Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY
ntliee - Śro Lip 09, 2008 13:08
piękne szkraby
Anonymous - Pią Lip 11, 2008 10:28
Justka1, i jak tam?
Savash - Pią Lip 11, 2008 10:36
Właśnie... jak kluseczki ?
Bulletproof - Pią Lip 11, 2008 10:59
No właśnie właśnie Może już oczka otwierają?
Justka1 - Pią Lip 11, 2008 19:34
Maluszki maja juz 15dni.Dzis rano wszystkie mialy juz oczka otwarte,wczoraj tylko 2 maluchy i to nie calkowicie .
Pora na rezerwacje i opisy .
Samce
1. BERBER Rattie's Love -dumbo,satin fuzz,beige self,ruby-rezerwacja Savash.
2.BAZOU Rattie's Love -dumbo,standard,beige self,ruby-rezerwacja Dory.
Samice
1.BAYAME Rattie's Love -dumbo,satin fuzz,beige self,dark ruby-zostaje w hodowli
2. BOWDA Rattie's Love -dumbo,satin fuzz,beige self,ruby-rezerwacja wuwuna
3. BIJOU Rattie's Love-dumbo,satin fuzz,beige self, ruby-rezerwacja Ren.
5.BIZZY Rattie's Love-dumbo,standard,beige self,dark ruby-zostaje w hodowli.
6.BESSI Rattie's Love-dumbo,standard,beige self,dark ruby-rezerwacja Bulletproof.
7.BALAJI Rattie's Love-dumbo,standard,beige self,ruby-rezerwacja Nakasha.
Maluszki zaczynaja juz probowac jesc same dodatkowo procz cyca mamy,ktora jest przekochana i nawet nie chce isc do innych samic odpoczac.
W przyszlym tygodniu,bede prosila o wplate zaliczek za maluchy i informuje,ze do normalnej kwoty jaka wychodzi za maluszka trzeba bedzie dodac o 5zl wiecej.
Jest to kwota podwyzszona ze wzgledu na to,ze mama-Biafra jest importem z zagranicy,nowa krew,nowa linia,a tata rowniez ma wplyw na ta kwote.
Mam nadzieje,ze to nie wplynie na wasze decyzje .Zaznaczam takze,ze bez ksera dowodow osobistych i jezeli ktos odbiera osobiscie malucha nie okaze mi dowodu dla sprawdzenia(tyczy sie to osob mi nie znanych) malucha nie wydam.
L. - Pią Lip 11, 2008 19:44
Justka1, i co z tymi satinami ?
Mi się wydaje, że są
Anonymous - Pią Lip 11, 2008 19:47
Justka1 napisał/a: | 3. BIJOU Rattie's Love-dumbo,satin fuzz,beige self,ruby-rezerwacja Ren. |
Justka1 - Pią Lip 11, 2008 19:57
L. napisał/a: | Justka1, i co z tymi satinami ?
Mi się wydaje, że są |
Jeszcze jest czas na sprawdzenie.Nie patrz zbytnio na foty,sa poprawiane programem (on po obrobce bardziej nadaje polysk wlosom na fotach).
Bulletproof - Pią Lip 11, 2008 19:58
Wszystkie cudne
ale:
Justka1 napisał/a: | BESSI Rattie's Love-dumbo,standard,beige self,dark ruby-rezerwacja Bulletproof. |
Anonymous - Pią Lip 11, 2008 20:00
Jakie satinki piękne! Meszek mają pierwsza kasa. Ciekawe ile z niego im zostanie. Mnie najbardziej podoba się malec Dory i Biżu Renowa. Ale ze wszystkich zdjęc ta mała słodka nieporadna kruszyna rozmiękczyła mnie totalnie.
wuwuna - Pią Lip 11, 2008 20:02
Ładne male ale czuję sie tak jakbym nie dostała.
Po prostu mi nie swojo
Nic jak trzeba to trzeba czekać
za szybka decyzje.
nutaka - Pią Lip 11, 2008 20:47
jeeej otworzyły łocęta
http://img410.imageshack....braz1542du2.jpg - njacudowniejsze
Justka1 - Pią Lip 11, 2008 20:53
wuwuna napisał/a: | Ładne male ale czuję sie tak jakbym nie dostała.
Po prostu mi nie swojo
Nic jak trzeba to trzeba czekać
za szybka decyzje. |
Wiec sie nie czuj jakbys nie dostala .Ktoras z panien bedzie napewno twoja o ile bedziesz chciala.Musisz zrozumiec moj problem,ze trudna to dla mnie decyzja,a nie chce pozniej narzekac,ze nie ta mala zostawilam,choc obydwie sa cudne,jak i cudne sa wogole wszystkie te maluchy .
Napisalam,ze bardziej nastawiam sie na panne nr 1-fuzz,chyba ,ze nr 2 nie podoba ci sie...
Na gg juz rozmawialysmy o tym wiec nie miej mi za zle ,maluszka napewno bedziesz miala(o ile sie nie rozmyslisz z mojego powodu).
Powracajac do maluchow,maja takie motorki w pupkach juz,ze... .
Jak wkladam reke do gniazdka,lgna natychmiast do niej,skubiac ja ,lizac,wachajac,wchodzac nań.Po prostu miodzio..tylko sie rozplynac .
Dodam jeszcze kilka foteczek.
Z mamusia,u cyca
Proby w jedzeniu
Uciekaaaaam..
U niani pod opieka
Savash - Pią Lip 11, 2008 21:17
BerBer
nutaka - Pią Lip 11, 2008 21:37
biedna mamuska
|
|
|