Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny A2 SunRat's - rez. str. 9, 2 lata
MalaBoo - Czw Sty 26, 2012 11:45
F1 - Aurea i F6 ale dla malutkiej mama wymyśla imię więc trzeba będzie trochę poczekać
Edit.
F6 - Aisza (mama uwielbia Piaska ;D http://www.youtube.com/watch?v=NFV9ZE6wfaE)
nezu - Czw Sty 26, 2012 13:18
anyk1, w całej linii rodziny Opal i Hjukiego był w sumie jeden, JEDEN fenotypowy blazed na zasadzie przedłużenia plamy u variegateda.
Hjuki wywodzi się z linii z pięknymi blazedami w miotach po mojej Gytcie - Oliwce, z Zackiem na dokładkę.
Opal zaś ma w linii mojego Gufiego (kto znał Gufiaka, ten wie o czym mówię ), zaś siostra Naruto, Nesti, u henoków, to jak najbardziej genotypowy blazed.
Szanse na pojawienie się wyłącznie fenotypowego są tu mikroskopijne, tym bardziej że znaczenia napyszczne poszły jak najbardziej w stronę linii po Oliwce, po eSkach.
<dopisek>
anyk1, w sumie zabawne że nie widzisz szans na genotypowego blazeda, czasem naprawdę wystarczy dokładniej wgryźć się w rodowody i rodzinę przodków danego miotu.
Nie chciało ci się?
Sirius - Czw Sty 26, 2012 13:31
M3
Majszczur - Czw Sty 26, 2012 13:37
dziewuszki F2 i F3 oraz chłopczyk "z jedną nóżką bardziej" ... rozpływam się
Nietoperrr... - Czw Sty 26, 2012 13:51
babyduck,nie znęcaj się już nade mną... Rezerwuj,bo ja zaraz na zawał zejdę...
anyk1 - Czw Sty 26, 2012 14:16
nezu, Ja się dopiero uczę a więc zaznaczyłam, że mogłam coś pokićkać!!! A chciałam się dowiedzieć dlatego, żeby mieć na oku następny miot.
Tak poza tym dziękuje za wyjaśnienie
nezu - Czw Sty 26, 2012 14:21
anyk1, spoko.
W każdym razie w linii genotypowych blazedów było sporo, im dalej w rodowodzie, tym więce, ale i w bliższej rodzinie się pojawiały.
Co do F1, wątpię czy ma coś wspólnego z genotypowym loci s, ale już blutkowa blazedka jest pięknym przykładem.
A ja wymiękam, kocham capate mioty.
babyduck - Czw Sty 26, 2012 14:22
Już zarezerwowałam, ale heniok jeszcze nie wpisał. M2.
quagmire - Czw Sty 26, 2012 14:30
babyduck, a jak go nazwiesz?
heniok - Czw Sty 26, 2012 14:53
Ponieważ część osób zrezygnowała prawdopodobnie będą wolne dziewczynki.
babyduck - Czw Sty 26, 2012 14:56
quagmire, zastanawiam się nad dwoma imionami, jeszcze nie wiem.
Nietoperrr... - Czw Sty 26, 2012 15:24
A ja od samego początku nie mogę wytrzymać przez tą białą gwiazdeczkę na główce...
I choć tak kuszące jest niebieskogłowe słoniątko,to jednak M1
Anonymous - Czw Sty 26, 2012 16:04
To ja poprosze M5 czyli nasz miłość od pierwszego wejrzenia
Melman - Czw Sty 26, 2012 17:50
Przepraszam ale skoro hodowca nie miał tego miotu uaktualnionego na stronie, nie udostępnia też swojego numeru telefonu a na wiadomości na gg nie odpowiada to chęć rezerwacji można zgłosić tutaj?
Anonymous - Czw Sty 26, 2012 17:52
My bez problemu skontaktowalismy sie z hodowca poprzez adres email - wyslalismy ankiete i dostalismy odpowiedzi na nasze pytania....
|
|
|