To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - Warszawskie Szczury Księżycowe - 3 mioty.

Martini - Nie Lis 25, 2012 23:33

mloda88, zdjęcie pokazuje mi nie naszego chłopca. Pięć czarnych kapturków jest na na wydaniu jak najbardziej - polecamy się :)
mloda88 - Nie Lis 25, 2012 23:50

Jakby załatwić transport jeszcze w tym tygodniu to ja jestem chętna :) Mój chłopak ma 5 mcy i to najwyższa pora na towarzysza zabaw :) Nie mogę dopatrzeć się zdjęć które są wolne jeszcze :/ Mogę prosić o link?
Pyl - Nie Lis 25, 2012 23:56

mloda88, w tym poście masz linki :)
mloda88 - Nie Lis 25, 2012 23:58

właśnie już się doczytałam, bo myślałam że jak sobie poprzewijam zdjęcia to na to samo wyjdzie, a jak widać jednak nie ;) będę więc szukać transportu do Szczecina... albo Poznania bo ew. na 29 z Poznania mógłby ktoś szkraba odebrać :)
Megi_82 - Pon Lis 26, 2012 00:08

Panny dziękują i pozdrawiają rodzeństwo, a ode mnie wycałować :)
Dorzuciłam do naszego wątku to i owo, choć Czarnuszka wybitnie nie lubi robienia fotek... chciałam w ogóle powiedzieć, że choć uprzedzano mnie, że jest bardzo skoczna, to dochodzę do wniosku, że ona musi mieć jakichś kangurzych przodków :D Hopsa, hopsa-sa ;)
Dziękuję za poprawienie linku, jakoś mi się musiał kulawo wstawić...

mloda88 - Pon Lis 26, 2012 21:17

Super! 1 chopaczek się do mnie wybiera :) Więc teraz szukamy transportu, 29 mógłby mi ktoś go z Poznania odebrać o ile ktoś miałby jak go z Warszawy przewieźć, a jeśli nie to szukamy transportu do Szczecina :)
Pyl - Pon Lis 26, 2012 23:07

mloda88, a po 2.12 z Poznania nie znajdziesz transportu? Bo 1-2.12 jest w Warszawie wystawa i dużo ludzi jedzie - z Poznania na pewno, ze Szczecina to akurat nie widziałam.
mloda88 - Pon Lis 26, 2012 23:09

właśnie mogę mieć problem, a teraz kolega busem jedzie na zakupy więc na pewno miałby jak go przywieźć i przyjechałby bezpośrednio do Świnoujścia a tak to jeszcze trzeba po drodze DT szukać w razie co
Pyl - Wto Lis 27, 2012 00:21

mloda88, to poszukaj może jeszcze na kocim i świnkowym forum. Skoro jest kocia i świnkowa wystawa to warto próbować. Może coś się uda bezpośrednio znaleźć.
mloda88 - Wto Gru 04, 2012 15:28

chłopaczek już do mnie jedzie :serducho:

całe szczęście wszystko poszło zgodnie z planem i jednak transport się udał mimo "humorów" odbierającego :roll:

z całego :serducho: dziękuję Martini, Pyl i szczególnie Pszczółce za pomoc!

a teraz czekam aż dojedzie :mrgreen:

Pyl - Wto Gru 04, 2012 15:38

mloda88, super, cieszę się, że się udało. Trzymam kciuki, żeby szybciutko dotarł do Ciebie.
mloda88 - Wto Gru 04, 2012 15:42

Myślę że max. ok 20 powinien u mnie być :roll:
pszczoła - Wto Gru 04, 2012 15:45

Maluszek mnie zauroczył :serducho: Nie pogniewałabym się gdyby został u mnie na stałe. Mam nadzieję, że dojedzie szczęśliwie i bez komplikacji ;)
mloda88 - Wto Gru 04, 2012 15:48

O to już się nie martwię, teraz głównym zmartwieniem jest czy chłopaki się ze sobą dogadają :? Myślę że za kilka dni już będę to wiedziała. Dla mnie najważniejsze żeby był zdrowy, może być i ciapą jak to Martini napisała :wink:

Naprawdę jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję za pomoc! :)

I czekam Karola na wiadomość o przysmakach bo dzisiaj lub jutro będę w sklepie na zakupach wybierać łakocie :mrgreen:

Pyl - Wto Gru 04, 2012 15:55

pszczółka, da się załatwić - Martini ma w zanadrzu jeszcze kilka :P