Wystawy szczurów rodowodowych - Planowane wystawy SHSRP na rok 2009
yes - Pon Lis 02, 2009 00:06
to fakt, nie trzeba. ale sympatyków też nie tak wielu ale za to, jak sa, to oddani
babyduck - Pon Lis 02, 2009 00:07
Oli napisał/a: | i jak zwykle nie będę przypominać kto na każdej wystawie, na której jestem zdziera sobie gardło tłumacząc dlaczego stowarzyszenie, dlaczego rasowce, dlaczego szczury, dlaczego nie z zoologa etc. etc | Oliiii, ale przecież Ty nie umiesz siedzieć cicho
Anonymous - Pon Lis 02, 2009 00:18
Off-Topic: | Ajlawiucię Kaczuszko |
Oli, pomagać można, oczywiście i jest to zawsze pomoc nieoceniona. Jednak są sprawy dotyczące wystaw, które może i powinien załatwiać tylko członek, a mówimy o sytuacji gdzie w danym mieście nie ma nikogo z shsr.
Oli - Pon Lis 02, 2009 00:30
Viss napisał/a: | Jednak są sprawy dotyczące wystaw, które może i powinien załatwiać tylko członek | Ja wiem, ale nie lubię jak się uogólnia.
babyduck napisał/a: | Oliiii, ale przecież Ty nie umiesz siedzieć cicho | A jak ja mam siedzieć cicho jak widzę, że jeden z najważniejszych celów wystaw - czyli propagowanie szczurów i rozpowszechnianie o nich wiedzy prawie nikogo nie obchodzi z wystawców? Ja jestem gaduła, to fakt, ale gaduł jest więcej, tylko większość gada między sobą, a nie do ludzi. Wytykać osobiście nie będę, ale na wrocławskiej kilka osób mogłoby się bardziej postarać, a nie zajmować, hmmm, kłotniami...
sachma - Pon Lis 02, 2009 00:39
Oli napisał/a: | Ja jestem gaduła, to fakt, ale gaduł jest więcej, tylko większość gada między sobą, |
szczerze? ja cały rok gadam o tym i nic.. tyle się nagadam do potencjalnych domków że jak na wystawie ktoś nie skuma od razu to tracę cierpliwość
yes - Pon Lis 02, 2009 00:45
wypalenie? mam tak w kilku innych dziedzinach i boję się, ze niedługo też mi się przytrafi w kwestii zwierząt
babyduck - Pon Lis 02, 2009 10:03
Oli, bardzo słusznie. Ja w Łodzi próbowałam gadać, ale jak tylko zaczynałam, to ktoś mnie przegadywał. Najczęściej Wunia. Off-Topic: | Mnie to nigdy nikt nie słucha |
Layla - Pon Lis 02, 2009 10:14
Ej, mnie się nie powinno wpuszczać na wystawy, przegadam wszystkich i wszyscy umrą z wyczerpania
Oli - Pon Lis 02, 2009 10:19
Layla napisał/a: | przegadam wszystkich i wszyscy umrą z wyczerpania | dlatego w Gdańsku byłyśmy na dwóch końcach stołów.
baby, nie gadaj bzdur, bo ja Cię słucham.
Layla - Pon Lis 02, 2009 10:24
W Gdańsku uświadamiałam jakiegoś pana na temat chomików syryjskich
wuwuna - Pon Lis 02, 2009 15:01
babyduck napisał/a: | Ja w Łodzi próbowałam gadać, ale jak tylko zaczynałam, to ktoś mnie przegadywał. Najczęściej Wunia. | ja w ogóle się odzywałam?? Niemożliwe !
sachma - Pon Lis 02, 2009 22:03
wuwuna, a kto szczury na basen bierze ?
L. - Pon Lis 02, 2009 22:24
toć to było w lutym 2008
sachma - Pon Lis 02, 2009 22:45
L., pamiętliwa bestia ze mnie
wuwuna - Pon Lis 02, 2009 23:02
sachma, wiesz co, żeby mi tak wypominać.
Jeszcze się zamknę na amen i tyle będziecie miały
|
|
|