To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)

valhalla - Wto Lip 12, 2011 20:30

Onia napisał/a:
valhalla napisał/a:
Onia napisał/a:

No kurde zazdroszczę noooooooooooo :)

Sama sobie zazdroszczę :lol: Ale Keks też jest przemiły. Jego też dzisiaj miałam okazję mieć na kolanach i mam same pozytywne wrażenia, milutki i równie grzeczny jak bracia :D

No właśnie miałam sie pytać jak tam ten mój Keksik :) ciesze się, ze wrażenia pozytywne.

Keksika i Glusia trudno od góry odróżnić, trzeba patrzeć na podwozie ;) Tak więc jak będziesz zabierać, to upewnij się, że masz właściwego szczurka :P

miss kludiik - Wto Lip 12, 2011 21:05

valhalla, a mój?? a mój Beżuś?? :D
valhalla - Wto Lip 12, 2011 21:46

miss kludiik napisał/a:
valhalla, a mój?? a mój Beżuś?? :D

Cudny jest (ta mordka, te oczka - po prostu do schrupania), ale to mistrz kamuflażu (ukrywa jajka i podszywa się pod siostrę) i ucieczek, więc nie udało mi się go złapać, wymiziałam go w klatce :) A na kolana udało mi się wziąć tylko Keksa, Glusia i dwóch panów niebieskich kapturków.

Biała - Sob Lip 16, 2011 16:20

Jadzia i Izzie już w domku :mrgreen:
Sąąąą cuuuudooowne :D Niezłe agentki:D
Póki co cytuje ogoniastą, że z Jadźki niezłe ziłóko, a Izziątko póki co wystraszone.
Ja już panny wymiziałam po raz 2gi, ale wieczorkiem jak wstaną bardziej sie zapoznamy :) :)

Onia - Sob Lip 16, 2011 16:32

Biała napisał/a:
Jadzia i Izzie już w domku :mrgreen:
Sąąąą cuuuudooowne :D Niezłe agentki:D
Póki co cytuje ogoniastą, że z Jadźki niezłe ziłóko, a Izziątko póki co wystraszone.
Ja już panny wymiziałam po raz 2gi, ale wieczorkiem jak wstaną bardziej sie zapoznamy :) :)

Zazdroszczę, a ja jeszcze tydzień :)

Sysa - Sob Lip 16, 2011 21:35

Biała, cieszę się, że maluchy dotarły!
I cieszę się, że Jadzia pokazuje swój charakterek! :mrgreen: :twisted:
Izzie, prosze tam ode mnie wycalowac, żeby się ogarniała dziewczyna! ;(

I korzystając z okazji...
Beżowa dziewuszka wciąż czeka na kochający dom!

Biała - Sob Lip 16, 2011 22:32

Sysa, Jaaadźka szaleje... 3 razy większe samiczki przewraca na plecki :roll: ma diabliki w oczach :P
Izziątko po zachętach przekonało się do wyjścia z rury i poobcowaniu ze mną :) Ośmieliła się zdecydowanie :) Urzekła mnie poniekąd swoją delikatnością i nieśmiałością i spokojem jednak. Wycałowane okruszki :serducho: :serducho:

valhalla - Pon Lip 18, 2011 09:34

Jak tam reszta maleństw - tych, które jeszcze nie pojechały do domków? Jak mój Gluś? :)
Ja nie wiem, czy termin odbioru mi się nie przesunie, ale to byłoby wcześniej, nie później - nie wiem, czy w końcu wyjeżdżam w te góry, bo na razie nie mogę chodzić po wypadku :) Gdybym nie jechała, to wzięłabym Glusia zaraz po urządzeniu nowej klatki, czyli pewnie przed 1 sierpnia. Ale nie wiem jeszcze, bo na razie to jest wielka niewiadoma ;/

Miziaj Sysa mojego chłopca i extra mizianko dla Twego Bąbla, bo wciąż wspominam jak się go fajnie miętoliło :D

Sysa - Pon Lip 18, 2011 10:00

Biała, doskonale opisałaś charakterki maluchów!
Strasznie mi się w tym miocie podoba to, że niby rodzeństwo, a każdy szczurek inny. :mrgreen:

valhalla, maluchy czuja się dobrze. Łobuzują, rozrabiają.
Chłopcy trochę mieli focha za oddzielenie od mamy, ale już ładnie ganiaja po klatce. :)
Gluś czuje się dobrze, najczęściej wychyla się z drewnianej zabawki popatrzeć na świat :P

Wszystkie dzieciaczki są miziane.
Bąbel również i bardzo dziekuje za względy! Rozmaślił się w swej kluchowatości! ;)

fen - Pon Lip 18, 2011 10:19

Czy beżowa dziewczynka dalej aktualna? :D
Sysa - Pon Lip 18, 2011 10:23

fen, aktualna. ;)
Nikt jej nie chce biednej, a ona taka kochana. ;(
I właściwie to myślę, że jej kolor to takie bardziej ecru :P

fen - Pon Lip 18, 2011 10:27

Jest przesłodka dziwię się, że nikt jej nie chce : O
Masz może więcej jej zdjęć ?
Jestem nią przeraźliwie zainteresowana bo mnie urzekła totalnie !
A ja właśnie poszukuję koleżanki dla mojej Esme :D

Sysa - Pon Lip 18, 2011 10:29

Dzisiaj popołudniu obfocę wszystkie maluchy. ;)
fen - Pon Lip 18, 2011 10:32

Świetnie :D
Ale jestem niemal pewna, że jeśli tylko spełnię wymagania to chciałabym ją adoptować.
Jestem gotowa nawet na odnawianie pogryzionej przez nią klatki hahaha :D
Więc jak będziesz miała czas napisać mi o niej parę słów to będę wdzięczna bo się zajarałam jak dziecko.

mmarcioszka - Pon Lip 18, 2011 11:13

Tylko pamiętaj fea, że malutka ma mieć u Ciebie jak w raju, bo zasługuje na to :twisted: Jest przecudowna :serducho: Głaski dla beżynki...