Mioty adoptowane - [Miot] Dziewczynkowe Maluszki już są na świecie!
Sajenka - Nie Lut 17, 2008 21:12
mc, jak narazie to wszystkie są małymi niesfornymi diablętami Dzielą się tylko na "bardzo biegające" i "przystające choć na chwilkę". Z dziewczyn "bardzo biegająca" jest Aiko, reszta panien nieco spokojniejsza, ale tylko nieco
Tygrys - Nie Lut 17, 2008 21:30
Hodari jest mój
satanka666 - Nie Lut 17, 2008 21:31
Off-Topic: | Tygrys, gadałaś z Pacyfka? |
Tygrys - Nie Lut 17, 2008 21:37
Off-Topic: | wysłałam jej PW. będę czekała aż przyjedzie do Chrzanowa ile będzie trzeba. w razie odmowy, znajdę inny transport. |
gratis - Nie Lut 17, 2008 21:41
no to faktycznie ciężki wybór... hmm (:
jakbyś mogła, to proszę Cię napisz mi na PW coś o Rafikim i coś o Gonzo - jakie są (i jakieś zdjęcie Gonza z przodu ) bo jakby co, proszę mi ich nikomu nie rezerwować czeka mnie naprawdę ciężki wybór...
satanka666 - Nie Lut 17, 2008 21:46
wysłałam PW w sprawie Malagi
Pacyfka - Nie Lut 17, 2008 22:44
satanka666, Tygrys, chętnie Wam pomogę w transporcie tych słodziaków tylko nie wiem czy oddam
gdyby był potrzebny transport do Krakowa, to też nie będzie problemu z zorganizowaniem , mam koleżankę która tam codziennie dojeżdża
Sajenka, zazdroszczę Ci strasznie tych cudaków, prześliczne są tylko mój limit na szczurcie został wyczerpany ale już Ci tutaj organizuje nowy fajny domek tylko domek upiera się na jednego, więc jeśli go nie przekonam do dwóch to nici a domkowi spodobali się Bracia Ksero
Sajenka - Pon Lut 18, 2008 00:25
gratis, trudno narazie powiedzieć cos "indywidualnego" o maluchach... Wszystkie są ruchliwe, same małe torpedy - pod tym względem żadne nie odstaje Nie przejawiają jak narazie jakichś szczególnych, wyróżniających je cech, ciężko coś powiedzieć o ich charakterze. Wszystkie chętnie wchodzą na ręce, śpią u mnie na kolanach, są słodkie i kochane Trudno mi opisać Rafikiego i Gonzo - jak narazie zajmują się głównie bieganiem i zabawą w Spider Mana na prętach klatki, wzięci na ręce śpią, gdy są zmęczeni, jeśli nie - od razu włażą w rękaw, pod bluzkę, gdziekolwiek, byle nie siedzieć w miejscu
Ze zdjęciami może być ciężo - jestem w tej chwili na noc w Głogówku (musiałam zawieźć Rudolfa pod opiekę mojej Mamy), jutro rano jadę do Gliwic. Maluchy zostały pod opieką moich współlokatorów i aż do środy nie będę miała z nimi kontaktu Może spóbuj poszukać czegoś na fotkach grupowych?
Pacyfka, Bracia Ksero to tylko w komplecie Ciekawe, czy jak trochę urosną, zaczną się czymś różnić
piachu01 - Pon Lut 18, 2008 00:42
Jak to jest z albinosami? One nie widzą lub widzą gorzej przez czerwone oczy?
Bo zastanwiam się między SHiro, a Malibu
Sajenka - Pon Lut 18, 2008 00:46
UWAGA, UWAGA!
Malibu naprawdę wygląda tak:
Pokręciłam zdjęcia i wstawiłam 2 razy Mysię
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że przy 16 diablętach nie jest trudno się pomylić
A ze wzrokiem albinosów... Hmmm... Wiem tylko, że mają problemy ze złapaniem ostrości, gdy patrzą na coś, co jest daleko - tak śmiesznie kiwają się wtedy z boku na bok przez chwilę. Zresztą nie tylko albinosy, wszystkie czerwonookie. Nie znaczy to, że mają jakieś problemy z postrzeganiem rzeczywistości, zachowują się normalnie, jak każdy inny szczur
H. - Pon Lut 18, 2008 01:14
piachu01, tutaj masz temat o wacikach, tam to znajdziesz ; ) :
http://forum.szczury.biz/...zygarnij+wacika
Proszę
satanka666 - Pon Lut 18, 2008 06:56
Malibuuu mojjja
Layla - Pon Lut 18, 2008 07:11
Tygrys napisał/a: | Hodari jest mój |
satanka666 napisał/a: | Malibuuu mojjja |
Jeeeee Gratulacje!!
satanka666 - Pon Lut 18, 2008 07:26
pomyliłam ... Malaga moja
H. - Pon Lut 18, 2008 08:33
satanka666, to ze szczescia az ta pomylka No to sie Słońce szykują kolejne odwiedziny
|
|
|