Mioty adoptowane - Hipopotamki z Wrocławia
anka48 - Śro Sty 15, 2014 20:38
Entreen, a może jeszcze jakieś focie ostatnie przed rozjazdem naszych pociech do domków Bo nie wiem jak inni, ale ja się napatrzeć na te słodkości nie mogę
Entreen - Śro Sty 15, 2014 20:49
Noo, teraz to ja robię foty ewentualnie wybiegowo, ale z racji tego, że mam po trzy koła w tygodniu... Najchętniej to bym Was zamęczyła fotami, bo maluchy są śliczne... Postaram się coś pstryknąć jeszcze wkrótce
patchouli - Czw Sty 16, 2014 01:54
Wiem, że wszystkie szczurki mają już domki - ALE jakby się ktoś rozmyślił, to proszę o kontakt.
Entreen - Sob Sty 18, 2014 00:36
Przypomniało mi się dziś późno późno, że miałam wrzucić zdjęcia, ale już nie mam sił... jeśli ogarnę, jutro wrzucę.
W ten weekend jedzie ode mnie aż 7 maluszków!!!
A póki co, żeby Nietoperrr... nam nie padła, ze specjalną dedykacją
limomanka - Sob Sty 18, 2014 00:42
Jaaaaaaakie szłapy
ema0505 - Sob Sty 18, 2014 11:19
Jejuś słodziak
Ale za to niedziela, ale za to niedziela będzie dla mnie To już jutro skarpetkowi bracia do mnie przyjadą, łaaaaaaa ! Już nie mogę się doczekać
anka48 - Sob Sty 18, 2014 11:44
ema0505 napisał/a: | Jejuś słodziak
Ale za to niedziela, ale za to niedziela będzie dla mnie |
i dla mnie ja też już jutro odbieram moje Pannice
ema0505 - Sob Sty 18, 2014 12:00
anka48 napisał/a: | ja też już jutro odbieram moje Pannice |
łączmy się i dodajmy sobie cierpliwości
strashak - Sob Sty 18, 2014 17:36
Czarni panowie u mnie w domku; słodziaki, od razu obdarowali mnie szczurzym nadzieniem Nietoperrr... wymacałam także Twojego rozrabiakę!
ema0505 - Sob Sty 18, 2014 17:46
strashak, jak ja Ci zazdroszczę!
Nietoperrr... - Sob Sty 18, 2014 18:02
Już dziś,już dziś,już za momencik Zaraz małżon Hektorka przywiezie
(o ile Entreen go jemu odda,jako osobie niezrównoważonej psychicznie... Pewnie nagadał coś o zupie ze szczura,jak ostatnio mówił do hodowczyni od której mój kociak jest,aż się wystraszyła Albo że mamy węże i to obiad ma być...Hmm...Ciekawe,co tym razem wymyśli )
Entreen - Sob Sty 18, 2014 18:10
Smaki Świata i szczur panierowany, prosił o wygolenie przed odbiorem, aż myślałam, czyby półgolasa dla emy mu nie dać
Hektor już w drodze
A panowie od strashak postanowili już na wstępie pokazać się od jak najlepszej strony... Na dodatek pokazali, jakie z nich maminsynki i co podchodziłam to "weź, weź!"
Ogoniasta - Sob Sty 18, 2014 18:10
Nietoperrr... napisał/a: | Już dziś,już dziś,już za momencik Zaraz małżon Hektorka przywiezie
(o ile Entreen go jemu odda,jako osobie niezrównoważonej psychicznie... Pewnie nagadał coś o zupie ze szczura,jak ostatnio mówił do hodowczyni od której mój kociak jest,aż się wystraszyła Albo że mamy węże i to obiad ma być...Hmm...Ciekawe,co tym razem wymyśli ) |
Minęłam Twoją rodzinkę na schodach Małż pytał mnie czy też z restauracji przyjechałam
Impala i Tessa są cudne
Nietoperrr... - Sob Sty 18, 2014 18:13
Masakra,wysłać go między ludzi...
Zawsze mi tak robi...
ema0505 - Sob Sty 18, 2014 18:57
Entreen napisał/a: | czyby półgolasa dla emy mu nie dać |
Chyba bym wstała i poszła na stopa do Wrocławia, żeby nie doszło do tej katastrofy
Ogoniasta napisał/a: | pytał mnie czy też z restauracji przyjechałam |
hahahahhahahahaha, padłam i leżę
To gdzie te fotki o których wspominałaś w nocy?
|
|
|