To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot E SunRat's - 3 LATA i 8 MIESIĘCY EMI

nezu - Śro Kwi 28, 2010 01:51

Nie wiem, gdzie się niby nakręcam, ale nieważne.
Po prostu na przyszłość zastanówcie się, zanim napiszecie post jak do 4 latki komuś, kto bynajmniej nie próbuje zrobić z henioków dzieciarni. i jest z nimi w stałym kontakcie.
To co pisałam nie ma nakręcać, ma uspokoić ewentualne myśli "boże, rak!", ale i zasugerować że weterynarz to dobre wyjście dla uspokojenia sumienia, w kontekście tego, co na 7 stronie napisała Emilka.

I dla mnie EOT.

susurrement - Śro Kwi 28, 2010 02:01

ok, przeczytałam raz jeszcze - masz rację, źle Cię zrozumiałam.
zatem mój post można skierować tylko do Oli, bo po przeczytaniu drugi raz znów napisałabym to samo; tyle, że tylko do niej.

heniok - Śro Kwi 28, 2010 06:10

Oli, zawsze twierdziłaś że to ja jestem nadworny panikarz, a odnoszę wrażenie że teraz Ty panikujesz :wink: , Gercia ma się dobrze, to coś zmniejszyło się od wczoraj o jakąś 1/3 ale pojedziemy do weta na kontrolę, maluchy nie ssą z tego sutka bo jest wklęsły, wszystkie pękają z ilości mleczka w brzuszkach.
Dzisiaj mieliśmy powtórkę z rozrywki, maluch wszedł w dziurkę w szmatce i się zaklinował musieliśmy go wyciąć.
Dzisiaj powinny pojawić się fotki w większej ilości bo jestem na urlopie :wink:

babyduck - Śro Kwi 28, 2010 08:01

Kciukam za Gercię i maluchy :kciuki: :kciuki:
Oli - Śro Kwi 28, 2010 09:08

susurrement napisał/a:
przecież Emilka z Robertem to nie dziesięcioletnie dzieci, którym zdarzyła się wpadka, prawda? więc bez przesady.
dziś dr Wójcik była do godziny 15, a dr Jałonicka nie pracuje we wtorki. a wizyta domowa też nie jest możliwością 24h przez 7 dni w tygodniu. poradzili się telefonicznie, a jutro wybierają się do kliniki. nie musisz się od razu tak stresować, wystarczy zapytać. tym bardziej nie rozumiem robienia tego w temacie; istnieje coś takiego jak pw czy komórka, prawda?
emileczka napisał/a:
Nie byliśmy wkońcu u weta, heniok jak zawsze panikuje (uwielbiam jak pisze o czymś jak tego nie widzi :serducho: )
Będziemy to coś obserwowali, może samo się wchłonie, bo szkoda by było gdyby po wizycie u weta straciła mleko i niemiałby kto wykarmić miśków
Poczekamy, ze 2 dni i zobaczymy jak się sprawa rozinie
komentarz raczej zbędny :]

i skoro się nakręcam, to proszę więcej do mnie nie pisać z pytaniami co to może być, co się dzieje i co robić :/ napisałam co uważam i wcale nie panikuję, ale odbierałam posty nezu jako bagatelizację. nie chcecie, to nie, Wasz problem. tylko mnie nie mieszajcie więcej do tych problemów

heniok - Śro Kwi 28, 2010 09:21

Oli napisał/a:
i skoro się nakręcam, to proszę więcej do mnie nie pisać z pytaniami co to może być, co się dzieje i co robić

Oczywiście że będę bo uwielbiam jak się złościsz :mrgreen:

A na serio to mieliśmy nie jechać po rozmowie telefonicznej z wetką, ale jednak pojedziemy i to dzięki Twojej dyskusji z Nezu, tak macie rację niech to obejrzy, tylko się boję o reakcję Gerci na weta i stres …

mrófka - Śro Kwi 28, 2010 10:10

Gercia to twarda dziewczyna na pewno sobie poradzi i żaden wet nie będzie w stanie jej zestresować :) jestem tego pewna ale jeszcze na wszelki wypadek także pokciukam :kciuki: :kciuki:

heniok, miłego urlopowania :D

No i czekam na duuużo piknych fotek :P

heniok - Śro Kwi 28, 2010 11:15

Na 13.20 jadę z Gercią do weta mam nadzieję że nie będzie jeszcze korków i szybko obrócę a ona się nie zestresuje za bardzo

Zdjęcia klusków standardowych, wszystkie ważą między 14 a 19g

I nasze fuzziki, ważą między 14 a 16g.

nezu - Śro Kwi 28, 2010 11:18

Jakie one cudne... :serducho:
Badoha - Śro Kwi 28, 2010 11:22

śliczne glizdeczki :serducho:
susurrement - Śro Kwi 28, 2010 11:37

jakie słodziutkie gołe pupki! :serducho:
babyduck - Śro Kwi 28, 2010 11:56

Jakie piętki świecące :serducho:
Powodzenia u wetki i na drogach :kciuki:

kaś - Śro Kwi 28, 2010 12:00