Mioty adoptowane - Miot tramwajowy już w nowych domach :)
susurrement - Pon Sty 27, 2014 20:21
beti, tak, wg wyliczeń są z 12 grudnia, więc aktualnie 6,5 tygodnia.
niemniej szukają domów na terenie Warszawy.
Cegriiz - Pon Sty 27, 2014 20:25
Off-Topic: | susurrement, wiesz, że już mam szczurę z 12 grudnia ? Teraz będę miała dwie |
susurrement - Pon Sty 27, 2014 21:02
Cegriiz, a ja drugi raz będę miała szczura urodzonego w moje imieniny
Cegriiz - Pon Sty 27, 2014 21:14
Gratuluję
susurrement - Wto Sty 28, 2014 20:54
tak się cieszę, że muszę się od razu pochwalić
chłopcy siamese znaleźli cudowny, wspólny dom
to komu jeszcze 2 dziewczynki agouti i 1 siamese?
Sirius - Śro Sty 29, 2014 20:31
Chłopcy siames połączeni z dorosłymi. Moje cudowne stado przyjęło ich bez najmniejszego problemu. Teraz czas na pełne dotarcie i aklimatyzację ale jestem dobrej myśli.
Mam nadzieję, że panowie pójdą w ślady starszych kolegów i będą supersocjalnymi szczurami, pozytywnie nastawionymi do ludzi i innych szczurów.
Anonymous - Śro Sty 29, 2014 22:16
Sirius, u mnie jest druga dwójka chłopaków siamese; są super ciekawskimi przylepami rozdającymi buziaki i nie sądzę, by u Ciebie było inaczej
Sirius - Śro Sty 29, 2014 22:39
Na razie buziaków nie ma ale sà bardzo fajni! Z dorosłymi cały czas super, zero spięcia przy misce, jutro chyba można im będzie wstawić mebelki bo na razie wszystko w parterze. Najmłodszy z dorosłych, Irys SR jest nimi zainteresowany ale bardzo pozytywnie.
Przed nimi pierwsza wspòlna noc.
Pozdrowienia dla rodzeństwa!
susurrement - Śro Sty 29, 2014 23:16
mega się cieszę trzymam kciuki, żeby było wszystko ok.
edit:
a Bilbo (czyli maluch mamki) dzisiaj zaliczył szycie rany. wszystko było super podczas łączenia aż w końcu w Bułce i Bibułce odezwały się demony
malvaaa - Pią Sty 31, 2014 10:41
u nas maluchy trochę się tłuką ale bez żadnych groźnych sytuacji. Cały czas kształtują się im charakterki i jednego dnia Presley jest bardziej odważniejszy, drugiego dnia Elvis jedno się nie zmienia: Presley to podgryzacz rąk, paznokci, nosa itp
a tutaj chłopcy w kolejce po buziaki
pozdrawiamy i trzymamy kciuki za malucha mamki.
susurrement - Pią Sty 31, 2014 11:16
malvaaa, jacy słodcy!
moje małe misie.
maluszek mamki jest niezwykle grzeczny i spokojny, goi się pięknie, tylko jest niezadowolony z kołnierza
Sirius - Pią Sty 31, 2014 14:40
U nas dalej rewelacja!
susurrement - Pią Sty 31, 2014 20:39
z przyjemnością chciałam oznajmić, że wszystkie maluchy znalazły domy
dwie dziewczynki agouti lada dzień zamieszkają u Eweliny, a trzecia siamese zostaje u mnie - jednak miłość do syjamów silniejsza od rozumu.
temat można przenieść do miotów adoptowanych
cudowne uczucie!
Cegriiz - Pią Sty 31, 2014 21:26
Juhu
Sirius - Pią Sty 31, 2014 23:15
Moi chłopcy zyskali imiona stosowne do charakterków. Jest Ziom i Ganja!
|
|
|