Mioty adoptowane - Rozczochrańce - 11 maluchów + mamusia (zdjęcia na stronie 6)
Starsza Pani - Pon Lis 04, 2013 11:10
Pyl napisał/a: | Mamuśka sobie radzi - boli ją jeszcze i nie może znaleźć sobie miejsca, ale ładnie je i jest super kochana. . |
Wygląda na to, że Hanka_i_Medyk zgarną największe słodziaki.
Wczoraj socjalizowałam maluchy w przychodni i małe beżowe najpierw rozzgrzytało się na całą przychodnię, potem pulsowało oczkami, a na koniec zasnęło w dłoni .
Słodziak Susu był w bardziej bojowym nastroju .
susurrement - Pon Lis 04, 2013 11:26
Starsza Pani, nie może być wiecznie grzeczna przecież
Hanka_i_Medyk - Pon Lis 04, 2013 11:39
Starsza Pani napisał/a: | Wygląda na to, że Hanka_i_Medyk zgarną największe słodziaki.
Wczoraj socjalizowałam maluchy w przychodni i małe beżowe najpierw rozzgrzytało się na całą przychodnię, potem pulsowało oczkami, a na koniec zasnęło w dłoni . |
Mrrrr
quagmire - Pon Lis 04, 2013 11:42
Hanka_i_Medyk napisał/a: | Pyl wspominała, że jakiś dom chciał przygarnąć całą pozostałą piątkę. |
To fajnie
Pyl - Pon Lis 04, 2013 11:48
Dokładnie tak - jest osoba chętna do przygarnięcia całej piątki Czekamy jeszcze na odpowiednią klatkę, stąd wpisana jest wstępna rezerwacja. Zaktualizowałam już post z rezerwacjami.
W związku z tym wnioskuję, aby - mimo, że maluszki jeszcze u mnie - przenieść wątek z interwencji, nic pilnego w tej chwili w nim się nie dzieje. Jedyne sensowne miejsce to chyba Mioty adoptowane. Jak się coś zmieni to będziemy przenosić albo założę osobny temat w dziale Oddam.
Dodatkowo myszole oznaczone jako rexy? mogą być double teddy rexami - mogą wtedy łysieć przez całe życie. Mam nadzieję, że jeśli się to sprawdzi nadal będziecie je kochać
Hanka_i_Medyk - Pon Lis 04, 2013 11:53
Pyl napisał/a: | Mam nadzieję, że jeśli się to sprawdzi nadal będziecie je kochać |
Pff, że zacytuję słynny polski film:
Cytat: | Bezapelacyjnie, do samego końca... mojego lub jej... |
Vaco - Pon Lis 04, 2013 14:05
Dzielna mamusia! Teraz powinno być już tylko z górki, ładnie się wygoić i cieszyć się życiem. Z przemywaniem oczu Entliczkowi nie ma problemu, nawet jak nie będzie mu to odpowiadać
mmarcioszka - Pon Lis 04, 2013 22:17
Pyl, póki co przeniosłam tutaj, jak maluchy rozjadą się do DS dajcie znać, przeniosę do Miotów Adopotowanych
Pyl - Pon Lis 04, 2013 22:42
Hanka_i_Medyk, Vaco,
mmarcioszka, dzięki Tylko... tylko my nie spełniamy wymogów szablonu
mmarcioszka - Pon Lis 04, 2013 22:50
Pyl, możesz dodać w pierwszym poście, że wszystkie mają już rezerwację, a szablon...oj tam, cii, nikt nie zauważy
Pyl - Pon Lis 04, 2013 22:55
mmarcioszka, nic nie mogę w pierwszym poście
mmarcioszka - Pon Lis 04, 2013 23:02
Pyl, już zrobiłam stosowny dopisek. Jak Starsza Pani będzie miała chwilę może go edytować
susurrement - Pon Lis 04, 2013 23:26
ah nie mogę się doczekać, ucałowałabym
jak się czuje mini-mamusia?
Pyl - Pon Lis 04, 2013 23:41
mmarcioszka, dzięki
Supełku, Mamuśka dobrze, wyskakuje mi z duny jak wstawiam miski z żarciem Waga nadal 230g, więc całkiem nieźle jak na nią. Jutro wieczorem ją wrzucę do dzieciaków, dziś jeszcze dałam jej wolne, niech sobie odpocznie - dość się napracowała i niech się zrośnie zanim będą po niej skakać. W środę będziemy w PV na kontroli, ale już chyba tylko Mamuśkę wezmę.
susurrement - Pon Lis 04, 2013 23:52
Pyl, a ma apetyt? je ładnie?
może coś potrzebujesz dla maluszków/mamusi?
|
|
|