To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny F of Anahata - 04.06.2012 - REZERWACJE str. 6

Nakasha - Wto Cze 26, 2012 21:17

Macie pierwszy filmik. :D Polecam oglądanie w HD. :)

http://www.youtube.com/wa...e=youtube_gdata

AngelsDream - Wto Cze 26, 2012 21:26

Nakasha, u nas w temacie jest taryfa. :D
Nakasha - Wto Cze 26, 2012 21:42

Drugi filmik:
http://www.youtube.com/wa...e=youtube_gdata

aneczka1-13 - Wto Cze 26, 2012 21:52

Jakie przesłodzone te filmiki :serducho: . Normalnie można się rozpłynąć .
Nakasha - Wto Cze 26, 2012 22:03

I karmienie. :)

http://www.youtube.com/watch?v=dU5MTV8wEwM

Majszczur - Wto Cze 26, 2012 22:17

cuda cuda cuda :serducho:
dlaczego ja się w koncu nie zapisałam na ten miooooooooot ;( przecież chciałam :placze:

Oli - Wto Cze 26, 2012 22:33

Majszczur napisał/a:
dlaczego ja się w koncu nie zapisałam na ten miooooooooot
ja dlatego tych filmików nawet nie włączam... ja wiem dlaczego nie mogłam i wiem, że bardzo żałuję, dlatego sobie nie oglądam. :P poczekam i popatrzę później jak już w domach będą :D
MalaBoo - Wto Cze 26, 2012 22:48

jejku jakie one kochane, od małego już takie lizawki jak siostra ich mamy :serducho: idę płakać bo chciałam się wcześniej zapisać na miot a akurat wtedy kiedy miałam wysłać ankietę zaczęły mi się problemy z internetem ;(
Nakasha - Wto Cze 26, 2012 22:53

Wy sobie płaczecie na odległość, a ja te skarbeńka mam na co dzień i będę musiała je oddać... wszystkie! :( Przynajmniej teraz mogę je sobie ugniatać do woli. :DD
MalaBoo - Wto Cze 26, 2012 22:54

Nakasha, dlatego właśnie podziwiam hodowców. Ja nie byłabym wstanie oddać maluchów które ugniatałam od urodzenia
pszczoła - Wto Cze 26, 2012 22:58

obłędne i jakie szybkie te maluchy :mrgreen: Bubelki mają niesamowite oczka :serducho:
rozpływam się :serducho: :serducho: :serducho:

Oli - Wto Cze 26, 2012 23:03

MalaBoo napisał/a:
Ja nie byłabym wstanie oddać maluchów które ugniatałam od urodzenia
to jest chyba trochę jak z byciem dt - ja sobie zawsze mówię, że nie mogę zostawiać moich psich tymczasów, bo wtedy nie będę już dt. tak hodowca musi "pozbywać" się maluchów, by mogły narodzić się nowe mioty. :)
MalaBoo - Wto Cze 26, 2012 23:11

Off-Topic:
Oli, ja zdaje sobie z tego sprawę ale po prostu jestem za słaba psychicznie żeby dać rade oddać zwierzaka, dlatego podziwiam każdy DT i każdego hodowce :P odkąd mam szczury nawet na wakacje nie wyjeżdżam bo boję się, że coś się stanie kiedy mnie przy nich nie będzie i później będę sobie pluła w twarz, że wyjechałam bo miałam kaprys a w tym czasie stało się coś złego co być może dałoby się uniknąć gdybym cały czas przy nich była. Dam sobie rękę uciąć, że z maluchami byłoby jeszcze gorzej bo muszą być odebrane od mamy, pojechać do nowego domu w którym są wielkie "złe" szczury itp. Mam chyba za bujną wyobraźnie ;D

Oli - Wto Cze 26, 2012 23:20

Off-Topic:
MalaBoo napisał/a:
co być może dałoby się uniknąć gdybym cały przy nich była
mnie kilka wypadków przy mnie i śmierci, kiedy byłam w domu z tego wyleczyło... brutalnie, ale skutecznie. współczuję takiego podejścia, bo to bardzo męczące jest, zwłaszcza psychicznie. :glaszcze:

MalaBoo - Wto Cze 26, 2012 23:39

Off-Topic:
Oli napisał/a:
mnie kilka wypadków przy mnie i śmierci, kiedy byłam w domu z tego wyleczyło... brutalnie, ale skutecznie. współczuję takiego podejścia, bo to bardzo męczące jest, zwłaszcza psychicznie. :glaszcze:

jest bardzo męczące ale już rok szczury są ze mną więc dałam radę przyzwyczaić siebie, znajomych i rodzinę do tego podejścia. Może z czasem mi przejdzie, pewnie w podobnych okolicznościach (odpukać oczywiście)