Mioty urodzone - rok 2008 - Miot Baśniowy Happy Feet - UWAGA str.24
Dory - Nie Sie 31, 2008 16:29
Pitu, Kelpia to Kelpie po Polsku. Tak jak mamy Feniksa, a nie Phoenixa
Anonymous - Nie Sie 31, 2008 17:41
Driadaaaa!
Dory - Nie Sie 31, 2008 18:48
Dobra ludziska, zgadzam się na nalot
Wszystkie Wawkowe domki oraz reszta, która dzielnie śledzi temat może przyjechać. Od środy w godzinach typowo poszkolnych możemy planować Zgadzam się na aparaty, kamery i kręcienie, focenie, wzdychanie Najtańszy transport (poza własnym ) to bus - 6,50 w 1 stronę.
Czy ktoś ma ochotę zobaczyć maluszki na żywo? Czy tylko mieliście nadzieję mnie zastraszyć ?
persefona4 - Nie Sie 31, 2008 19:02
Dory, chociaz po jednej fotce wszystkich niemowląt, lub chociaż grupowe Nie rób nam tego bo bedziemy smutać My pieknie prosimy
A to ze chcemy fotki, to tylko dowód na to ze maluchy są takie boskie, ze sie po prostu napatrzec nie możemy i chcemy je oglądać jak najczęściej
wuwuna - Nie Sie 31, 2008 20:31
Dory napisał/a: | Czy ktoś ma ochotę zobaczyć maluszki na żywo? Czy tylko mieliście nadzieję mnie zastraszyć | Ja miałam nadzieję Cię nastraszyć,buuuuuuuuuuuuuu ale nie wyszło
Dory - Nie Sie 31, 2008 20:59
Persefona Przecież na poprzedniej stronie całą sesję masz. Mało Ci babo ?
Ale dobra, ostatni dzień wakacji... Dzisiejsze fotki :
Azi - Nie Sie 31, 2008 21:14
Jaka mimo wszystko kolorowa kulka To jest beżowo-kremowo-brązowawa kulka i ja się slinię automatycznie
Olimpia, może być? Pewnie nie, zuo zaraz znajdzie coś nowego
persefona4 - Nie Sie 31, 2008 21:29
Dory napisał/a: | Persefona Przecież na poprzedniej stronie całą sesję masz. Mało Ci babo ? | ja bym tych słodziaków najchetniehj to codziennie nowa sesje ogladała
Dzięki Dory super sesyjka, maluszki BOOSKIE!!!
Hehe naprawde kolorowa kulka choc maluchy identyczne
A tu jeszcze musze poczekać pare tygodni, żeby swojego Miśka pomiziać
Oli - Nie Sie 31, 2008 21:42
Azi napisał/a: | Olimpia, może być? Pewnie nie, zuo zaraz znajdzie coś nowego |
Nowego nic, nadal jak dla mnie tło jest zbyt jaskrawe i za bardzo kontrastujące. Piszę poważnie.
A maluchy same w sobie cudniaste. Bardzo mi sie ta fotka z dłońmi podoba.
Badoha - Pon Wrz 01, 2008 07:00
Maluchy są słodkie - już zaczynam odliczać dni kiedy zabiorę swoje ogonki do domu.
Fotki są super.
blackowca - Pon Wrz 01, 2008 10:38
No dobra już kolejny dzień leci więc tak sobie pozwole dodać
persefona4 - Wto Wrz 02, 2008 11:32
Co słychać u maluszków? jutro 14 dzień i niektóre maluszki pewnie zaczną powoli otwierac oczka
Azi - Wto Wrz 02, 2008 13:11
persefona4 napisał/a: | jutro 14 dzień i niektóre maluszki pewnie zaczną powoli otwierac oczka | już? oO'
jak ten czas leci...
Dory - Wto Wrz 02, 2008 17:28
blackowca napisał/a: | No dobra już kolejny dzień leci więc tak sobie pozwole dodać |
Następne foty będą, jak wszystkie otworzą oczy
Na razie żaden się nie kwapi, chociaż już zasuwają, jakby widziały A wczoraj wieczorem, gdy piłam herbatkę, podpełzł Gryfek i przytulił się do kubka (lgną do ciepełka).
persefona4 - Wto Wrz 02, 2008 17:43
Dory napisał/a: | Następne foty będą, jak wszystkie otworzą oczy | no to juz tuż, tuż
|
|
|