Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak?
zasadzkas - Pią Lis 16, 2007 15:03
zookoziołek ma czasem wpadki, niestety
civette - Pią Lis 16, 2007 15:13
"Wpadki"?? Status zamówienia - ostatnie dane z dnia 12.11, gg, mail wciąż milczy, komórka zajęta lub "nie odpowiada"... A ja jutro MUSZĘ mieć ten cholerny transporter...
zasadzkas - Pią Lis 16, 2007 15:15
właśnie takie, że wysyłają coś bardzo długo, bo akurat w magazynie nie mieli
poczytaj sobie powyżej, tam jest więcej na ten temat napisane
Nisia - Pią Lis 16, 2007 15:26
zasadzkas napisał/a: | poczytaj sobie powyżej, tam jest więcej na ten temat napisane |
Taaak, koziołek chyba wypada najgorzej. Lepiej kupić gdzie indziej.
polna - Pią Lis 16, 2007 18:39
Macie moze jakieś linki do sklepów szczurkowych w USA? Moja znajoma przyjeżdża w marcu i musze już zacząć zbierać kase.
sachma - Pią Lis 16, 2007 23:36
a pupilion to sobie chyba wakacje zrobil bo od 13.11 pakuje moja przesylke a od 15.11 od 10:30 nie moge sie doczekac odpowiedzi ile towaru juz jest dla mnie spakowanego a ile nie...
Anonymous - Sob Lis 17, 2007 09:03
sachma, to ledwie 3 dni, daj im szansę.
Ninek - Sob Lis 17, 2007 09:58
sachma napisał/a: | a pupilion to sobie chyba wakacje zrobil bo od 13.11 pakuje moja przesylke a od 15.11 od 10:30 nie moge sie doczekac odpowiedzi ile towaru juz jest dla mnie spakowanego a ile nie... |
Miałam tak samo Ale ogólnie zero zastrzeżeń tylko wysyłka mogłaby być nieco szybciej
Moge polecić sklep: http://fretki.com/sklep/ Paczki (zamawiałam już 2 razy) dostałam mega szybko, zero zastrzeżeń
Naciol - Sob Lis 17, 2007 13:55
A ja się wkurzyłam
Już daaaaaaawnoi zamówiłam paczkę z Zoolandii. Paczka szła naprawdę długo, ale w mailu mnie przeprosili i dorzucili jakieś smakołyki. No ok.
Ale hamak przesłali mi mniejszy niż kupiłam, więc prosiłam o wymianę. Odesłałam tamten, ale drugiego mi nie przysłali We wtorek wysłałam maila, ale nie odpisali.
helen.ch - Sob Lis 17, 2007 14:12
civette napisał/a: | "Wpadki"?? Status zamówienia - ostatnie dane z dnia 12.11, gg, mail wciąż milczy, komórka zajęta lub "nie odpowiada"... A ja jutro MUSZĘ mieć ten cholerny transporter... | zookoziolek słynie z krętactwa wszelakiego, ja już na zawsze bede omijać szerokim łukiem.
civette - Sob Lis 17, 2007 17:54
No... ja teraz już też... Taki brak kompetencji aż trudno mi sobie wyobrazić, a moje szczury siedzą teraz w kartonie, który zresztą właśnie przegryzły, bo transporter nie doszedł
Anonymous - Sob Lis 17, 2007 17:58
civette, współczuję. Ja zamawiałam dwa razy u nich i nigdy więcej tego nie zrobię. Za każdym razem trwało to ponad miesiac. Lepiej si uzbrój w cierpliwość. Pan Adrian Kozioł potrafi doprowadzić do szału. Pisałyśmy o tym w tym temacie z Helen.
L. - Sob Lis 17, 2007 18:01
Naciol, ja niegdy nie miałam problemów z zoolandią.
Moze źle tytuł nadałaś i uznali to za spam ? Albo coś mało znaczącego.
Oli - Sob Lis 17, 2007 18:30
L. napisał/a: | Naciol, ja niegdy nie miałam problemów z zoolandią. |
Ja mialam juz kilka razy problem z zoolandia i nigdy wiecej tam nie zamowie! Sto razy lepsza jest animalia czy krakvet.
PALATINA - Sob Lis 17, 2007 21:16
Olimpia napisał/a: | Sto razy lepsza jest animalia czy krakvet. |
Ja słyszałam, że ludzie narzekają na krakvet, ale mnie jakoś nigdy nie zawiódł.
W animalii kupuje do dłuższego czasu i też zawsze oki.
Dziś tam zrobiłam zakupy na 117zł (tylko jedzenie i smakołyki dla ogonów + żwirek), ech...
A niebawem musze jeszcze kupić psom karmę, bo zaczyna się kończyć.
|
|
|