Mioty urodzone - rok 2008 - Miot Baśniowy Happy Feet - UWAGA str.24
Anonymous - Wto Wrz 02, 2008 18:01
usycham z tęsknoty
Oli - Wto Wrz 02, 2008 18:30
Dory napisał/a: | Następne foty będą, jak wszystkie otworzą oczy |
Dalej dzieciaki! Otwierać oczy, otwierać! :weee: :pompony: Dajcie mi O, dajcie mi CZY, otwórzcie swe OCZY!!! :jeeee:
Tak
Badoha - Wto Wrz 02, 2008 18:54
Dory kiedy będzie można wybierać maluchy?
[ Dodano: Wto Wrz 02, 2008 20:39 ]
Ach i jeszcze jedno -zabierasz ode mnie klatkę?
blackowca - Wto Wrz 02, 2008 20:52
Dory napisał/a: | A wczoraj wieczorem, gdy piłam herbatkę, podpełzł Gryfek i przytulił się do kubka |
moje maleństwo
persefona4 - Wto Wrz 02, 2008 21:07
A ja jestem ciekawa jakim moje Feniksiatko okaze sie poincikiem, czy wda sie w tatusia, czy w mamusie
Jak ja sie nie moge doczekać, aż dzieciarnia spojrzy pierwszy raz na świat swoimi czerwoniutkimi ślepkami A to juz na dniach
A kiedy to juz bedzie miało miejsce to koniecznie i nie ma zmiłuj
Azi - Wto Wrz 02, 2008 22:13
Olimpia napisał/a: | Dalej dzieciaki! Otwierać oczy, otwierać! :weee: :pompony: Dajcie mi O, dajcie mi CZY, otwórzcie swe OCZY!!! :jeeee: | nie no po takim dopingu, to by sie wstydziły jakby nie otworzyły
ejjjj ja też chcę
Anonymous - Wto Wrz 02, 2008 22:22
Olimpia napisał/a: | Dalej dzieciaki! Otwierać oczy, otwierać! :weee: :pompony: Dajcie mi O, dajcie mi CZY, otwórzcie swe OCZY!!! :jeeee: | padłam..
Oli - Wto Wrz 02, 2008 22:24
nie napisałam tylko nic o szpagacie, bo nie umiem...
Badoha - Śro Wrz 03, 2008 10:03
Dziś ogonki kończą dwa tygodnie - więc może doczekamy się jakis nowych fotek?
persefona4 - Śro Wrz 03, 2008 18:26
Nastepne foty jak otworzą oczy, ale dawać chocby jakieś wieści, co u maluszków, może choc jedno oko otwarte, może któremuś sie bardziej śpieszy by spojrzeć na ten piękny świat
Mówić coś, bo az mnie z ciekawosci nosi
Badoha - Śro Wrz 03, 2008 20:03
No właśnie - jak miewają się maluchy? Dziś ogonki kończą dwa tygodnie - a tu nie ma żadnych wieści
Azi - Śro Wrz 03, 2008 21:32
Wieść będzie jedna,a może podwójna, zobaczę jak to wyjdzie po napisaniu
Podobnież chłopcy już otworzyli oczka i prawie wszystkie dziewczynki. Chłopaczki już mają zrobioną sesję, dziewczynki jeszcze nie. Dorota bardzo prosi o wyrozumiałość. Zaczęła rok szkolny, zmieniła szkołę, a szkoła jakaś dziwna, bo cisną od samego początku i oprócz urwania głowy z zakupem podręczników ma jeszcze od razu zadania domowe i przepytywanki, tak na dobry początek chyba
Zrobienie zdjęć to połowa sukcesu, trzeba je jeszcze w miarę obrobić i wrzucić, a z tym wrzuceniem różnie bywa. Prawdopodobnie fotki powinny być jutro późnym popołudniem, chyba, że kadra nauczycielska wymyśli coś dodatkowego. A oprócz czasu na fotki i forum, Dory przede wszystkim musi poświęcić czas na socjalizację maluchów i niezaniedbywanie stada podstawowego, dlatego prosimy o wyrozumiałość
A to dzisiaj w trakcie męskiej sesji ukazał się charakter Fauna. Wzięty na rękę podobnież się rozpłaszczył, zamienił w naleśnika i nadstawiał główkę do pieszczot Domek dla niego nadal poszukiwany, ale konieczny jest wymóg rozpłaszczania Faunika przynajmniej raz dziennie
A kto bardzo zniecierpliwiony i blisko mieszka, to Dory już propozycję złożyła kilka postów wcześniej
persefona4 - Śro Wrz 03, 2008 21:40
Azi napisał/a: | Podobnież chłopcy już otworzyli oczka i prawie wszystkie dziewczynki | Czyli moje Skarbiątko już patrzy na świat
Azi napisał/a: | A to dzisiaj w trakcie męskiej sesji ukazał się charakter Fauna. Wzięty na rękę podobnież się rozpłaszczył, zamienił w naleśnika i nadstawiał główkę do pieszczot | nie no słodziak, mały cukiereczek Naleśniki sa boskie, a jakie pyszne
Azi napisał/a: | Prawdopodobnie fotki powinny być jutro późnym popołudniem | To super czekamy
Badoha - Czw Wrz 04, 2008 07:36
Azi napisał/a: | Podobnież chłopcy już otworzyli oczka i prawie wszystkie dziewczynki |
Cudowana wiadomość - moje Dziewczynki podziwiają Świat
Cierpliwie czekamy na jakieś nowe wiadomości.
A Dory życzymy samych sukcesów w szkole i cierpliwości do nas
persefona4 - Czw Wrz 04, 2008 09:01
No to dzisiaj maja być wyczekane foty
|
|
|