Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)
valhalla - Wto Lip 12, 2011 20:30
Onia napisał/a: | valhalla napisał/a: | Onia napisał/a: |
No kurde zazdroszczę noooooooooooo |
Sama sobie zazdroszczę Ale Keks też jest przemiły. Jego też dzisiaj miałam okazję mieć na kolanach i mam same pozytywne wrażenia, milutki i równie grzeczny jak bracia |
No właśnie miałam sie pytać jak tam ten mój Keksik ciesze się, ze wrażenia pozytywne. |
Keksika i Glusia trudno od góry odróżnić, trzeba patrzeć na podwozie Tak więc jak będziesz zabierać, to upewnij się, że masz właściwego szczurka
miss kludiik - Wto Lip 12, 2011 21:05
valhalla, a mój?? a mój Beżuś??
valhalla - Wto Lip 12, 2011 21:46
miss kludiik napisał/a: | valhalla, a mój?? a mój Beżuś?? |
Cudny jest (ta mordka, te oczka - po prostu do schrupania), ale to mistrz kamuflażu (ukrywa jajka i podszywa się pod siostrę) i ucieczek, więc nie udało mi się go złapać, wymiziałam go w klatce A na kolana udało mi się wziąć tylko Keksa, Glusia i dwóch panów niebieskich kapturków.
Biała - Sob Lip 16, 2011 16:20
Jadzia i Izzie już w domku
Sąąąą cuuuudooowne Niezłe agentki:D
Póki co cytuje ogoniastą, że z Jadźki niezłe ziłóko, a Izziątko póki co wystraszone.
Ja już panny wymiziałam po raz 2gi, ale wieczorkiem jak wstaną bardziej sie zapoznamy :)
Onia - Sob Lip 16, 2011 16:32
Biała napisał/a: | Jadzia i Izzie już w domku
Sąąąą cuuuudooowne Niezłe agentki:D
Póki co cytuje ogoniastą, że z Jadźki niezłe ziłóko, a Izziątko póki co wystraszone.
Ja już panny wymiziałam po raz 2gi, ale wieczorkiem jak wstaną bardziej sie zapoznamy :) |
Zazdroszczę, a ja jeszcze tydzień
Sysa - Sob Lip 16, 2011 21:35
Biała, cieszę się, że maluchy dotarły!
I cieszę się, że Jadzia pokazuje swój charakterek!
Izzie, prosze tam ode mnie wycalowac, żeby się ogarniała dziewczyna!
I korzystając z okazji...
Beżowa dziewuszka wciąż czeka na kochający dom!
Biała - Sob Lip 16, 2011 22:32
Sysa, Jaaadźka szaleje... 3 razy większe samiczki przewraca na plecki ma diabliki w oczach
Izziątko po zachętach przekonało się do wyjścia z rury i poobcowaniu ze mną Ośmieliła się zdecydowanie Urzekła mnie poniekąd swoją delikatnością i nieśmiałością i spokojem jednak. Wycałowane okruszki
valhalla - Pon Lip 18, 2011 09:34
Jak tam reszta maleństw - tych, które jeszcze nie pojechały do domków? Jak mój Gluś?
Ja nie wiem, czy termin odbioru mi się nie przesunie, ale to byłoby wcześniej, nie później - nie wiem, czy w końcu wyjeżdżam w te góry, bo na razie nie mogę chodzić po wypadku Gdybym nie jechała, to wzięłabym Glusia zaraz po urządzeniu nowej klatki, czyli pewnie przed 1 sierpnia. Ale nie wiem jeszcze, bo na razie to jest wielka niewiadoma
Miziaj Sysa mojego chłopca i extra mizianko dla Twego Bąbla, bo wciąż wspominam jak się go fajnie miętoliło
Sysa - Pon Lip 18, 2011 10:00
Biała, doskonale opisałaś charakterki maluchów!
Strasznie mi się w tym miocie podoba to, że niby rodzeństwo, a każdy szczurek inny.
valhalla, maluchy czuja się dobrze. Łobuzują, rozrabiają.
Chłopcy trochę mieli focha za oddzielenie od mamy, ale już ładnie ganiaja po klatce.
Gluś czuje się dobrze, najczęściej wychyla się z drewnianej zabawki popatrzeć na świat
Wszystkie dzieciaczki są miziane.
Bąbel również i bardzo dziekuje za względy! Rozmaślił się w swej kluchowatości!
fen - Pon Lip 18, 2011 10:19
Czy beżowa dziewczynka dalej aktualna?
Sysa - Pon Lip 18, 2011 10:23
fen, aktualna.
Nikt jej nie chce biednej, a ona taka kochana.
I właściwie to myślę, że jej kolor to takie bardziej ecru
fen - Pon Lip 18, 2011 10:27
Jest przesłodka dziwię się, że nikt jej nie chce : O
Masz może więcej jej zdjęć ?
Jestem nią przeraźliwie zainteresowana bo mnie urzekła totalnie !
A ja właśnie poszukuję koleżanki dla mojej Esme
Sysa - Pon Lip 18, 2011 10:29
Dzisiaj popołudniu obfocę wszystkie maluchy.
fen - Pon Lip 18, 2011 10:32
Świetnie
Ale jestem niemal pewna, że jeśli tylko spełnię wymagania to chciałabym ją adoptować.
Jestem gotowa nawet na odnawianie pogryzionej przez nią klatki hahaha
Więc jak będziesz miała czas napisać mi o niej parę słów to będę wdzięczna bo się zajarałam jak dziecko.
mmarcioszka - Pon Lip 18, 2011 11:13
Tylko pamiętaj fea, że malutka ma mieć u Ciebie jak w raju, bo zasługuje na to Jest przecudowna Głaski dla beżynki...
|
|
|