To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - [Trójmiasto/Olsztyn] Zamówienie karmy Labofeed B

Agusia - Pon Lip 16, 2012 17:20

Nie robi.
Jak będziesz chciała po prostu napisz :)

18.07
Karma będzie w piątek.
Cena za kg z dostawą wyszła 3,50 :)

taivas - Czw Wrz 06, 2012 08:41

Czy ktoś z Trójmiasta byłby chętny na Labofeeda do podziału wraz z przesyłką, gdybym zamówiła worek? :>
Myslicielka - Czw Wrz 06, 2012 20:02

taivas, jesli dałoby rade wysłać kurierem z 5kg (gdzie sama oczywiscie za niego place) to bylabym chetna :)
taivas - Czw Wrz 06, 2012 20:47

No na pewno nie byłoby problemu. ;) Pytanie tylko, czy uzbroisz się w cierpliwość, aż uzbieramy chętnych, ja wzięłabym jakieś 10 kilo, więc zostałoby 10 kg do podziału (jeśli bierzemy jeden worek, bo oczywiście przy większej ilości chętnych można zamówić dwa), jak ktoś się zdecyduje, to zbierzemy pieniądze i zamówimy. :)

Jak widnieje w pierwszym poście, dla przypomnienia, cena to 4,60 zł za kilogram (z już wliczoną przesyłką).

Myslicielka - Czw Wrz 06, 2012 21:35

taivas, hm.. jedna chętną zawołam jak coś
A to, że trzeba troszkę poczekać, to bardzo i mi na reke.. troszke karmy jeszcze jest a kasa większa dopiero za kilka dni ;)
czyli karma 23 zl + przesylka.. czyli kolo 40 będzie to.
Sprawdzałam kurierów podając na oko wymiary paczki, ale kurcze nie mam pojecia w jakiej najmniejszej 5kg się zmieści :huh2:

dotsa - Pią Wrz 07, 2012 08:35

taivas, czy istnieje ewentualnie możliwość wysyłki paczkomatem? I czy ktoś się orientuje czy 5 kg tej karmy wejdzie wymiarowo w największe okienko paczkomatu? Jeśli tak, i jeśli 5 kg wejdzie w paczkomat, to byłabym chętna na taką ilość karmy. Ewentualnie jeszcze tanio wychodzi E-PRZESYŁKA na poczcie, więc na taką też byłabym chętna. ;)
taivas - Pią Wrz 07, 2012 09:23

Dziewczyny, no ja Wam niestety nie rozwieję wątpliwości, nie mam pojęcia, ile zajmuje 5 kg tej karmy. Musicie same zatem zdecydować. Chyba że ktoś inny wie i by się podzielił tajemną wiedzą. ;)
I szczerze powiedziawszy jak miałabym wysyłać to wolałabym jednym sposobem do wszystkich (np kurierem czy paczkomatem), żeby za jednym razem poszło wszystko i żebym nie musiała latać po pocztach i kurierach i każdemu inaczej wysyłać, bo też nie bardzo mam na to czas. Może się dogadacie na jeden sposób wysyłki to wtedy nie byłoby żadnego problemu dla mnie albo zamówić kuriera albo pójść do paczkomatu, to nawet lepiej, bo mam koło domu. ;) Hm?

AngelsDream - Pią Wrz 07, 2012 09:33

taivas, pięć kilogramów tejże karmy to taka mniejsza (standardowa, foliowa), pełna reklamówka.
Kasik - Pią Wrz 07, 2012 09:39

Ja 3,5kg pakuję w torebkę strunową 37x25cm, więc wg. mnie paczka wejdzie w najmniejszą skrytkę.
Myslicielka - Pią Wrz 07, 2012 19:35

Skoro dotsa wymienia e-przesylke jako jedna z mozliwości przystalabym na to, jesli jest taka mozliwosctaivas, :)
Kasik - Pią Wrz 07, 2012 20:08

Ja dziś się zorientowałam, że moje zapasy topnieją, co jest ciekawe, bo brałam na początku sierpnia 8kg :roll: Także bym była chętna na 5kg :)
taivas - Pią Wrz 07, 2012 20:55

No to zdaje się, że mamy komplet. :) Muszę ogarnąć tylko tę e-przesyłkę, żeby podać koszt. Jeśli ktoś jeszcze jest chętny, to pisać, można zamówić 2 worki.

EDIT: Już ogarnęłam, od 2 do 5 kg przesyłka wynosi 9,50, więc postaram się tak zapakować, żeby całość nie przekroczyła 5kg, opakowanie nie powinno zabrać dużo.

Wobec tego wychodzi:
myslicielka - 23 zł + 9,50 = 32,50
dotsa - jw, 32,50 zł
Kasik - 23 zł

Jeśli wszystko się zgadza, proszę o potwierdzenie zakupów. Jak mi potwierdzą wszyscy, wyślę dane do przelewu na PW.

:mysza:

Myslicielka - Pią Wrz 07, 2012 21:13

taivas, :serducho: :serducho: :serducho:

kasa jest, więc jak coś to pisz na priv dane do przelewu ;) ..

Kasik - Pią Wrz 07, 2012 22:34

Yup, zgadza się.
dotsa - Pią Wrz 07, 2012 22:38

Ja już też się melduję i potwierdzam. Czekam na dane do przelewu. :D