Mioty urodzone - rok 2009 - Miot J of Anahata - 28.12.2009
Lavi - Pią Sty 08, 2010 19:23
Oli, gratuluję pięknego maluszka
A ja sobie po cichutku podziwiam i się ślinie do tych pięknych glizdek
lamia - Pią Sty 08, 2010 19:44
Jasper i Jocelyn (btw. to nie jest żeńskie imię?) - są powalający!
Szkoda, że TŻ za żadne skarby nie zgodzi się na nowego malucha i nową klatkę, upierając się, że mam, cytuję, pierd*lca na punkcie ogonków...
gratis - Pią Sty 08, 2010 19:54
Ziaba rozdana
gratis może iśc w pokoju
quagmire - Pią Sty 08, 2010 19:55
Jumanji
Ale najcudniejsza jest dla mnie Jaelithe
Mniam, mniam
wuwuna - Pią Sty 08, 2010 20:32
ojeciu Oli, znowu nasza rodzina się powiększa chyba już jesteśmy zmuszone na siebie.
A ziaba moja, moja ziaba, nieoddam ziaby, nie oddam, zacałuję, a póki co Nakasho zrob to za mnie.
Oli - Pią Sty 08, 2010 20:34
wuwuna napisał/a: | chyba już jesteśmy zmuszone na siebie.
| od Ciebie mogę być nawet uzależniona
Anonymous - Pią Sty 08, 2010 20:34
wuwuna, a jak już będziesz miała Ziabe u siebie to masz wycałować i wyprzytulać !
wuwuna - Pią Sty 08, 2010 21:34
Oli napisał/a: | wuwuna napisał/a: | chyba już jesteśmy zmuszone na siebie.
| od Ciebie mogę być nawet uzależniona | Aż tak? Nie spodziewałam się tego po tobie
Hera jasne, i będzie dużo dużo fot, to gwarantowane
Anonymous - Pią Sty 08, 2010 21:40
wuwuna, Jaaaa to już się nie mogę doczekać !
Oli - Pią Sty 08, 2010 21:44
wuwuna napisał/a: | Aż tak? Nie spodziewałam się tego po tobie | przypuszczam, że jeszcze wielu rzeczy się po mnie nie spodziewasz
wuwuna - Pią Sty 08, 2010 22:09
Oli napisał/a: | wuwuna napisał/a: | Aż tak? Nie spodziewałam się tego po tobie | przypuszczam, że jeszcze wielu rzeczy się po mnie nie spodziewasz | wiem, nie znamy się jeszcze kochanie, ale wszystko przed nami nie
Hera, ja już się czekam z utęsknieniem na niego.
Wlaśnie nie wiedzialam co zrobić. Specjalnie rozmnożonego taillessa bym nie wzięła, ale bardzo mi się podobały. I powiedziałam sobie, że jak keidyś by się taki urodził i przepadłam niestety dla niego. A wiem, że nie powinnam, ale co ja zrobię normalnie nic nie zrobię.
frshman - Pią Sty 08, 2010 23:05
lamia napisał/a: | Jasper i Jocelyn (btw. to nie jest żeńskie imię?) - są powalający!
Szkoda, że TŻ za żadne skarby nie zgodzi się na nowego malucha i nową klatkę, upierając się, że mam, cytuję, pierd*lca na punkcie ogonków... |
tak wiem, właśnie o 19tej wysłałem agnieszce maila z rezerwacją na te dwa ogony dla mnie
Przemek. J.
Oli - Pią Sty 08, 2010 23:14
wuwuna napisał/a: | A wiem, że nie powinnam, ale co ja zrobię normalnie nic nie zrobię. | no, to sobie możemy rękę podać
wuwuna - Pią Sty 08, 2010 23:32
Oli napisał/a: | wuwuna napisał/a: | A wiem, że nie powinnam, ale co ja zrobię normalnie nic nie zrobię. | no, to sobie możemy rękę podać | podaję ja biedna kobieta tobie rękę, również biednej kobiecie Łączmy się w swoje niedoli.
babyduck - Pią Sty 08, 2010 23:36
Nie no, współczuję Wam, biedne kobiety
|
|
|