Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata
babyduck - Czw Sie 14, 2008 02:07
Ren napisał/a: | Sama bym ich brała gdyby nie to, że mam dziołchy | Ano właśnie...
Anonymous - Czw Sie 14, 2008 12:51
Justka1 napisał/a: | CLOVER Rattie's Love |
http://www.fotosik.pl/sho...91646c775ccdcca moja klusia
Bulletproof - Czw Sie 14, 2008 14:44
Piękne szczuraki i znowu chłopy wolne no (z jednej strony to szkoda, ale z drugiej to może i lepiej )
A mi najbardziej dalej ta panna minkowa Justki się podoba śliczna jest
wuwuna - Czw Sie 14, 2008 16:35
Ren, gratuluję cudownej Clover gołe wymiatają nie ?
persefona4 - Czw Sie 14, 2008 16:39
Cytat: | Chlopiec:
rex,black,blazed varieberk,standard | Blazedzik moje marzenie ludzie zlitujcie sie i weżcie...
Mała Mi - Czw Sie 14, 2008 16:45
Standard,black,hooded,spotted,dumbo - http://img508.imageshack....braz5113iu7.jpg - zakochanam...
wuwuna - Czw Sie 14, 2008 16:47
persefona4, brać malca
Lavi - Czw Sie 14, 2008 19:33
Persefona bierz goo! Miał trafić do mnie ale domek u Ciebie będzie lepszy dla niego I
Justka1 - Czw Sie 14, 2008 21:32
Zagadka .
Ile malych szczurkow zmiesci sie w domku?
Dzis zmusilam dzieci do jedzenia fuujowego na poczatku gerberka .Risotto posmakowalo,w koncu .
I piekny pan blazik ,inteligentny(pierwszy zaczal sie wspinac i odkryl uroki hamaka) .
Jest bardzo wesolym chlopcem,kontaktowym poki co ,dosc duzym.
W sobote maluszki koncza rowne 3 tyg .Dodam,ze w miocie jest jeden chlopiec Odd eye-cu-dow-ny,dumbo,bez bialych znaczen na ryjku.Oczko ruby i dark ruby.Reszta chlopcow beige mink based maja oczka ruby(jak ktos wie jak wyglada ich ciocie Biafra to takie wlasnie beda oczka ).Jedna dziewczynka beige ma oczka ruby.
Na poprzedniej stronie bede edytowala posta,rezerwacje i dodawala zdjecia .
Anonymous - Pią Sie 15, 2008 08:08
Justka1 napisał/a: | Jedna dziewczynka beige ma oczka ruby. |
Mój rubinek To będzie moja druga ruby-szczurcia
Justka1 - Pią Sie 15, 2008 11:52
Ren,pomylilam sie .Wczesniej ci mowilam o dark ruby i takie ma(zapomnialam wpisac dark).
Chlopiec odd eye .
Lavi - Pią Sie 15, 2008 13:24
Ojej jak Ty widzisz te różnice Ja bym nie rozpoznała, że to odd eye
Śliczny dumbolek
L. - Pią Sie 15, 2008 14:37
Justka1, teoretycznie można by pomyśleć, że sa to double rex'y, ale double powstają tylko po skrzyżowaniu rex-rex. To są po prostu bardzo mocno omszone satin fuzzy : ) takie w typie Nezowego Wolfiego ; ]
Ps. Fajoskie dzieciaki
Justka1 - Pią Sie 15, 2008 14:49
L. napisał/a: | Justka1, teoretycznie można by pomyśleć, że sa to double rex'y, ale double powstają tylko po skrzyżowaniu rex-rex. To są po prostu bardzo mocno omszone satin fuzzy : ) takie w typie Nezowego Wolfiego ; ] |
Tez tak myslalam ale chcialam jeszcze poczekac,co by nie mylic potencjalnych chetnych .
Maluszki beige łysieja na glowkach wiec jednak sa fuzzami,niesamowicie dobrze omszonymi .
Dzis wszystkie maluchy oblezyly hamak,spia sobie tak wygodnie przybierajac przekomiczne pozycje .
Nad ranem jeden maluch nawiał z klatki .W pol snie zobaczylam tylko wystradzona,czarno-biala uciekajaca kuleczke,pod komode .
Wystraszyl sie spadajacych miseczek plastikowych,na ktorych sobie siedzial poza klatka.
Ale wystarczyla chwila cmokania,chwila odczekania aby maluchowi minał lęk,po tych spadajacych miseczkach,wyciagnelam reke i sam na nia wszedl nie obawiajac sie niczego .
Ja sama sie wystraszylam,ze tak mocno sie wystraszyl ,ze go nie znajde .Ale jak widac mylilam sie,poczul sie bezpiecznie na dloni .Uwielbiam te maluchy .
Anonymous - Pią Sie 15, 2008 15:06
Justka1 napisał/a: | Ren,pomylilam sie .Wczesniej ci mowilam o dark ruby i takie ma(zapomnialam wpisac dark). |
Nic nie szkodzi, i tak się cieszę
|
|
|