To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot "M" Rat's Troop - FOTY str.7

AngelsDream - Pon Sty 21, 2008 23:31

gratis, jest szansa, że my będziemy jechać Warszawa - Kraków za jakiś czas. Jakby co możemy postarać się pomóc.
gratis - Wto Sty 22, 2008 00:18

Byłoby naprawdę super :)
Z góry wielkie dzięki :)

sachma - Wto Sty 22, 2008 00:34

dzieciaki mi sie rozbiegly po łóżku.. myslalam ze ich nie znajde.. nawet fot nie mialam czasu zrobic bo ciagle któreś rozrabiało i trzeba bylo ratowac srajdki przed upadkiem z łóżka.. wspinaja sie po poduszkach, po mnie, sa strasznie zainteresowane swiatem :) dzis jedna pannica weszla na poleczke :D co prawda pozniej nie wiedziala którędy zejsc, ale nie byla na szczęście kamikadze i poszukała drabinki miast skakac z polki :D
Jezi - Wto Sty 22, 2008 04:57

a to dobrze że rozrabiają ;) Skwarek i Ziemowit wciąż wchodzą na wszystkich i na wszystko;P Więc z Morfeuszem będzie po prostu 3 eksploratorów:)
Semena - Wto Sty 22, 2008 12:04

Chciałabym już obejrzeć te fotki. A najbardziej to chcialabym byc przy tych ich psotach :) Ciekawe kto przoduje :)
Em Dżej - Wto Sty 22, 2008 17:40

Ooooooch, kiedy będą te fotki? Uzależniłam się 8:) One są takie śliczne. Kluseczki tłuściutkie :sirwwt:
sachma - Wto Sty 22, 2008 21:51

dla wytrwalych bedzie dzis wielka nagroda :P ale to za jakies 1.5h bo mam MASE fot do obrobienia i wgrania ;)
Łosoś - Wto Sty 22, 2008 21:59

To ja chyba nie należe do wytrwałych ale za to jutro rano morda mi sie uśmiechnie na cały dzień :mrgreen: nareszcie :)
sachma - Wto Sty 22, 2008 22:16

powinno sie wyswietlic 31fot ;)

MouseHouse - Wto Sty 22, 2008 22:24

Słodka kupa maleństw, ale wyświetlają się 22 foty :)
Jezi - Wto Sty 22, 2008 22:24

http://www.fotosik.pl/pok...5abd3bcfaa.html :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: padłam, nie wstanę, tak będę leżeć
Matrix - Wto Sty 22, 2008 22:32

syyynek!!!!!!!! :serducho: :serducho: :serducho:

Jakie przewspaniałe! Sachma,błagam,nie katuj mnie,ustaw sobie ładnie grafik..chociaż godzinka albo pół :wo: Buziak dla Ciebie za pracę przy zdjęciach :*

To dziś mi się będą same szczury śniły..dwa takie mioty na raz i takie foty w jeden dzień :falover:

sachma - Wto Sty 22, 2008 22:55

Matrix, a wpadnij w czwartek wieczor ;) jak ktos jeszcze chce to zapraszam ;) tylko ostrzegam ze mam tylko herbate :P bo rodzice za jakis czas wracaja a ja juz prze... hymmm wydalam wsio :P za duzo gerberow kupowalam :D
Andzia - Wto Sty 22, 2008 23:04

http://1.1.1.5/bmi/images...5abd3bcfaam.jpg :serducho: śliczne maleństwo :mrgreen:
Matko jakie one są piękne wszystkie :serducho: sachma, gratulacje, wnuki masz piękne :shock:

Jezi - Śro Sty 23, 2008 00:19

sachma, ja chciałabym wpaść :) można by umowę podpisać, pieniążki przyniosłabym to miałabyś do końca tygodnia chociaż te 25 zeta :DD i zobaczyłabym mojego Morfeuszka