Mioty urodzone - rok 2010 - Miot C SunRat's - rezerwacje str.12
Roth - Nie Mar 14, 2010 13:33
Piękne Chcęęę
Nakota - Nie Mar 14, 2010 14:44
Roth, wierz mi, nie ty jedna
Barebacki
madzial13 - Nie Mar 14, 2010 19:40
Mam dobrą wiadomość - jedna beżowa dziewczynka otworzyła dziś oczka.
A Capitan nawet z zamkniętymi wlazł Rege do miski Przyszły domek będzie miał z nim ubaw.
Dopisałam wagi do zdjęć. Ponieważ jak widać miot jest bardzo nierówny i mamy jeszcze wątpliwości w sprawie płci, rezerwacje zrobimy w przyszły weekend.
Ale na pociechę proponuję parę imion - może Was coś zainspiruje
Dla dziewczynek: Calineczka, Cacanka, Całka, Celica (czytane "celika" to takie super ładny sportowy samochód), Cętka, Chałka, Charyzma, Chmurka, Chrapka, Cieciorka, Ciuciubabka, Cizia, Cza-cza, Czeczotka, Celebrytka,
Bardziej wymyślne to: Cassandra, Cassiopeia, Celesta, Charlotte, Cinderella,
Dla chłopców: Całus, Cekin, Celibat, Celt, Ceregiel, Chmiel , Chochlik, Chojrak, Champion, Ciacho, Cudak, Cyklamen, Cyprys, Cytrus, Cherokee,
No i oczywiscie wspomniany już Capitan (lub, żeby było poprawnie "Captain") oraz Cypisek.
Moja Cynka to wróżka z bajki pt. "Dzwoneczek"
Miłego myślenia
Anonymous - Nie Mar 14, 2010 19:46
madzial13 napisał/a: | Celibat | ty nie masz litości. Ten nieszczęśnik ma przecież i tak większe szanse, ze straci jajka niż, że pobzyka.
Rodzynka - Nie Mar 14, 2010 19:49
To jak na razie nie będzie rezerwacji, to może chociaż heniok wklei listę z kolejnością rezerwacji? Zrozumcie, ja tu umieram z niepokoju, że jestem 9 w kolejce i będzie mnie to teraz męczyć jeszcze kolejny tydzień . Jedno małe ctrl+c i ctrl+v i ktoś może uspokoić moją zaniepokojoną duszę .
Jedyne imię na C które podoba się jednocześnie mi i mojemu chłopakowi to Caribou (karibu).
Anonymous - Nie Mar 14, 2010 19:55
Cinderella nie , ja tak chce nazwać panienke "C" Wo de Shu nie zabierajcie mi tego imienia...
a ja nadal mam nadzieje ze jakas fuzzowa panna będzie wolna
Ogoniasta - Nie Mar 14, 2010 19:57
madzial13 napisał/a: | Celica (czytane "celika" to takie super ładny sportowy samochód) |
Moje!! Zaklepane!
A dokładnie Celica Vel Chunni!
Od miesiąca na szczycie listy.
Lavi - Nie Mar 14, 2010 20:13
Dodatkowo mogę polecić takie imiona jak: Cyjanek, Cerber (Sama kiedyś miałam tak nazwać chłopców;)
Fuzzik kapturkowy, moje marzenie
Devona - Nie Mar 14, 2010 20:39
Lavi napisał/a: | Fuzzik kapturkowy, moje marzenie | Moje też .
madzial13 - Nie Mar 14, 2010 22:36
Rodzynka, nic z tego. Heniok wyraźnie powiedział, że lista będzie jak będzie wiadomo, ile czego jest. I ma rację, bo teraz jedni się ucieszą, że jest 10 dziewczyn, inni zmartwią, ze tylko 4 chłopaków, a za tydzień się okaże, że chłopaków jest 6 a dziewczyn 8 i ktoś, kto jest 9-ty na liście będzie straszliwie zawiedziony.
Nie ściemniamy z tymi płciami, serio wyglądają na obojnaki
madzook - Nie Mar 14, 2010 23:01
Chyba mnie strawi ciekawość...
Glizdeczki nie wygłupiajcie się już, prrrroooooszę was
madzial13 - Nie Mar 14, 2010 23:13
madzook, szczerze mówiąc mnie też zżera i zaglądam im pod ogony codziennie, bo te niewiadome są przy okazji niezwykle urodziwe.
A tak w ogóle to Cypisek - nasza tycinka - pomyka właśnie po diunie. To jakiś magik - jest taka mała, a walczy jak lew i już ją świat ciekawi. Serce Azi też wczoraj podbiła
EpKee - Pon Mar 15, 2010 01:23
to ja wstępnie chcę zarezerwować imię Chmiel razem z Bimbrem będzie dobra parka chyba że coś się jeszcze urodzi w głowie
Ogoniasta - Pon Mar 15, 2010 15:35
EpKee napisał/a: | to ja wstępnie chcę zarezerwować imię Chmiel razem z Bimbrem będzie dobra parka |
świetne!
Co do imion, to też mogę coś podrzucić dla dziewuszek:
Cerrona, Cebris, Cleopatra, Clarisa, Chema, Cherry, Cyranka, Cytrynka, Cyrkonia, Cecylia, Celestynka, Celia, Cynthia, Cyrylka, Charu (czyt. Czaru - ind. piękna).
A jak tam nasze pięknoty?? Spoglądają już na świat??
madzial13 - Pon Mar 15, 2010 16:30
Ogoniasta, też fajne, zwłaszcza Celestynka
Ja Was tylko bardzo proszę, żebyście zastanowili się dwa razy zanim zdecydujecie się na coś w stylu Cequin of Circo Massimo Grande albo cuyki-miuki-panuki, co będzie np. w suahili znaczyło "mój szczur ma długi ogon"
Będę gorąco zobowiązana
Nie zaglądałam do nich jeszcze, bo siedziałam w kinie Wieczorkiem dam znać
|
|
|