To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2006 - Miot "Bajkowy" Rat`s Troop

helen.ch - Śro Gru 20, 2006 21:00

Dojechała , i jak dobrze zniosła drogę, wesolutka i ciekawa świata w gościach juz byc zdążyła ;)
Anonymous - Śro Gru 20, 2006 22:54

Oj tak ciekawska to ona jest. helen.ch szury na nia fukaly, a ona nic sobie z tego nie robila :mrgreen: .

Jeszcze sie nie poznalysmy, bo dopiero dojechalysmy do domu i wlozylam ja do klatkizeby sobie pojadla i odpoczela.
Moze jutro zrobie jakies zdjecia i cos wiecej napisze bo dzisiaj padam..... :?

nezu - Śro Gru 20, 2006 23:15

Co sie nastresowalam, zanim dorwalam telefon twojej mamy Matylda, to moje.. ;)

Przekopalam cale archiwum gg..;)

Ciesze sie, ze mala juz w swoim docelowym domku i ze sie podoba.
Szkoda tylko, ze taka malutka.. ktos moglby jeszcze pomyslec, ze ja o te swoje wnuki nie dbam czy jak...

Anonymous - Śro Gru 20, 2006 23:18

No tak glupio wyszlo z tym telefonem :?

Ja bym nie pomyslala ze o swoje wnuki nie dbasz :wink: , wychudzona nie jest, za to jest super oswojona, wylizala mi wszytskie palce :wink:

helen.ch - Śro Gru 20, 2006 23:23

nezu napisał/a:
Szkoda tylko, ze taka malutka.. ktos moglby jeszcze pomyslec, ze ja o te swoje wnuki nie dbam czy jak...
no co ty, super dziewucha z niej, mi sie wręcz większa wydała niż się spodziewałam, taki mały rezolutek do tego... a uszek nie zapomnę.. zakochałam się :oops:
nezu - Śro Gru 20, 2006 23:28

Helen, bo ja mam tu jeszcze miot D, ktory jest nadspodziewanie wielki i jak porownuje bajkowe, drobne maluchy do nich to wpadam w panike i konsternacje... :roll:
Anonymous - Śro Gru 20, 2006 23:30

helen.ch ja tez sie zakochalam.....
A mala zlosnica spala sobie tak slodko w klateczce, chcialam ja po lebku poglaskac to fuknela na mnie i sie odwrocila zadkiem :mrgreen:

helen.ch - Śro Gru 20, 2006 23:34

:mrgreen: zadek też ma uroczy
nezu - Śro Gru 20, 2006 23:36

Fiona??? Fuknela? :shock:

Y... O_o

Anonymous - Śro Gru 20, 2006 23:38

No naprawde! Widocznie baardzo zmeczona jest :mrgreen:

helen.ch wszytsko ma urocze.. :mrgreen:

Azi - Czw Gru 21, 2006 00:35

no tak, babcia nezu juz jej nie pilnuje, to wreszcie moze sobie na co nieco pozwalać :>
Anonymous - Czw Gru 21, 2006 09:54

Matylda, zazdroszczę wielkousznego malucha :) Straaasznie :D

No i :foty: bo jak 8)

Izabela - Pią Gru 22, 2006 20:24

Ja obiecywałam foty w tym tygodniu, ale obawiam sie, że tydzień okaże się za krótki... Nie mogę się tego swojego chopa doprosić, zeby popstrykał małe co nieco :(

A wieści z frontu takie, że moje trzy dziewuchy chyba się już dogadały na dobre :D I na szczęście skończyło się tylko tym jednym zadrapaniem uszka. Jedzonko jest wspólne, bieganie też, z sypialniami to jeszcze różnie bywa :wink: Ale ogólne można powiedzieć, że Kiarusia Blusia została już pełnoprawnym lokatorem ciurowego mieszkanka :mrgreen:

Anonymous - Wto Gru 26, 2006 20:38

Dzieciaki skonczyly dzisiaj 6 tygodni!! :urodziny:
Izabela - Wto Gru 26, 2006 22:32

No właśnie :D

Niech nam dzieciaczki rosną zdrowiuśko :flower: :urodziny: :miłość: