Mioty urodzone - rok 2010 - Miot KWIATOWY SunRat's - rezerwacje str. 9
Martuha - Sob Mar 06, 2010 12:07
Ach jak bym je tak dorwała to bym wszystkie wycałowała,że by uciekały ode mnie
quagmire - Sob Mar 06, 2010 12:16
Emilka, Ty się tylko nie zaraź od Roberta, bo ja chcę wymiziać
Martuha - Nie Mar 07, 2010 11:06
Niedziela
emileczka - Nie Mar 07, 2010 15:28
bardzo przepraszamy, ale rezerwacji dziś nie będzie
Martuha - Nie Mar 07, 2010 15:49
No trudno,czekamy zatem dalej ucałować maluchy i mamuśkę
mrófka - Nie Mar 07, 2010 17:58
emileczka, nie trzeba przepraszać. Chyba każdy zrozumie, że macie teraz ręce pełne roboty i wiadomo, że odpocząć sobie też należy, a niedziela to ku temu najlepsza okazja
.. właśnie cmoki dla małych kruszyn i mamusiek
heniok - Pon Mar 08, 2010 09:27
Rozpoczynamy rezerwacje, będę do Was pisał z prośbą o wybór malucha, co nie będzie proste bo one niemal identyczne
Maluchy rozrabiają już pełną gębą, tłuką się między sobą, wcinają danio i zaczynają podgryzać suche.
Wszystkie ważą między 30 a 34g.
SAMICE:
1. standard, standard, siamese seal point ruby - LILLA - rezerwacja Martuha
2. standard, standard, siamese seal point black eyed – KOCIMIĘTKA - zostaje w hodowli współwłasność madzial13
3. standard, standard, siamese seal point dark ruby - STOKROTKA - rezerwacja Adrian O. (Yenna)
4. standard, standard, himalayan - LOBELIA - rezerwacja Yoshi
5. standard, standard, siamese agouti point dark ruby - LAVENDA - rezerwacja mrófka
6. standard, standard, siamese agouti point black eyed - DALIA - rezerwacja Adrian O. (Yenna)
7. standard, standard, siamese agouti point black eyed - MARUNA JUKKA - rezerwacja marlena85
8. standard, standard, siamese agouti point black eyed - LIAN - rezerwacja Wushu
9. standard, standard, himalayan – mała ma uszkodzoną końcówkę ogonka, musiał zostać przygnieciony domkiem jak była maleńka, wygląda na to że jej odpadnie te pół centymetra, oczywiście w niczym nie będzie jej to przeszkadzać - MAGNOLIA - rezerwacja mrófka
SAMCE:
1. standard, standard, siamese seal point dark ruby - PIERWIOSNEK - zostaje w hodowli współwłasność quagmire
2. standard, standard, himalayan - IRYS - rezerwacja agacia
3. standard, standard, siamese seal point ruby - SZAFIREK -rezerwacja zuuzuushii
Dziewczynki:
Chłopcy:
Razem:
quagmire - Pon Mar 08, 2010 09:54
heniok napisał/a: | 1. standard, standard, siamese seal point dark ruby - zostaje w hodowli współwłasność quagmire |
No cóż mogę powiedzieć
marlena85 - Pon Mar 08, 2010 09:58
zaczyna się suuuuper, to ja sobie pokciukam i grzecznie czekam
Badoha - Pon Mar 08, 2010 10:15
umarłam nie moge zaglądać do tego tematu
piekne maluchy
Martuha - Pon Mar 08, 2010 10:28
O mamuniu piękne są coś mi się wydaje,że znowu będę klatkę zmieniać na większą bo na tym się chyba nie skończy warto było czekać
madzial13 - Pon Mar 08, 2010 10:42
Cytat: | 2. standard, standard, siamese seal point black eyed – zostaje w hodowli współwłasność madzial13 |
od lipca czekałam, więc Emilkę i henioka spiję z wdzięczności na umór
Martuha - Pon Mar 08, 2010 13:43
Moja piękna dziewczyneczka niech ja ją tylko dorwę to wycałuję za wszystkie czasy . A coś o jej charakterze można wiedzieć,bo jestem strasznie ciekawa?Czy jeszcze trudno cokolwiek powiedzeć
quagmire - Pon Mar 08, 2010 13:45
Martuha, pewnie jeszcze za wcześnie
Widzę, że Ciebie też zaczarowały pointy z oczami dark ruby. Bo ja po prostu przepadłam - przecież to jeszcze lepiej niż jakby miały oczy black
Martuha - Pon Mar 08, 2010 13:57
Tak myślałam,że za wcześnie,ale ja dziś jakaś taka maruda jestem .Te szczurki to w ogóle są świetne.A oczy dark ruby są boskie
|
|
|