To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

Anonymous - Śro Cze 16, 2010 09:55

LalaAla, nie sprawdzałam płci, musicie poczekać na rezerwacje :P
LalaAla - Śro Cze 16, 2010 10:45

Eeeeeech no dobrze :) Czekamy do łikendu w takim razie i trzymamy kciuki, żebyś miała wtedy czas :) :kciuki:
Anomalia - Śro Cze 16, 2010 14:11

Te prawie maskedy to napewno dziewczynki? Sprawdź jeszcze raz... :mrgreen:
harpoonka - Śro Cze 16, 2010 14:30

Uaaaaa!!!! Jakie slicznosci :)
To male czarne z kropeczka na glowce :serducho: :serducho: I malutkie agutki :serducho: :serducho:
Zakochalam sie :lol1:

A rezerwacje juz w ten weekend? I jak to wyglada, wybiera sie szczurka w okreslonej kolejnosci, tak?

Anonymous - Śro Cze 16, 2010 14:39

Cytat:
A rezerwacje juz w ten weekend? I jak to wyglada, wybiera sie szczurka w okreslonej kolejnosci, tak?

Tak :wink:

harpoonka - Śro Cze 16, 2010 15:10

Ren napisał/a:
Cytat:

Tak :wink:

Dzieki :)
Kurcze, ja chyba bede musiala dluzej poczekac, bo na weekendy zwykle neta nie mam :roll:

Anonymous - Śro Cze 16, 2010 15:21

harpoonka, w weekend się przeprowadzam, więc możliwe, że nie będzie jeszcze rezerwacji, ale się postaram :wink:
harpoonka - Śro Cze 16, 2010 15:29

Ooo, to zycze udanej przeprowadzki w takim razie. Zeby poszlo szybko i sprawnie :) Osobiscie nie cierpie sie przeprowadzac, wiec rozumiem, jaki to bol :lol:

Ren, jesli nie bede sie na weekend odzywac, to pamietajcie, ze zapewne neta nie mam ;P

magnes - Śro Cze 16, 2010 15:42

harpoonka, wybierasz chłopaka jako ostatnia, a zanim wszyscy się zdecydują to chwila minie :wink:
harpoonka - Śro Cze 16, 2010 15:47

Magnes napisał/a:
harpoonka, wybierasz chłopaka jako ostatnia, a zanim wszyscy się zdecydują to chwila minie :wink:

Hehe, no racja. Nie pomyslalam, ze przeciez kazdy musi sie zastanowic jakis czas (jesli nie ma jeszcze swojego faworyta) ;)
Juz sie niecierpliwic zaczynam :lol:

quagmire - Śro Cze 16, 2010 15:50

harpoonka, gorzej jak faworyt będzie już zajęty :wink:
harpoonka - Śro Cze 16, 2010 16:00

Mojego faworyta mi raczej nie zostawia osoby przede mna ;P Pozostaje miec nadzieje i czekac ;)
LalaAla - Śro Cze 16, 2010 16:59

Z dziewczynek czarny węgielek musi być mój :serducho: Albo agutek :serducho: Albo srebrna :serducho: Albo szarawa :serducho: Aaaaaaaaaaaaaaaa :jezor2: :DD :DD
Anomalia - Śro Cze 16, 2010 17:41

LalaAla, widzę, że się podnieciłaś. :D
harpoonka napisał/a:
Mojego faworyta mi raczej nie zostawia osoby przede mna

Ja także mam faworytów, ale 3 osoby przede mną założę się, że zabiorą mi ich z przed nosa. :P Tak harpoonka, nadzieja to ostateczność. ^^

LalaAla - Śro Cze 16, 2010 19:06

Bo wszystkie są tak cudownie przepiękne, mają obłędne wręcz umaszczenia.. A do tych czarnych to aż mi się oczy świecą :shock: :shock: