Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak? 

zasadzkas - Pią Lis 16, 2007 15:03
  zookoziołek ma czasem wpadki, niestety
												 civette - Pią Lis 16, 2007 15:13
  "Wpadki"?? Status zamówienia - ostatnie dane z dnia 12.11, gg, mail wciąż milczy, komórka zajęta lub "nie odpowiada"... A ja jutro MUSZĘ mieć ten cholerny transporter...
												 zasadzkas - Pią Lis 16, 2007 15:15
  właśnie takie, że wysyłają coś bardzo długo, bo akurat w magazynie nie mieli

poczytaj sobie powyżej, tam jest więcej na ten temat napisane   
												 Nisia - Pią Lis 16, 2007 15:26

| zasadzkas napisał/a: | 	 		  | poczytaj sobie powyżej, tam jest więcej na ten temat napisane  | 	  

Taaak, koziołek chyba wypada najgorzej. Lepiej kupić gdzie indziej.
												 polna - Pią Lis 16, 2007 18:39
  Macie moze jakieś linki do sklepów szczurkowych w USA? Moja znajoma przyjeżdża w marcu i musze już zacząć zbierać kase.       
												 sachma - Pią Lis 16, 2007 23:36
  a pupilion to sobie chyba wakacje zrobil bo od 13.11 pakuje moja przesylke a od 15.11 od 10:30 nie moge sie doczekac odpowiedzi ile towaru juz jest dla mnie spakowanego a ile nie...
												 Anonymous - Sob Lis 17, 2007 09:03
  sachma, to ledwie 3 dni, daj im szansę.  
												 Ninek - Sob Lis 17, 2007 09:58

| sachma napisał/a: | 	 		  | a pupilion to sobie chyba wakacje zrobil bo od 13.11 pakuje moja przesylke a od 15.11 od 10:30 nie moge sie doczekac odpowiedzi ile towaru juz jest dla mnie spakowanego a ile nie... | 	  

Miałam tak samo    Ale ogólnie zero zastrzeżeń tylko wysyłka mogłaby być nieco szybciej    

Moge polecić sklep: http://fretki.com/sklep/  Paczki (zamawiałam już 2 razy) dostałam mega szybko, zero zastrzeżeń  
												 Naciol - Sob Lis 17, 2007 13:55
  A ja się wkurzyłam    

Już daaaaaaawnoi zamówiłam paczkę z Zoolandii. Paczka szła naprawdę długo, ale w mailu mnie przeprosili i dorzucili jakieś smakołyki. No ok.

Ale hamak przesłali mi mniejszy niż kupiłam, więc prosiłam o wymianę. Odesłałam tamten, ale drugiego mi nie przysłali    We wtorek wysłałam maila, ale nie odpisali.
												 helen.ch - Sob Lis 17, 2007 14:12

| civette napisał/a: | 	 		  | "Wpadki"?? Status zamówienia - ostatnie dane z dnia 12.11, gg, mail wciąż milczy, komórka zajęta lub "nie odpowiada"... A ja jutro MUSZĘ mieć ten cholerny transporter... | 	   zookoziolek słynie z krętactwa wszelakiego, ja już na zawsze bede omijać szerokim łukiem.
												 civette - Sob Lis 17, 2007 17:54
  No... ja teraz już też... Taki brak kompetencji aż trudno mi sobie wyobrazić, a moje szczury siedzą teraz w kartonie, który zresztą właśnie przegryzły, bo transporter nie doszedł   
												 Anonymous - Sob Lis 17, 2007 17:58
  civette, współczuję. Ja zamawiałam dwa razy u nich i nigdy więcej tego nie zrobię. Za każdym razem trwało to ponad miesiac. Lepiej si uzbrój w cierpliwość. Pan Adrian Kozioł potrafi doprowadzić do szału. Pisałyśmy o tym w tym temacie z Helen.
												 L. - Sob Lis 17, 2007 18:01
  Naciol, ja niegdy nie miałam problemów z zoolandią.

Moze źle tytuł nadałaś i uznali to za spam ? Albo coś mało znaczącego.
												 Oli - Sob Lis 17, 2007 18:30

| L. napisał/a: | 	 		  | Naciol, ja niegdy nie miałam problemów z zoolandią.  | 	  

Ja mialam juz kilka razy problem z zoolandia i nigdy wiecej tam nie zamowie! Sto razy lepsza jest animalia czy krakvet.
												 PALATINA - Sob Lis 17, 2007 21:16

| Olimpia napisał/a: | 	 		  | Sto razy lepsza jest animalia czy krakvet. | 	  

Ja słyszałam, że ludzie narzekają na krakvet, ale mnie jakoś nigdy nie zawiódł.

W animalii kupuje do dłuższego czasu i też zawsze oki.

Dziś tam zrobiłam zakupy na 117zł (tylko jedzenie i smakołyki dla ogonów + żwirek), ech...

A niebawem musze jeszcze kupić psom karmę, bo zaczyna się kończyć.

| 

|  

|