To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miło¶ników szczurów

Mioty adoptowane - Hipopotamki z Wrocławia

Entreen - Sob Sty 18, 2014 23:35

Jasne

Czarne

Starsze

Trzy odcienie w kolorze blue! (chłopak ze starszego miotu - trzymany przeze mnie - chciałam pokazać różnice - do tego starsza dziewczynka (w ¶rodku) i najmłodsza)

ema0505 - Sob Sty 18, 2014 23:50

Byłam ¶więcie przekonana, że to dwa szczury =o http://imageshack.us/photo/my-images/28/qrws.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/20/4a44.jpg/ piękne zdjęcie :serducho:

limomanka - Nie Sty 19, 2014 01:16

Mali komputerowcy :serducho:
http://imageshack.us/photo/my-images/20/4a44.jpg/ - faktycznie ¶wietne :mrgreen: I nieĽle pożarli Ci dunę :]

Morgana551 - Nie Sty 19, 2014 14:13

Maluszek nazywa się Blue :) Po tygodniu nauczył się zeskakiwać z łóżka i od czwartku biega już po całym pokoju :) Jest niesamowicie grzeczny. Boi się jeszcze sam odkrywać nowe zakamarki w pokoju także zawsze trzyma się blisko, którego¶ z kolegów. Najbardziej przypadł mu do gustu Wafel :) Zawsze gdy wchodzę do pokoju ten biegnie się ze mn± przywitać, lubi się głask±ć, bawić się z ręk± i dawać buziaki. Szczur idealny :)
ema0505 - Nie Sty 19, 2014 15:32

Morgana551, jak słodko ^^ . Zobaczymy jak moi zareaguj± na nowe otoczenie. Jeszcze tylko parę godzin ... :serducho:
Entreen - Nie Sty 19, 2014 16:01

No, niestety ze względu na możliwo¶ci czasowo-mieszkaniowe nie bardzo miałam jak puszczać je poza łóżkiem/stołem, więc póki co to kanapowce :) Je¶li kto¶ chce szczuraki biegaj±ce wszędzie, trzeba je do tego przekonać ;)
Ogoniasta - Nie Sty 19, 2014 16:21

Entreen napisał/a:
No, niestety ze względu na możliwo¶ci czasowo-mieszkaniowe nie bardzo miałam jak puszczać je poza łóżkiem/stołem, więc póki co to kanapowce :) Je¶li kto¶ chce szczuraki biegaj±ce wszędzie, trzeba je do tego przekonać ;)

Takie ciekawskie i żywiołowe kluski nie jest trudno przekonac do dalszych wypraw :mrgreen:

Tessa zdecydowanie bardziej odważna i wiedzie prym :mrgreen: Impala jest jak nie¶miała papużka :) na¶laduje siostrę we wszystkim :) najpierw obserwuje a potem powoli idzie w ¶lady Tessy :)

Obie s± niesamowicie cału¶ne :serducho: :mrgreen:

anka48 - Nie Sty 19, 2014 20:00

A więc, dzisiaj odebrałam od Entreen moje pannice :)
Po pierwsze, Entreen jeszcze raz Ci bardzo dziękuję :serducho:
Po drugie, dziewczynki s± przesłodkie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

strashak - Nie Sty 19, 2014 20:05

Ile szczurasków jeszcze zostało do odebrania? :huh2:
anka48 - Nie Sty 19, 2014 20:08

Chyba już niewiele ;) Bo Entreen, miała weekendowy nalot na chacie koneserów "szczurzych zup" hehe :lol:
ema0505 - Nie Sty 19, 2014 20:11

S±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±!! :serducho: Co za kochane maleństwa. NA tyłeczku nie mog± usiedzieć :mrgreen:
Entreen - Nie Sty 19, 2014 20:17

W chwili obecnej - jeden chłopczyk czeka na transport do Wawy i jedna dziewuszka ma dłużej posiedzieć u mnie i dopiero potem do domku docelowego.

Także już proszę moda o przeniesienie do miotów adoptowanych :)

mmarcioszka - Nie Sty 19, 2014 20:21

Temat przeniesiony do odpowiedniejszego działu.
Ogoniasta - Nie Sty 19, 2014 21:13

Dzi¶ :mrgreen: :serducho:

IMPALA

TESSA

Siostrzyczki razem :)

ema0505 - Nie Sty 19, 2014 21:20

:serducho:
Impala - czyżby fanka Supernatural ? :mrgreen: