To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2014 - Miot N2 SunRat's - rezerwacje str.5

cornflakegirl - Śro Kwi 16, 2014 16:13

Jejku jakie one już duże:)) piękności! :serducho:
Mao - Śro Kwi 16, 2014 20:20

Yee, mam zdjęcie Peruny z Nel :mrgreen:
Papi - Czw Kwi 17, 2014 07:21

Czekamy cierpliwie :serducho: na nasze całkiem spore już maluchy :)
Zizollo - Pią Kwi 18, 2014 08:43

cudowne murzynki http://www.fotosik.pl/pok...866cd1641b.html
http://www.fotosik.pl/pok...2ff84bdcc0.html

:serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

i te czarne stopy po prostu cud,miód i orzeszki sasasasa :DD

gratuluję domkom do których pójdą,bo naprawdę przeurocze maluchy(mnie się nie udało mieć całego czarnego :P )

emileczka - Sob Kwi 19, 2014 07:39

Owszem maluszki się udały, Panowie mieszkają sami i rozrabiają, a Panie męczą mamusię ciągną za cyce, ale mleka to już chyba nie ma. Garną się do człowieka i ładnie reagują na wołanie, pieszczoszki. Są jeszcze takie mięciusie i pachnące, że tylko je chrupać.
Moją miłością jest Nutka za ogromne czarne oczka i syjamowatość :serducho:
Nimfadora daje sobie bez problemów robić zastrzyki, aż jestem w szoku, bardzo grzeczne są te dzieciaki. Mam nadzieję, że ładnie się połączą z Waszymi stadami.

cornflakegirl - Sob Kwi 19, 2014 07:45

emileczka, oj te dzieciaki:)) przyznam, że już trochę nie mogę się doczekać,w sumie to bardzo. Zobaczymy czy będą takie kochane jak podrosną:) oby oby :) )
emileczka - Sob Kwi 19, 2014 07:49

cornflakegirl, myślę, że będą, mamusia jest cudna choć mnie szczypie jak ją po pleckach miziam :roll: . Zapowiadają się dobrze choć wszystko zależy do jakiego stada trafią oraz czego się tam nauczą.
cornflakegirl - Sob Kwi 19, 2014 07:52

emileczka, to fakt, chociaż u mnie to Nanna nauczyła starsze koleżanki jak być prawdziwym szczurem :D
emileczka - Sob Kwi 19, 2014 16:38

Dzisiaj maluszki kończą 5 tygodni także można umawiać się po odbiór maluszków.
Są osoby które biorą też maluchy z miotu O2 także odbiór maluchów za tydzień.

Pati112 - Nie Kwi 20, 2014 19:31

My już w domu, młode się zapoznają z nowym miejscem, zjadły troszkę i jeden poszedł spać do domku na górę, a drugi usnął na trocinach. Podróż spokojnie zniosły.
emileczka - Pią Kwi 25, 2014 09:01

Nesca i Nimfadora po wizycie, u Nesci wszystko ok nie ma zmiany w lewym uszku, która była widoczna w ubiegły wtorek. Natomiast u Nimfadory znaczna poprawa, ale jeszcze w lewym uszku widoczna zmiana, Borgal do kontynuacji.
Mao - Pią Kwi 25, 2014 09:45

Kciuki w takim razie, żeby było wszystko dobrze :kciuki:

A jak reszta? :)

quagmire - Pią Kwi 25, 2014 09:55

Byłam wczoraj i miziałam. eNeczki są już na bardzo fajnym etapie, towarzyskie, śmiałe, cudowne :serducho: Najsympatyczniejsze, jak dla mnie, są Nel, Smolarz i Niekończąca się Opowieść (która do tego jest absolutnie najpiękniejsza).
Pyl - Pią Kwi 25, 2014 09:56

A ja się nie zgadzam! Smolarz najpiękniejszy :P
quagmire - Pią Kwi 25, 2014 09:58

Co kto lubi :D
Dla mnie, gdyby Niekończąca miała jeszcze jasne oczka, to możnaby w niej przepaść na amen, ale z czarnymi jest równie piękna i niewyobrażalnie cudownie ciemna :)