Mioty adoptowane - [Miot] 17 szczurków husky w nowych domach
Dominator - Czw Kwi 22, 2010 15:57
quagmire,
Dobrze Teraz wszystko rozumiem Więc poprostu będe czekać na jakies konkretne informacje Dziękuje za pomoc
dudzia - Czw Kwi 22, 2010 16:05
ja już się napaliłam na dziewczynkę już klatka na początek wymyta, miseczka też, maluchy czekają na wizytę kontrolną u weta, bo jak się nowa szczurcia pojawi to od razu wszystkie pojadą za jednym zamachem, by zobaczyć czy wszystko ok. Może okaże się że niepotrzebnie się tak jaram, ale nie potrafię inaczej ciekam z niecierpliwością na informacje, choć weekend mam na uczelni to będę sprawdzać co tu słychać tak często jak tylko będę mogła
cytryn007 - Czw Kwi 22, 2010 16:09
dudzia, umylas klatke i czeka na nową to w zcym mieszkaja Twoje szczury?:) szczurki odbierzemy dopiero w niedziele, jeszcze nie wiemy kiedy bedziemy je oddawać
quagmire - Czw Kwi 22, 2010 16:14
dudzia napisał/a: | klatka na początek wymyta |
Pewnie mała klatka "na początek" dla nowej szczurci
cytryn007 - Czw Kwi 22, 2010 16:17
believe_86, wszystko się okaże jak beda rezerwacje które ruszą jutro wieczorem. będziemy z Nakotą pisać do osob ktore zaoferowały DS, a nad reszta bedziemy myslec, choc zapowiada się raczej, że żadne nie będą szukać domów.
Nakota - Czw Kwi 22, 2010 16:17
cytryn007, te warszawskie wiadomo, że pojadą z yes Co do wrocławskich to jeszcze zobaczymy. To zależy w głównej mierze od tego jak duże będą maluszki.
dudzia - Czw Kwi 22, 2010 16:18
nie nie, mała klatka wymyta, reszta w dużej buszuje
cytryn007 - Czw Kwi 22, 2010 16:19
Nakota, no włąsie dlatego mówie, że zależy bo niektóe były baaardzo malutkie zwłaszcza niebiesciaki.
Adeline - Czw Kwi 22, 2010 18:36
Czy ktoś z Was będzie jechał z Wro do Krakowa/okolic? Przygarnęłabym dwóch chłopaczków
baradwys - Czw Kwi 22, 2010 19:59
ludzie spokojnie szczury są jeszcze u właściciela! nie wiem czy trzeba Wam pisać dużymi i pogrubionymi literami? Rezerwacje będą jak Nakota i cytryn odbiorą szczury!
Nakota - Czw Kwi 22, 2010 20:43
Dzięki Shy
JUTRO idziemy zrobić sesję, więc proszę już nie dopytywać co jest wolne, bo póki co nie mam bladego pojęcia.
shia.raena - Czw Kwi 22, 2010 20:44
Ja pisałam do obecnego właściciela, ale widze, że i tak za późno. A tak liczyłam na dwie panienki, stado mi się zmniejszyło, starzeje się. A na młodziaki trzeba będzie jeszcze czekać. Niemniej, jakby jakimś cudem dwie panienki szukały domu, to Wrocław się tu zgłasza:)
Nakota - Pią Kwi 23, 2010 22:18
Ku uciesze wszystkich... rozpoczynamy rezerwacje! Ilość zdjęć zależna od modela/modelki.
F1 – S, rex, black husky - rezerwacja kasia_w
F2 – S, S, agouti husky – rezerwacja dudzia/odbiór u cytryna
F3 – S, rex, powder blue husky – rezerwacja cytryn
F4 – S, S, black husky - rezerwacja stasimalgosia
F5 – S, rex, agouti husky - rezerwacja stasimalgosia
F6 – S, S, black husky - rezerwacja suvennira
F7 – S, S, powder blue husky - rezerwacja Arisa
F8 – S, rex, powder blue husky - rezerwacja klimejszyn
F9 – S, S, black husky - rezerwacja suvennira
F10 – została u właściciela
M1 – S, rex, black husky – rezerwacja klimejszyn
M2 – S, S, powder blue husky - rezerwacja (Szczecin)
M3 – S, S, agouti husky - rezerwacja (Wrocław)
M4 – S, rex, black husky - rezerwacja Oli
M5 – S, S, agouti husky - rezerwacja (Wrocław)
M6 – S, S, black husky - rezerwacja (Szczecin)
M7 – S, S, agouti husky - już go nie ma... [*]
M8 – został u właściciela
W sprawie rezerwacji piszę do was ja lub cytryn.
klimejszyn - Pią Kwi 23, 2010 22:24
jakie piękne.. byłaby szansa dostania czarnej rexiczki ?
Oli - Pią Kwi 23, 2010 22:26
ponieważ jest tylko jeden wolny chłopak rex to ja pozwolę sobie tu napisać, że jak coś to bardzo chętnie go przyjmę
|
|
|