To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot S Rat`s Troop - wykruszamy się... :(

Matrix - Wto Sie 19, 2008 20:41

:(
nezu, :przytul:

babyduck - Wto Sie 19, 2008 21:41

nezu napisał/a:
Innych okazji nie będzie w najbliższym czasie...

5 sierpnia napisałam w marudniku:
Cytat:
Tak sobie obserwuję te mioty i rośnie we mnie niepokój, że dla mnie "nie wystarczy", że za rok już nie będzie takich cudnych miotów. Z jednej strony teraz nie mogę się doszczurzyć, więc nawet nie myślę o wysyłaniu cv, z drugiej widzę te maleństwa i mam nadzieję, że może któreś jest wolne?
Tak, jakby takie odmiany już nigdy nie miały się powtórzyć, tak jakby to była ta jedyna i ostatnia szansa. Tak, jakby nie docierał do mnie fakt, że przecież nikt hodowli nie zamyka.

No i się spełnia...

Nezu, trzymam kciuki, żeby wszystko się wyprostowało i ułożyło.

PALATINA - Wto Sie 19, 2008 21:47

Off-Topic:
wuwuna napisał/a:
rexów też nie lubisz,przecież one takie mięciutkie

Rexy z wiekiem robią się jakies takie wyłysiałe wyłysiałe (LH tak samo, a nawet gorzej) - jak chore, wybaczcie, ale takie mam odczucia. :?

nezu napisał/a:
Wszystko wskazuje na to, że miot S będzie ostatnim miotem w mojej hodowli na czas bliżej nieokreślony. Wstępnie półtora roku, dwa lata.

Tak więc cały miot zostanie sprzedany. Żaden maluch u mnie nie zostanie. A jedyne co mogę w tej chwili zrobić, to w tym momencie napisać... Innych okazji nie będzie w najbliższym czasie...

ech... :|

AngelsDream - Wto Sie 19, 2008 21:55

PALATINA, Cid we wrześniu kończy dwa lata i jakoś nie jest łysy. :shock:
Matrix - Wto Sie 19, 2008 21:57

Off-Topic:
Mogę potwierdzić,że nie jest...W dodatku ma świetne, mięciutkie futerko. Cudo :mrgreen:

PALATINA - Wto Sie 19, 2008 22:12

Off-Topic:
Ale mój Sputnik, Ryjek mojej siostry, Honey jokady i kilka innych, które widziałam były łyse. Nie podoba mi się to tak niesamowicie, że nigdy w życiu już się na rexa nie zdecyduję, ale to już OT... :wink:

Anonymous - Wto Sie 19, 2008 22:17

Off-Topic:
mój Senio tyz wyłysiał, ale ja go kocham :serducho: :mrgreen:

a na marginesie, wszystkie panny eSki już zarezerwowane...?

ntliee - Wto Sie 19, 2008 22:36

nezu, przecież nie musisz przepraszać, bo wszyscy Ciebie rozumiemy..
tylko jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie cały ten nasz szczurzy świat bez Ciebie, i nowych maluszków od Ciebie..nie miałam okazji do tej pory poznać żadnego, ale jestem bardzo przeświadczona o ich wyjątkowości..
życzę Ci żeby się wszystko ułożyło, a wręcz na pewno będzie dobrze :przytul:

Anonymous - Wto Sie 19, 2008 22:42

nezu, powodzenia! :uscisk: I czekam tu na Ciebie, za rok, może dwa lata. ;)
nezu - Wto Sie 19, 2008 22:44

Dzięki wam..
Słuchajcie. Ponieważ dziewczyny generalnie do mistrzyń światowych znaczeń nie należą (w odróżnieniu do braci) i żadne paskudztwo nie zagraża zwłaszcza Szelmie, która się szykuje na irisha, to mogę wam od razu powiedzieć, że owa Szelma ma domek.
I to u nie byle kogo, bo u samej azi... :mrgreen:

Azi - Wto Sie 19, 2008 22:47

a azi cieszy się niezwykle :D
Oli - Wto Sie 19, 2008 22:49

a reszta nieznaczonych dziewczynek? :>
nezu - Wto Sie 19, 2008 22:50

Sake jedzie do Warszawy.

Sansara i Sepia będą szukały domu. Tyle wiem..

Anonymous - Wto Sie 19, 2008 22:54

kurde Azi! a mi się tak Szelma podoba! :D

dobra, to ja chyba faktycznie za radą Ren rzucę monetą :P

nezu - Wto Sie 19, 2008 23:32

Chcuiałam napisać, że bardzo dziękuję wam za zrozumienie, mi samej lekko nie jest, ale muszę.
Po prostu muszę, bo człowiek gubił się już w tym wszystkim i znajdował czas tylko dla szczurów plus forum. Zero życia, zero pracy, zero czasu na cokolwiek innego. Nawet na coś takiego jak pielęgnowanie związku z drugim człowiekiem.

Ze swojej strony powiem, że socjalizacji esek nie zaniedbam. Będę się nimi tak samo troskliwie opiekować jak erkami. Wychucham specjalnie dla domków... :)

Ale na tym na razie koniec.
Cieszę się, że Szelma idzie do hodowli. To jakoś... pociesza, że może linia pójdzie dalej i okaże się warta rozmnożenia. Czas pokaże.