Mioty urodzone - rok 2010 - Miot X of Anahata - 26.10.2010
Badoha - Czw Lis 18, 2010 08:09
Ren, jak maja sie maluchy? możesz coś powiedzieć o ich charakterach?
harpoonka - Czw Lis 18, 2010 17:25
A poza tym:
Anonymous - Pią Lis 19, 2010 07:35
Maluchy mają się dobrze . W klatce głównie śpią, a poza to szaleją na mega-przyspieszeniu . I próbują wejść na Ritę, a ta je w zamian trąca nosem . Także socjal z psem mają zapewniony . Najspokojniejszy jest wolny pan, przyjdzie, usiądzie na kolankach i tryka ząbkami
Postaram się o fotki w weekend, ale nie obiecuję, bo mam gości
Pyl - Pią Lis 19, 2010 13:59
Ren napisał/a: | Najspokojniejszy jest wolny pan, przyjdzie, usiądzie na kolankach i tryka ząbkami |
Czemu on jest agutem!!!!??!? Nie wezmę 10-tego aguta...
Ren, przemaluj go!
harpoonka - Pią Lis 19, 2010 14:06
Pyl, Ren specjalnie takie rzeczy pisze, żebyś się skusiła wreszcie A aguty są takie piękne, że jeszcze jeden Ci nie zaszkodzi, więc wiesz...
Oli - Pią Lis 19, 2010 14:07
Pyl napisał/a: | Nie wezmę 10-tego aguta... | Oj tam, oj tam, przesadzasz
quagmire - Pią Lis 19, 2010 14:16
Ale ona myli imiona nie tylko agutów
Ja przy 3 czasami wymiękam
harpoonka - Pią Lis 19, 2010 14:31
quagmire, ten agutek ma charakterystyczne znaczenie A ewentualnie można mu pomalować ogonek i będzie po sprawie
Pyl - Pią Lis 19, 2010 14:42
harpoonka napisał/a: | Ren specjalnie takie rzeczy pisze, żebyś się skusiła wreszcie | Ren mi tak od początku pisze, ona wie jaki ja mam ideał szczura - od razu namawiała mnie na M3. A mi żal, bo ja bardzo chcę miziaka. Ale nie dam się, agutom stanowczo mówimy nie! Ja już wczoraj u weta zaczęłam mylić agutową samiczkę z samcami - i to nie imiona, a szczury - tak źle to jeszcze nie było. A samce są słusznych rozmiarów, więc jak z tym mam już problem to co dopiero z 10-tym agutem... Wiem, że każdy jest troszkę inny, dwa są blutki, ale jak jest cała masa brązu to i tak wymiękam.
harpoonka - Pią Lis 19, 2010 15:00
Jakby mi się nie marzył jeszcze rexik jakiś (a już najlepiej siamese), to wzięłabym tego miśka, bo charakterek ma mój ulubiony A tak, to miejsca w klatce nie będzie wystarczająco niestety...
EDIT:
Pyl, a dla ciebie mam propozycję: pomaluj każdemu agutowi ogon na inny kolor i ochrzcij je tymi kolorami Problem będziesz miała z głowy i przy okazji bardziej kolorowo w klatce
Anonymous - Pią Lis 19, 2010 15:20
No co ja poradzę, że akurat agutkowi dostał się fajny charakter . Szkoda, że póki co nikt się po niego nie zgłosił .
Pyl - Pią Lis 19, 2010 15:38
Ludziska, jak to możliwe, żeby po M2 była TAKA kolejka, a M3 z takim charakterem nie znalazł domku?!? Brać chłopaka miziaka!!! Bo będę płakać po nocach...
susurrement - Pią Lis 19, 2010 18:34
ludzie, nikt nie chce aguta miziaka? dziwni jesteście
Badoha - Nie Lis 21, 2010 09:28
Ren, poprosimy chociaż po jednej fotce
Anonymous - Nie Lis 21, 2010 16:11
Najpierw wolny pan, który dostał dumne imię Xerxes . Jest kochany i śliczny, strasznie mi smutno, że nikt go nie chce
Plamisty brzusio
Myju, myju
I reszta maluszków
|
|
|