Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto/Olsztyn] Zamówienie karmy Labofeed B
Myslicielka - Pią Wrz 07, 2012 22:48
potwierdzam, tanio wyjdzie
dotsa - Wto Wrz 11, 2012 16:08
taivas, wiadomo już coś w sprawie zamówienia karmy?
taivas - Wto Wrz 11, 2012 21:19
Tak, pieniążki dotarły, dzisiaj złożyłam zamówienie, jakieś 3 minuty temu Czekam jeszcze na przelew od Myslicielki, bo coś przejść nie może, ale już zamówiłam, żeby było szybciej. I tak realizują zamówienia we wtorki lub środy, także musimy poczekać do przyszłego tygodnia.
taivas - Śro Wrz 12, 2012 12:55
Post pod postem, ale nowa informacja - wszystkie przelewy wpłynęły, za karmę zapłaciłam, wysyłka odbędzie się w przyszłą środę, wiec pewnie dojdzie czw-pt i wtedy będę rozsyłać dziewczynom. Spodziewajcie się zatem dostawy po następnym weekendzie, tak to pewnie będzie wyglądać.
Myslicielka - Sob Wrz 15, 2012 00:11
Kurde.. czytam i czytam tą e-przesyłkę i nie jarzę
będę miała iść na pocztę po paczkę tak?
jakiś dokument do tego?
dotsa - Sob Wrz 15, 2012 08:18
Myslicielka, nigdy nie korzystałam z tej opcji, ale zawsze musi być ten pierwszy raz. To jest mniej więcej tak, że taivas nada przesyłkę u siebie na poczcie, podaje nasze dane i adres urzędów pocztowych, w których odbierzemy przesyłki. Ja podałam taivas adres poczty w pobliżu, Ty też najlepiej podaj, tylko musisz się upewnić czy obsługuje e-przesyłki. No i numer telefonu, bo przyjdzie Ci powiadomienie jak paczka będzie do odebrania. I wtedy będziesz musiała się pofatygować na pocztę, najpewniej z dowodem.
taivas, a sprawdzałaś czy twoja poczta obsługuje e-przesyłki? Mam nadzieję, że tak...
Myslicielka - Sob Wrz 15, 2012 17:11
dotsa, taivas nie prosiła mnie o numer telefonu.. ;o
Resztę danych w tym poczty już podałam
mam dowód.. ale tylko tymczasowy
taivas - Sob Wrz 15, 2012 17:33
A widzicie. To podaj mi jeszcze telefon Myslicielka. Ja sama też pierwszy raz będę z tego korzystać, więc...
dotsa, jak moja poczta przy domu nie obsługuje, to zawsze jakaś w mieście się znajdzie, także akurat o to się nie martwię.
taivas - Czw Wrz 20, 2012 17:36
Dziewczyny, karma przyszła, ale na razie do Gdańska, więc pewnie jutro wieczorem odbierzemy i wysyłka po weekendzie. ok?
Kasik, Tobie może wygodniej jest Ci odebrać osobiście w Gdańsku (koło Neptuna), żeby nie telepać się do Gdyni?
Kasik - Czw Wrz 20, 2012 17:40
taivas, jasne, że mi lepiej w Gdańsku Możemy się na popołudnie/wieczór umówić, daj mi znać na kom, gdzie mam być (będę raczej wolna, godzinę wcześniej nawet napisz).
dotsa - Pią Wrz 21, 2012 11:43
taivas, mi pasuje.
dotsa - Pon Wrz 24, 2012 17:45
taivas, chciałam zapytać czy wysłałaś już może karmę, czy nie dałaś dzisiaj rady tego zrobić?
taivas - Pon Wrz 24, 2012 18:19
Dałam radę, dzisiaj karma została wysłana, właśnie przed chwilą. Okazało się, że nie był potrzebny cały adres poczty, a jedynie kod pocztowy danego urzędu. Numery telefonów również były potrzebne, ale to wiadomo.
dotsa, a co? Miałam nie wysyłać?
Myslicielka - Pon Wrz 24, 2012 19:04
Hah, mam nadzieję, że wyślą na tą pocztę główną u mnie xD
inaczej się trochę przejdę
taivas - Pon Wrz 24, 2012 19:06
No podałam kody, które mi dałyście, więc powinno być ok. Przyjdzie sms. Aha, trochę mniej jest karmy, jak mówiłam, bo musieliśmy do 5kg zapakować wszystko, żeby przesyłka była ta za 9.50 Ale to nieznaczna różnica, więc spokojnie.
|
|
|