Mioty urodzone - rok 2008 - Miot S Rat`s Troop - wykruszamy się... :(
Matrix - Wto Sie 19, 2008 20:41
nezu,
babyduck - Wto Sie 19, 2008 21:41
nezu napisał/a: | Innych okazji nie będzie w najbliższym czasie... |
5 sierpnia napisałam w marudniku:
Cytat: | Tak sobie obserwuję te mioty i rośnie we mnie niepokój, że dla mnie "nie wystarczy", że za rok już nie będzie takich cudnych miotów. Z jednej strony teraz nie mogę się doszczurzyć, więc nawet nie myślę o wysyłaniu cv, z drugiej widzę te maleństwa i mam nadzieję, że może któreś jest wolne?
Tak, jakby takie odmiany już nigdy nie miały się powtórzyć, tak jakby to była ta jedyna i ostatnia szansa. Tak, jakby nie docierał do mnie fakt, że przecież nikt hodowli nie zamyka. |
No i się spełnia...
Nezu, trzymam kciuki, żeby wszystko się wyprostowało i ułożyło.
PALATINA - Wto Sie 19, 2008 21:47
Off-Topic: | wuwuna napisał/a: | rexów też nie lubisz,przecież one takie mięciutkie |
Rexy z wiekiem robią się jakies takie wyłysiałe wyłysiałe (LH tak samo, a nawet gorzej) - jak chore, wybaczcie, ale takie mam odczucia. |
nezu napisał/a: | Wszystko wskazuje na to, że miot S będzie ostatnim miotem w mojej hodowli na czas bliżej nieokreślony. Wstępnie półtora roku, dwa lata.
Tak więc cały miot zostanie sprzedany. Żaden maluch u mnie nie zostanie. A jedyne co mogę w tej chwili zrobić, to w tym momencie napisać... Innych okazji nie będzie w najbliższym czasie... |
ech...
AngelsDream - Wto Sie 19, 2008 21:55
PALATINA, Cid we wrześniu kończy dwa lata i jakoś nie jest łysy.
Matrix - Wto Sie 19, 2008 21:57
Off-Topic: | Mogę potwierdzić,że nie jest...W dodatku ma świetne, mięciutkie futerko. Cudo |
PALATINA - Wto Sie 19, 2008 22:12
Off-Topic: | Ale mój Sputnik, Ryjek mojej siostry, Honey jokady i kilka innych, które widziałam były łyse. Nie podoba mi się to tak niesamowicie, że nigdy w życiu już się na rexa nie zdecyduję, ale to już OT... |
Anonymous - Wto Sie 19, 2008 22:17
Off-Topic: | mój Senio tyz wyłysiał, ale ja go kocham |
a na marginesie, wszystkie panny eSki już zarezerwowane...?
ntliee - Wto Sie 19, 2008 22:36
nezu, przecież nie musisz przepraszać, bo wszyscy Ciebie rozumiemy..
tylko jakoś nie jestem w stanie wyobrazić sobie cały ten nasz szczurzy świat bez Ciebie, i nowych maluszków od Ciebie..nie miałam okazji do tej pory poznać żadnego, ale jestem bardzo przeświadczona o ich wyjątkowości..
życzę Ci żeby się wszystko ułożyło, a wręcz na pewno będzie dobrze
Anonymous - Wto Sie 19, 2008 22:42
nezu, powodzenia! I czekam tu na Ciebie, za rok, może dwa lata.
nezu - Wto Sie 19, 2008 22:44
Dzięki wam..
Słuchajcie. Ponieważ dziewczyny generalnie do mistrzyń światowych znaczeń nie należą (w odróżnieniu do braci) i żadne paskudztwo nie zagraża zwłaszcza Szelmie, która się szykuje na irisha, to mogę wam od razu powiedzieć, że owa Szelma ma domek.
I to u nie byle kogo, bo u samej azi...
Azi - Wto Sie 19, 2008 22:47
a azi cieszy się niezwykle
Oli - Wto Sie 19, 2008 22:49
a reszta nieznaczonych dziewczynek?
nezu - Wto Sie 19, 2008 22:50
Sake jedzie do Warszawy.
Sansara i Sepia będą szukały domu. Tyle wiem..
Anonymous - Wto Sie 19, 2008 22:54
kurde Azi! a mi się tak Szelma podoba!
dobra, to ja chyba faktycznie za radą Ren rzucę monetą
nezu - Wto Sie 19, 2008 23:32
Chcuiałam napisać, że bardzo dziękuję wam za zrozumienie, mi samej lekko nie jest, ale muszę.
Po prostu muszę, bo człowiek gubił się już w tym wszystkim i znajdował czas tylko dla szczurów plus forum. Zero życia, zero pracy, zero czasu na cokolwiek innego. Nawet na coś takiego jak pielęgnowanie związku z drugim człowiekiem.
Ze swojej strony powiem, że socjalizacji esek nie zaniedbam. Będę się nimi tak samo troskliwie opiekować jak erkami. Wychucham specjalnie dla domków...
Ale na tym na razie koniec.
Cieszę się, że Szelma idzie do hodowli. To jakoś... pociesza, że może linia pójdzie dalej i okaże się warta rozmnożenia. Czas pokaże.
|
|
|