bo stwierdzam, że kolejny ogon nie robi już wielkiej różnicy, że szok ;)

ale teraz to już serio, po Jamajce będzie dłuższa pauza w doszczurzaniu ;)

Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 19:27

mataforgana, no o TOBIE to ja już w ogóle nie mówię :] :lol:

mataforgana napisał/a:

Jasne jasne :cojest:

persefona4 - Śro Wrz 17, 2008 19:39

mataforgana napisał/a:
tak, tak :P ja to samo mówiłam po Champie i Casanowie :lol1: ale w sumie teraz sama planuje juz dłuższa przerwę w doszczurzaniu :wink:

I oczywiście gratuluję Wam dziewczyny doszczurzenia pannami J :serducho: :mrgreen:
Dziwię się tylko, że chłopcy nadal wolni? :|

Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 19:46

persefona4, wolni żebyś mogła ich wziąć! :twisted:
Oli - Śro Wrz 17, 2008 21:06

mataforgana napisał/a:
dżiz, pogięło mnie... zawsze sobie obiecuję, że jakiś tam limit to moje maksimum, a potem tak go naginam, bo stwierdzam, że kolejny ogon nie robi już wielkiej różnicy, że szok ;)

Wiecie jakie jest na to dobre lekarstwo? Podzielcie sobie szczury na kilka stad, wsadźcie do oddzielnych klatek, poumieszczajcie w pokoju jakoś ekonomicznie i spróbujcie się wszystkimi zajmować tak, aby stada nie miały ze sobą kontaktu. Wyleczenie gwarantowane. :wink:

Mnie strasznie nosi i już sobie nawet powiedziałam, że jak Jurand będzie wolny to go wezmę, ale na szczęście wolny nie jest. :mrgreen:

gratis - Czw Wrz 18, 2008 06:17

Olimpia napisał/a:
że jak Jurand będzie wolny to go wezmę, ale na szczęście wolny nie jest. :mrgreen:

no. też mam to "uf" bo widzę Jurandzik ujął nasze serca :P

Off-Topic:
Persefona, Ty szczęściaro :P

persefona4 - Czw Wrz 18, 2008 09:37

gratis napisał/a:
Persefona, Ty szczęściaro
strasznie sie ciesze :mrgreen: Jurandzik zawładnął i moim serduszkiem :serducho: Już sie nie moge malca doczekać :mrgreen: A pozatym kocham połączenia black & white :serducho:

Czekam również na jakieś kolejne fotki dzieciaków, może Marta zrobi Nam niespodzianke i pstryknie choćby z 2 fotki grupowe :wink: