To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto] Zamówienie Versele Laga ZERO CLASSIC

natkapatka - Pon Cze 11, 2012 13:27

Myślę, że do końca tygodnia byłoby fajnie jakbyśmy się określili z karmą.
Co do dodatków to ja kupuje prasowany groch, kukurydze i słonecznik i dynie, bo to moje potworki uwielbiają i łącze z karmą. Ostatnio kupiliśmy tez proso senegalskie o którym napisała Kasia_89, i też moje chłopaki je uwielbiają a jej już nie ;)

Lux - Pon Cze 11, 2012 13:59

Ja chetnie wezme karme, pewnie jakies 2-3 kg, bo jeszcxe troche mam, no i granulat, ale to zobacze ile dokladnie :)

z transortem problemu nie bdzie, jak bede jechala do Gdyni to bede mogla wziac :)

a z dodatkow polecam slonecznik, nasze szleja za nim. no i moze bym wziela, ale to jeszcze do przemyslenia jest, bo zaraz bedzie swiezy :D

taivas - Pon Cze 11, 2012 14:32

Lux, o jakim granulacie mówisz? Moje lubią wszelkiego rodzaju granulaty, to u nas słowo-klucz. :mrgreen:
natkapatka - Pon Cze 11, 2012 15:50

taivas, Kasik zamawiała Labofeed ostatnio. Moje zaczęły go jeść, ale VL narazie bardziej lubią.
Lux, do słonecznika to jeszcze trochę czasu zanim będzie w fajnej cenie. Kupie wtedy więcej i zapas zrobię na zimę. Kurde jak wiewiórka z orzechami będę.

taivas - Pon Cze 11, 2012 19:31

To masz możliwość zamówienia tego Labofeedu? Bo bym wobec tego to zamówiła i jakieś dodatki, pewnie groch i kukurydzę. Masz linka, skąd byś brała, żebym dokładnie mogła powiedzieć, co chcę?
natkapatka - Pon Cze 11, 2012 20:43

taivas, musisz o Labo spytać Kasik, bo ona zamawiała. Link był w pierwszym poście.
Libellee - Pon Cze 11, 2012 20:52

taivas Cira robi zamówienie na Labo http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12516
taivas - Pon Cze 11, 2012 22:52

A widzę, że Cira robi zamówienie, więc tam poproszę ze 2 kilo, a tu bym wzięła dodatki, wybiorę potem :)
Lux - Pią Cze 22, 2012 09:00

natkapatka, coś się robi, może by tak jakieś zamówienie versele lagi? :>
natkapatka - Pią Cze 22, 2012 09:57

Lux, jeżeli zbierze się chętnych na jedzonko to możemy poczynić jakieś zamówienie :)
taivas - Pią Cze 22, 2012 10:33

No ja nadal jestem chętna na dodatki, skoro tak wszyscy chwalą kukurydze na przykład. :)
Lux - Pią Cze 22, 2012 11:31

Ja jestem chetna i babka od moich tymczasow. Ja pewnie ze trzy, ona ze dwa :)

Halo, komu vl zero classic? :D

natkapatka - Pią Cze 22, 2012 11:52

taivas, na dodatki to najlepiej jakby kilka osób się zebrało, bo koszt przesyłki to 18 zł kurierem. Ja te dodatki dosypuję do Zero i wciągają karmę na maxa. Teraz np. mam JR Farm uczta dla szczura wymieszane z zero, bo jak daje samą to te owsa itp. zostawiają w misce i nie jedzą, bo tego tam dość sporo.

Lux, ja zamówię karmę w przyszłym tygodniu, bo potem wakacje i lepiej mieć zapas, bo nie chce sama zamawiać 20 kg. Lepiej częściej mniejsze ilości.

Kto chętny na karmę Versele Laga Zero Classic dać znać cena za kg 4,95 zł.

Lux - Pią Cze 22, 2012 13:27

No właśnie ja też wolę nie za często,a po trochę. Będziemy się zgadywać po prostu,a że strap się rozrosło to i karmy trzeba :p
Jak w przyszłym tyg to by było super :) będę zaglądać, a w niedziele/poniedziałek określę się ile chcę., Ja na bank że trzy, może więcej, a kobieta od której mam tymczasy to tak ze dwa pewnie :)

Lux - Wto Cze 26, 2012 18:42

Hop hop! Komu karmy, komu?