To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - Hipopotamki z Wrocławia

anka48 - Śro Sty 15, 2014 20:38

Entreen, a może jeszcze jakieś focie :D ostatnie przed rozjazdem naszych pociech do domków :D Bo nie wiem jak inni, ale ja się napatrzeć na te słodkości nie mogę :D :D :D :serducho:
Entreen - Śro Sty 15, 2014 20:49

Noo, teraz to ja robię foty ewentualnie wybiegowo, ale z racji tego, że mam po trzy koła w tygodniu... :oops: Najchętniej to bym Was zamęczyła fotami, bo maluchy są śliczne... Postaram się coś pstryknąć jeszcze wkrótce :)
patchouli - Czw Sty 16, 2014 01:54

Wiem, że wszystkie szczurki mają już domki - ALE jakby się ktoś rozmyślił, to proszę o kontakt. :wink:
Entreen - Sob Sty 18, 2014 00:36

Przypomniało mi się dziś późno późno, że miałam wrzucić zdjęcia, ale już nie mam sił... jeśli ogarnę, jutro wrzucę.
W ten weekend jedzie ode mnie aż 7 maluszków!!!

A póki co, żeby Nietoperrr... nam nie padła, ze specjalną dedykacją :mrgreen:

limomanka - Sob Sty 18, 2014 00:42

Jaaaaaaakie szłapy :serducho:
ema0505 - Sob Sty 18, 2014 11:19

Jejuś słodziak :serducho:
Ale za to niedziela, ale za to niedziela będzie dla mnie :D To już jutro skarpetkowi bracia do mnie przyjadą, łaaaaaaa ! Już nie mogę się doczekać :mrgreen:

anka48 - Sob Sty 18, 2014 11:44

ema0505 napisał/a:
Jejuś słodziak :serducho:
Ale za to niedziela, ale za to niedziela będzie dla mnie :D :mrgreen:

i dla mnie :D ja też już jutro odbieram moje Pannice :serducho: :serducho: :serducho:

ema0505 - Sob Sty 18, 2014 12:00

anka48 napisał/a:
ja też już jutro odbieram moje Pannice :serducho: :serducho: :serducho:

łączmy się i dodajmy sobie cierpliwości :mrgreen:

strashak - Sob Sty 18, 2014 17:36

Czarni panowie u mnie w domku; słodziaki, od razu obdarowali mnie szczurzym nadzieniem :lol: Nietoperrr... wymacałam także Twojego rozrabiakę!
ema0505 - Sob Sty 18, 2014 17:46

strashak, jak ja Ci zazdroszczę! :P
Nietoperrr... - Sob Sty 18, 2014 18:02

Już dziś,już dziś,już za momencik :mrgreen: Zaraz małżon Hektorka przywiezie :serducho:
(o ile Entreen go jemu odda,jako osobie niezrównoważonej psychicznie... :roll: Pewnie nagadał coś o zupie ze szczura,jak ostatnio mówił do hodowczyni od której mój kociak jest,aż się wystraszyła :| Albo że mamy węże i to obiad ma być...Hmm...Ciekawe,co tym razem wymyśli :evil: )

Entreen - Sob Sty 18, 2014 18:10

Smaki Świata i szczur panierowany, prosił o wygolenie przed odbiorem, aż myślałam, czyby półgolasa dla emy mu nie dać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hektor już w drodze :)

A panowie od strashak postanowili już na wstępie pokazać się od jak najlepszej strony... :roll: Na dodatek pokazali, jakie z nich maminsynki i co podchodziłam to "weź, weź!" :P

Ogoniasta - Sob Sty 18, 2014 18:10

Nietoperrr... napisał/a:
Już dziś,już dziś,już za momencik :mrgreen: Zaraz małżon Hektorka przywiezie :serducho:
(o ile Entreen go jemu odda,jako osobie niezrównoważonej psychicznie... :roll: Pewnie nagadał coś o zupie ze szczura,jak ostatnio mówił do hodowczyni od której mój kociak jest,aż się wystraszyła :| Albo że mamy węże i to obiad ma być...Hmm...Ciekawe,co tym razem wymyśli :evil: )

Minęłam Twoją rodzinkę na schodach :mrgreen: Małż pytał mnie czy też z restauracji przyjechałam :P :P

Impala i Tessa są cudne :serducho: :sirwwt: :falover:

Nietoperrr... - Sob Sty 18, 2014 18:13

Masakra,wysłać go między ludzi... ;(
Zawsze mi tak robi... :roll:

ema0505 - Sob Sty 18, 2014 18:57

Entreen napisał/a:
czyby półgolasa dla emy mu nie dać

Chyba bym wstała i poszła na stopa do Wrocławia, żeby nie doszło do tej katastrofy :mrgreen:

Ogoniasta napisał/a:
pytał mnie czy też z restauracji przyjechałam

hahahahhahahahaha, padłam i leżę :lol:

To gdzie te fotki o których wspominałaś w nocy? :>