To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata

persefona4 - Pią Sie 15, 2008 20:09

Cytat:
CASANOVA Rattie's Love
rex,black blazed varieberk,standard-rezerwacja Persefona
uległam jego urokowi :serducho: :serducho: :serducho: nie mogłam przejść obojetnie :wink:
wuwuna - Pią Sie 15, 2008 22:17

persefona4, gratulacje,pociechy :mrgreen:

Ludzie jak to się dzieje że najpiekniejsze chłopaki wolne :roll: jak bym mogła to bym porwała wszystkie fuzzy i blazedka............buuuuuuuuu......weżcie je, bo ja zachoruję :|

persefona4 - Sob Sie 16, 2008 20:03

wuwuna napisał/a:
persefona4, gratulacje,pociechy
dziękuje, nie mogę jeszcze w to uwierzyć, że on jest mój, mój :mrgreen:

wuwuna napisał/a:
Ludzie jak to się dzieje że najpiekniejsze chłopaki wolne :roll: jak bym mogła to bym porwała wszystkie fuzzy i blazedka............buuuuuuuuu......weżcie je, bo ja zachoruję :|
Ja tez tego nie rozumiem, takie słodkości. Sama miałam nie brać jak na ten czas żadnego maluszka, ale jak zobaczyłam Casanusia, i jak dowiedziałm się, że jest wolny, coś we mnie drgnęło, nie wytrzymałam :serducho: Jak bym go nie wzięła to chyba serce by mi pekło... Moje słodyczy :serducho:
Justka1 - Sob Sie 16, 2008 21:20

Persefona-ty nawet nie wiesz jaki on jest ęteligęt :) .Jest inteligentny,wesoły,lgnie do czlowieka.Lubi rozrabiac i ma tak bystry pyszczek oraz te radarkowe uszka ^^ .
Dzis go wyjelam z hamaka,to w dloni mi sie ROZBRYKAŁ...wyobrazasz sobie świrujacego szczurka,wywijajacego glowka na wszystkie mozliwe strony w dloni? :D
On jest po prostu swietny.Ja wiedzialam,ze bedzie z niego taki madrala :P .

Pan spotted o imieniu CHAMP Rattie's Love-nastawia pysia do calowania :serducho: .Jest cieplym maluszkiem,lubiacym sie tulic w dloni.Jest taki slodziutki.

Chlopiec blazed black varieberk o imieniu CORLEONE Rattie's Love-jest srednio przyplepnym panem,choc bardzo lubi sie bawic z dlonia :) .

Chlopiec fuzz,beige mink based blazed spotted,hooded,dumbo ,ruby (:D ile znaczen) o imieniu CASSTRO Rattie's Love jest strasznie kaprysnym chlopcem,ktory woli zalatwiac swoje sprawy,nie kocha zbytnio siedziec w dloni.

CHlopiec fuzz,beige mink based blazed hooded,dumbo,odd eye o imieniu CARIBOU Rattie's Love jest cudny....uwielbia dlon,uwielbia mizianie,ma szpiczasty smieszny ryjek.

Chlopiec fuzz,beige mink based,hooded,odd eye o imieniu CAMEO Rattie's Love ,cudne dziecko,bardzo cierpliwe.

Chlopiec fuzz beige mink based blazed hooded,ruby,standard o imieniu CUJO Rattie's Love,bystry chlopiec,bardzo wesoly,kontaktowy,tez skrajny,bedzie lysawy.

Chlopiec fuzz,beige mink based hooded,dumbo,ruby o imieniu CABOU Rattie's Love skrajny chlopiec,bedzie dosc łysawy :P ,najmniejszy,uratowany,podkarmiany "trupek" ,bo tak wygladal jak znalazlam go na ktoras dobe,bez mleczka w brzuszku,wychudzony,z zeberkami na wierzchu bardzo widocznymi oraz zarysowanymi koscmi czaszki....Tak to malenstwo by nie przezylo gdyby nie moja pomoc tego dnia.Tego dnia nie dane mu bylo dobic sie do cyca mamy...szukal ale nie znalazl,w koncu opuscily go sily.
Jest nieporadnym,jeszcze slabszym dzieciatkiem ale bardzo wesolym,brykajacym,cieszacym sie na widok mojej reki.I to jest cudowne w tym,ze jego by nie bylo,a tak cieszy sie zyciem.Jest przeslodki i ta łysawosc dodaje mu wiekszego uroku.

wuwuna - Sob Sie 16, 2008 21:25

Fuzzy :zakochany: :zakochany:
A Cabou,jest taki dzielny(babcia też :* )że należą mu sie gratulacje i oklaski

persefona4 - Sob Sie 16, 2008 21:46

Justka1 napisał/a:
Persefona-ty nawet nie wiesz jaki on jest ęteligęt :) .Jest inteligentny,wesoły,lgnie do czlowieka.Lubi rozrabiac i ma tak bystry pyszczek oraz te radarkowe uszka ^^ .
Dzis go wyjelam z hamaka,to w dloni mi sie ROZBRYKAŁ...wyobrazasz sobie świrujacego szczurka,wywijajacego glowka na wszystkie mozliwe strony w dloni? :D
On jest po prostu swietny.Ja wiedzialam,ze bedzie z niego taki madrala :P .
Oo matulu! ja chcem go juz, az mi slinka pociekła :slinisie: kocham te radarkowe uszka i ten zawadiacki bystry pyszczek :serducho: Juz sie nie moge doczekać, aż wycałuje mojego "skoczka dłoniowego" w co sie tylko da :serducho: :serducho: Swoja drogą chciałabym zobaczyc te jego wariacje, to musi być przeboskie :mrgreen:

Trzymam równiez kciuki, coby reszta panów szybko znalazła kochajace domki :kciuki:

Justka1 - Nie Sie 17, 2008 13:30

Dzis zwazylam maluszki.Niestety spora ich ilosc jest bardzo mala(wiaze sie to z wielkoscia miotu).
Maluszki maja 3 tyg(wczoraj skonczone).
Dziewczynki:
Contesse-46g Clover- 33g
Chlopcy sierstni:
Chochlik-48g
Champ-44g
Caramel-44g
Casanova-43g
Corleone-40g

Chlopcy bezsierstni:
Caribou-38g
Casstro-37g
Cameo-35g
Cujo-33g
Cabou-29g

Udalo mi sie dzis maluchy obfocic.Zaczne od najmniejszego okruszka:
Cabou Rattie's Love satin fuzz,beige mink based,dumbo-wolny (bedzie szukal bardzo odpowiedzialnego i bardzo dobrego domku,zostanie wydany na samym koncu,nieco pozniej)

Casstro Rattie's Love satin fuzz,beige mink based blazed spotted,dumbo -wolny

Cujo Rattie's Love satin fuzz,beige mink based blazed hooded,standard -wolny

Caribou Rattie's Love satin fuzz,beige mink based blazed hooded,dumbo,odd eye -wolny

Cameo Rattie's Love satin fuzz,beige mink based hooded,dumbo,odd eye -wolny

Corleone Rattie's Love rex,black blazed varieberk,dumbo -babyduck

Champ Rattie's Love standard,black hooded spotted,dumbo -wolny

Casanova Rattie's Love rex,black blazed varieberk,standard -Persefona

Caramel Rattie's Love standard,black hooded du point,dumbo -Limba

Chochlik Rattie's Love rex,black hooded du point,dumbo-zostaje w hodowli

Contesse Rattie's Love rex,mink irish,standard -zostaje w hodowli

Clover Rattie's Love satin fuzz,beige self,standard -Ren

Anonymous - Nie Sie 17, 2008 16:50

Justka, ładuj ładuj bo chcę na stronkę wrzucić :mrgreen:
persefona4 - Nie Sie 17, 2008 16:56

Czekamy :mrgreen: :twisted:
pituophis - Nie Sie 17, 2008 17:03

Fuzzy odd-eye... Cudowne. Az dziw, ze zamiast fuzzika Nezu wziela .... czarna paskude :P
Justka1 - Nie Sie 17, 2008 17:15

pitu,tylko nie paskude :twisted: .To jest przepiekny,lagodny,misiasty baranek :mrgreen: .Najwiekszy z chlopakow :serducho: .A nezu mogla by wziac 2 od razu,a nie szczypac sie po jednym :D .
pituophis - Nie Sie 17, 2008 17:20

Baranki sa fajne, gdy sa lyse :P O tak, moglaby wziac fuzza blazed odd-eye.
Justka1 - Nie Sie 17, 2008 17:23

Kwestia gustu :P .Ja lubie baranki nie ogolone i te po strzyzeniu tez :mrgreen: .
wuwuna - Nie Sie 17, 2008 21:19

Jej Cabou i Corleone :serducho: :serducho:

Nie rozumiem dlaczego nikt ich nie chce :cry:

persefona4 - Nie Sie 17, 2008 21:46

http://www.fotosik.pl/sho...89ea243ac959215 moje maleństwo, moja perełka złota, mój misiak :serducho: :serducho: :serducho: Jaki on jest słodki, i ta boska łatka na pysiaczku :sirwwt:

Wolni chłopcy to po prostu cuda, ludzie bierzcie te pięknoty!! Fuzziki tak boskie, ze sama nie wiem który piękniejszy, Corleone tak bardzo przypomina mi mojego blazedkowego misiaczka, a Champ cóż dużo mówic, te zdjęcia mówią chyba same za siebie http://www.fotosik.pl/sho...91afa5eee4f5dd, http://www.fotosik.pl/sho...55fb56f0c43c9dc :serducho: