To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot X of Anahata - 26.10.2010

Badoha - Czw Lis 18, 2010 08:09

Ren, jak maja sie maluchy? możesz coś powiedzieć o ich charakterach? :P
harpoonka - Czw Lis 18, 2010 17:25

A poza tym:

:foty:

Anonymous - Pią Lis 19, 2010 07:35

Maluchy mają się dobrze :) . W klatce głównie śpią, a poza to szaleją na mega-przyspieszeniu :lol: . I próbują wejść na Ritę, a ta je w zamian trąca nosem :P . Także socjal z psem mają zapewniony ;) . Najspokojniejszy jest wolny pan, przyjdzie, usiądzie na kolankach i tryka ząbkami ^^

Postaram się o fotki w weekend, ale nie obiecuję, bo mam gości ;)

Pyl - Pią Lis 19, 2010 13:59

Ren napisał/a:
Najspokojniejszy jest wolny pan, przyjdzie, usiądzie na kolankach i tryka ząbkami ^^

Czemu on jest agutem!!!!??!? Nie wezmę 10-tego aguta... ;(
Ren, przemaluj go!

harpoonka - Pią Lis 19, 2010 14:06

Pyl, Ren specjalnie takie rzeczy pisze, żebyś się skusiła wreszcie :twisted: A aguty są takie piękne, że jeszcze jeden Ci nie zaszkodzi, więc wiesz... :mrgreen:
Oli - Pią Lis 19, 2010 14:07

Pyl napisał/a:
Nie wezmę 10-tego aguta... ;(
Oj tam, oj tam, przesadzasz :] :P
quagmire - Pią Lis 19, 2010 14:16

Ale ona myli imiona nie tylko agutów :mrgreen:

Ja przy 3 czasami wymiękam :P

harpoonka - Pią Lis 19, 2010 14:31

quagmire, ten agutek ma charakterystyczne znaczenie :mrgreen: A ewentualnie można mu pomalować ogonek i będzie po sprawie :mrgreen:
Pyl - Pią Lis 19, 2010 14:42

harpoonka napisał/a:
Ren specjalnie takie rzeczy pisze, żebyś się skusiła wreszcie :twisted:
Ren mi tak od początku pisze, ona wie jaki ja mam ideał szczura - od razu namawiała mnie na M3. A mi żal, bo ja bardzo chcę miziaka. Ale nie dam się, agutom stanowczo mówimy nie! Ja już wczoraj u weta zaczęłam mylić agutową samiczkę z samcami - i to nie imiona, a szczury - tak źle to jeszcze nie było. A samce są słusznych rozmiarów, więc jak z tym mam już problem to co dopiero z 10-tym agutem... Wiem, że każdy jest troszkę inny, dwa są blutki, ale jak jest cała masa brązu to i tak wymiękam.
harpoonka - Pią Lis 19, 2010 15:00

Jakby mi się nie marzył jeszcze rexik jakiś (a już najlepiej siamese), to wzięłabym tego miśka, bo charakterek ma mój ulubiony :serducho: A tak, to miejsca w klatce nie będzie wystarczająco niestety...

EDIT:
Pyl, a dla ciebie mam propozycję: pomaluj każdemu agutowi ogon na inny kolor i ochrzcij je tymi kolorami ;P Problem będziesz miała z głowy i przy okazji bardziej kolorowo w klatce :lol:

Anonymous - Pią Lis 19, 2010 15:20

No co ja poradzę, że akurat agutkowi dostał się fajny charakter :P . Szkoda, że póki co nikt się po niego nie zgłosił :( .
Pyl - Pią Lis 19, 2010 15:38

Ludziska, jak to możliwe, żeby po M2 była TAKA kolejka, a M3 z takim charakterem nie znalazł domku?!? Brać chłopaka miziaka!!! Bo będę płakać po nocach... :cry:
susurrement - Pią Lis 19, 2010 18:34

ludzie, nikt nie chce aguta miziaka? dziwni jesteście :roll: :P
Badoha - Nie Lis 21, 2010 09:28

Ren, poprosimy chociaż po jednej fotce :P
Anonymous - Nie Lis 21, 2010 16:11

Najpierw wolny pan, który dostał dumne imię Xerxes :) . Jest kochany i śliczny, strasznie mi smutno, że nikt go nie chce :(

Plamisty brzusio :serducho:

Myju, myju

I reszta maluszków ^^