To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata

babyduck - Czw Sie 14, 2008 02:07

Ren napisał/a:
Sama bym ich brała gdyby nie to, że mam dziołchy
Ano właśnie...
Anonymous - Czw Sie 14, 2008 12:51

Justka1 napisał/a:
CLOVER Rattie's Love

http://www.fotosik.pl/sho...91646c775ccdcca -> moja klusia :serducho: :serducho: :serducho:

Bulletproof - Czw Sie 14, 2008 14:44

Piękne szczuraki i znowu chłopy wolne no :P (z jednej strony to szkoda, ale z drugiej to może i lepiej :wink: )
A mi najbardziej dalej ta panna minkowa Justki się podoba :mrgreen: śliczna jest :serducho: :)

wuwuna - Czw Sie 14, 2008 16:35

Ren, gratuluję cudownej Clover :serducho: gołe wymiatają nie ? :>
persefona4 - Czw Sie 14, 2008 16:39

Cytat:
Chlopiec:
rex,black,blazed varieberk,standard
Blazedzik moje marzenie ;( ludzie zlitujcie sie i weżcie...
Mała Mi - Czw Sie 14, 2008 16:45

Standard,black,hooded,spotted,dumbo - http://img508.imageshack....braz5113iu7.jpg - zakochanam... :serducho: :serducho: :serducho:
wuwuna - Czw Sie 14, 2008 16:47

persefona4, brać malca :hyhy:
Lavi - Czw Sie 14, 2008 19:33

Persefona bierz goo! Miał trafić do mnie ale domek u Ciebie będzie lepszy dla niego :serducho: I
Justka1 - Czw Sie 14, 2008 21:32

Zagadka :) .
Ile malych szczurkow zmiesci sie w domku? :)

Dzis zmusilam dzieci do jedzenia fuujowego na poczatku gerberka :D .Risotto posmakowalo,w koncu ;) .

I piekny pan blazik ,inteligentny(pierwszy zaczal sie wspinac i odkryl uroki hamaka) ;) .
Jest bardzo wesolym chlopcem,kontaktowym poki co ;) ,dosc duzym.

W sobote maluszki koncza rowne 3 tyg ;) .Dodam,ze w miocie jest jeden chlopiec Odd eye-cu-dow-ny,dumbo,bez bialych znaczen na ryjku.Oczko ruby i dark ruby.Reszta chlopcow beige mink based maja oczka ruby(jak ktos wie jak wyglada ich ciocie Biafra :D to takie wlasnie beda oczka ;) ).Jedna dziewczynka beige ma oczka ruby.

Na poprzedniej stronie bede edytowala posta,rezerwacje i dodawala zdjecia ;) .

Anonymous - Pią Sie 15, 2008 08:08

Justka1 napisał/a:
Jedna dziewczynka beige ma oczka ruby.

Mój rubinek :serducho: To będzie moja druga ruby-szczurcia :mrgreen:

Justka1 - Pią Sie 15, 2008 11:52

Ren,pomylilam sie :oops: .Wczesniej ci mowilam o dark ruby i takie ma(zapomnialam wpisac dark). :oops:

Chlopiec odd eye .

Lavi - Pią Sie 15, 2008 13:24

Ojej jak Ty widzisz te różnice :shock: Ja bym nie rozpoznała, że to odd eye :mrgreen:

Śliczny dumbolek :serducho:

L. - Pią Sie 15, 2008 14:37

Justka1, teoretycznie można by pomyśleć, że sa to double rex'y, ale double powstają tylko po skrzyżowaniu rex-rex. To są po prostu bardzo mocno omszone satin fuzzy : ) takie w typie Nezowego Wolfiego ; ]

Ps. Fajoskie dzieciaki :mrgreen:

Justka1 - Pią Sie 15, 2008 14:49

L. napisał/a:
Justka1, teoretycznie można by pomyśleć, że sa to double rex'y, ale double powstają tylko po skrzyżowaniu rex-rex. To są po prostu bardzo mocno omszone satin fuzzy : ) takie w typie Nezowego Wolfiego ; ]

Tez tak myslalam ale chcialam jeszcze poczekac,co by nie mylic potencjalnych chetnych ;) .
Maluszki beige łysieja na glowkach wiec jednak sa fuzzami,niesamowicie dobrze omszonymi :) .
Dzis wszystkie maluchy oblezyly hamak,spia sobie tak wygodnie przybierajac przekomiczne pozycje :) .
Nad ranem jeden maluch nawiał z klatki :D .W pol snie zobaczylam tylko wystradzona,czarno-biala uciekajaca kuleczke,pod komode :D .
Wystraszyl sie spadajacych miseczek plastikowych,na ktorych sobie siedzial poza klatka.
Ale wystarczyla chwila cmokania,chwila odczekania aby maluchowi minał lęk,po tych spadajacych miseczkach,wyciagnelam reke i sam na nia wszedl nie obawiajac sie niczego :) .
Ja sama sie wystraszylam,ze tak mocno sie wystraszyl ,ze go nie znajde ;) .Ale jak widac mylilam sie,poczul sie bezpiecznie na dloni :) .Uwielbiam te maluchy :) .

Anonymous - Pią Sie 15, 2008 15:06

Justka1 napisał/a:
Ren,pomylilam sie :oops: .Wczesniej ci mowilam o dark ruby i takie ma(zapomnialam wpisac dark). :oops:

Nic nie szkodzi, i tak się cieszę :mrgreen: