Mioty adoptowane - [Miot] Dziewczynkowe Maluszki już są na świecie!
Andzia - Pon Lut 18, 2008 10:51
satanka666 napisał/a: | Malaga moja |
satanka666, gratulacje
i w ogóle gratuluje wszystkim bo maluchy są obłędne
Tygrys, a Hodariego to ja Ci zazdroszcze jak.... boski jest
mc - Pon Lut 18, 2008 12:32
Moje ulubione to Zuri, Malibu i Mysia! Nie moge się zdecydować, a trzech nie wezme
piachu01 - Pon Lut 18, 2008 13:24
mc, Mysia już jest zarezerwowaa dla mojej dziewcyzny:)
A Shiro moja!:)))
mc - Pon Lut 18, 2008 13:43
piachu01, wiec gratuluje ślicznotki!
czarnaeve - Pon Lut 18, 2008 14:59
Zuri takze juz zarezerwowana...
Tygrys - Pon Lut 18, 2008 15:50
Andzia, boskie szczury dla boskich ludzi
gratis - Pon Lut 18, 2008 18:57
Satanka, ja z Jaworzna wezmę malucha, jeśli Sajenka się zgodzi (:
mc - Pon Lut 18, 2008 21:21
Sajenka, wysłŁm ci PW apropos szczurzaków
Lama - Wto Lut 19, 2008 20:03
Czy Aiko i Miko albo Malibu są jeszcze wolne? Znajoma z Siemianowic szuka dwóch samiczek, bo wczoraj uśpiła szczurcię i jej druga samiczka jest bardzo smutna. Jeżeli byłby transport do Katowic, tzn. gdyby Pacyfka i Satanka zgodziły się przewieźć również te małe, to znajoma podjechałaby po nie do Katowic.
Tygrys - Wto Lut 19, 2008 20:29
Off-Topic: | ja tylko dodam, że te maluchy są tak boskie, że aż rozchwytywane. Moja skromność mówi, że ja zawsze trafiam na takie mioty |
satanka666 - Wto Lut 19, 2008 21:53
Lama napisał/a: | gdyby Pacyfka i Satanka zgodziły się przewieźć również te małe, to znajoma podjechałaby po nie do Katowi |
ja bardzo chętnie, ale ktoś by mi musiał pożyczyć jakiś większy transporterek na dziewczyny + jakiś na chłopaków jak będzie ich więcej.
Pacyfka - Śro Lut 20, 2008 06:04
Nie ma najmniejszego problemu Przewożenie takich maluchów to sama przyjemność będę jechała 27/02 albo dopiero na święta. Jak już pisałam do Tygrys, pociągiem zawsze przejeżdżam przez Katowice, więc jeśli wolicie, te niektóre maluchy mogę Wam przekazać już w Katowicach. Jedynie problem będzie z transporterkiem Mam jeden duży, w którym dziewczyny by się zmieściły i jeżeli się uda, że pojadę 27/02 to Denzel zostanie we Wrocławiu i transporterek będzie wolny, więc zostanie kwestia załatwienia tylko jednego dla chłopca. Natomiast jeżeli jechałabym dopiero na święta, to przydałyby się dwa transporterki
satanka666 - Śro Lut 20, 2008 07:07
Pacyfka napisał/a: | Jak już pisałam do Tygrys, pociągiem zawsze przejeżdżam przez Katowice, więc jeśli wolicie, te niektóre maluchy mogę Wam przekazać już w Katowicach. |
o czyli maluchy nie musiałyby jeździć dwa razy w razie czego.
ale ja chętnie pomogę jakby coś
Lama - Śro Lut 20, 2008 13:05
Satanka, Ciebie bym i tak wykorzystała do przewiezienia malucha dla Tygrysa. Mogłabyś go przetrzymać i przywieźć w piątek albo sobotę do Katowic? Ja mam w stadku wirusa zapalenia płuc i nie chcę wnosić do domu żadnych szczurów, żeby się nie zaraziły, a do Jastrzębia mogę jechać dopiero po piątkowych zajęciach.
satanka666 - Śro Lut 20, 2008 14:11
Lama napisał/a: | Mogłabyś go przetrzymać i przywieźć w piątek albo sobotę do Katowic? |
z przywiezieniem nie ma problemu, ale z przetrzymaniem trochę tak... nie mam klatki to po a, po b mojej mamie się nie da przetłumaczyć, że to TYLKO na kilka dni, bo wszystko co było na kilka dni zostawało na stałe
|
|
|