Mioty urodzone - rok 2008 - Miot J Emerald Moon pierwsze urodziny :)
Sorgen - Śro Wrz 17, 2008 15:46
mataforgana kocham Cię kobieto, dzięki że Jamajkę zabrałaś bo bym musiała własnego TZta zabić żeby ją mieć
pituophis - Śro Wrz 17, 2008 15:58
Dziwie sie, ze Jurand nie zostal w hodowli.
Wszyscy wiedza co moglbym napisac, wiec... nic nie napisze Natomiast mamy szanse stac sie europejskim zaglebiem znaczonych fuzzow za troche
Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 16:10
nezu napisał/a: | Będziesz mieć kuzynkę Saskii i Sepii! I normalnie jedną wielką rodzinę w domu. |
i bratanicę Ori
wszak Oak jest jej bratem
lol, fakt, jedna wielka rodzina mi się w klacie tworzy
wuwuna - Śro Wrz 17, 2008 16:18
mataforgana, bardzo Ci dziękuję za ta decyzję.
Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 16:31
wuwuna, ale serio? no bo jak coś to przepraszam
...ale ja już Dżadży (tja, bo ja chciałam zmienić imię, ale jak chłop zobaczył, że Jamajka, to mnie odsądził i od czci i wiary i się uparł, że jakże, Jamajkę po domowemu się pięknie zdrabnia Dżadża i żadnych zmian;) ) nikomu nie oddam
wuwuna - Śro Wrz 17, 2008 16:43
mataforgana napisał/a: | wuwuna, ale serio? no bo jak coś to przepraszam | Ja Cię kocham,że ją wziełaś,bo ona mi sie ogromnie podoba a ja już mam za dużo szczurów.
I tylko czekałam, aż ją ktoś zarezerwuje
L. - Śro Wrz 17, 2008 18:33
Ren, zabiłaś mnie gratulacje!
Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 19:18
L., dzięki
7-szczurowe stado, odbija mi
Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 19:23
Ren, TOBIE odbija?
to se popatrz na mnie
dżiz, pogięło mnie... zawsze sobie obiecuję, że jakiś tam limit to moje maksimum, a potem tak go naginam, bo stwierdzam, że kolejny ogon nie robi już wielkiej różnicy, że szok
ale teraz to już serio, po Jamajce będzie dłuższa pauza w doszczurzaniu
Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 19:27
mataforgana, no o TOBIE to ja już w ogóle nie mówię
mataforgana napisał/a: |
ale teraz to już serio, po Jamajce będzie dłuższa pauza w doszczurzaniu |
Jasne jasne
persefona4 - Śro Wrz 17, 2008 19:39
mataforgana napisał/a: | ale teraz to już serio, po Jamajce będzie dłuższa pauza w doszczurzaniu | tak, tak ja to samo mówiłam po Champie i Casanowie ale w sumie teraz sama planuje juz dłuższa przerwę w doszczurzaniu
I oczywiście gratuluję Wam dziewczyny doszczurzenia pannami J
Dziwię się tylko, że chłopcy nadal wolni?
Anonymous - Śro Wrz 17, 2008 19:46
persefona4, wolni żebyś mogła ich wziąć!
Oli - Śro Wrz 17, 2008 21:06
mataforgana napisał/a: | dżiz, pogięło mnie... zawsze sobie obiecuję, że jakiś tam limit to moje maksimum, a potem tak go naginam, bo stwierdzam, że kolejny ogon nie robi już wielkiej różnicy, że szok
|
Wiecie jakie jest na to dobre lekarstwo? Podzielcie sobie szczury na kilka stad, wsadźcie do oddzielnych klatek, poumieszczajcie w pokoju jakoś ekonomicznie i spróbujcie się wszystkimi zajmować tak, aby stada nie miały ze sobą kontaktu. Wyleczenie gwarantowane.
Mnie strasznie nosi i już sobie nawet powiedziałam, że jak Jurand będzie wolny to go wezmę, ale na szczęście wolny nie jest.
gratis - Czw Wrz 18, 2008 06:17
Olimpia napisał/a: | że jak Jurand będzie wolny to go wezmę, ale na szczęście wolny nie jest. |
no. też mam to "uf" bo widzę Jurandzik ujął nasze serca
Off-Topic: | Persefona, Ty szczęściaro |
persefona4 - Czw Wrz 18, 2008 09:37
gratis napisał/a: | Persefona, Ty szczęściaro | strasznie sie ciesze Jurandzik zawładnął i moim serduszkiem Już sie nie moge malca doczekać A pozatym kocham połączenia black & white
Czekam również na jakieś kolejne fotki dzieciaków, może Marta zrobi Nam niespodzianke i pstryknie choćby z 2 fotki grupowe
|
|
|