Odżywianie - Jaką karmą (i z jakim powodzeniem) karmisz swoje szczury?
Layla - Nie Kwi 26, 2009 20:25
pielaczek, kotom smakuje whiskas, a to syf. Ja się nie przejmuję, jak moje fochają, mają zjeść. Nie dawaj jej tego syfu, Megan to paskudztwo i może jej zaszkodzić.
Off-Topic: | Dlaczego masz tylko 1 szczura? |
Tatyka - Nie Kwi 26, 2009 21:31
moje szczury nie wybrzydzają ani trochę.
każdą karmę zjedzą i miske zawsze wyczyszczą Oo
zostają tylko łupki słonecznika.
Anonymous - Nie Kwi 26, 2009 21:51
jest tyle dobrych karm dla szczurow, a ty jej dalej witte molen (moje tez nie jedza) i mowisz, ze nie chce innych jesc. Kup inna. Pozatym z pelna miska z glodu nie umrze.
gosa - Czw Kwi 30, 2009 11:03
my przerzuciliśmy sie teraz na Vitakraft Vita i wyjątkowo szczurkom smakuje. Wcześniej dostawały Versele Laga Prestige i Emotion Vitakrafta ale te wchodziły zdecydowanie gorzej (szczególnie takie zielone chrupki na które szczurki patrzyły wręcz z pogardą:))
babli - Czw Kwi 30, 2009 11:11
Versele-Laga i Timma Ratimma, zdecydowanie najlepiej wchłaniane Do tego ziółka, ryż preparowany, trochę psiej.. i różne Herbal Farm.. np. chrupiący mix warzywny.. bo ile razy jestem w zoologicznym, nie mogę się powstrzymać przed zakupem takich dodatków
Mangusta - Pon Maj 04, 2009 14:55
kupiłam w sklepie granulat specjalistyczny Agropol... do dostatnia tylko w gigantycznych workach, ale jak kto zapyta to sprzedają na kilogramy. muszę przyznać że jestem pozytywnie zaskoczona, szczury wcinają choć nie lubiły nigdy granulatów, zrobiły się weselsze, sierść ładniejsza, nawet moja smarkula niejadek wcina to ile wlezie, co jest w ogóle szokiem bo gardzi nawet VL.
Anonymous - Pon Maj 04, 2009 15:50
Off-Topic: | wpisalam ten agropol w google i mi tylko jakies nalewki wyskoczyly |
Alexis - Pon Maj 04, 2009 15:58
moje dostają teraz mieszankę: Tropifit Rat + VL Rat Complete + Xtra Vital Rat + Hebral Farm miks z suzonych warzyw (nie pamiętam dokładnej nazwy)... teraz bardzo mało w misce zostaje.
babli - Pon Maj 04, 2009 16:10
Off-Topic: | http://www.agropolmotycz.pl/ , to chyba ten agropol ? |
Mangusta - Pon Maj 04, 2009 17:48
katasza napisał/a: | wpisalam ten agropol w google i mi tylko jakies nalewki wyskoczyly | no bo jest kilka agropoli... kiedyś to piłam, ale nie polecam
babli napisał/a: | http://www.agropolmotycz.pl/ , to chyba ten agropol ? | najprawdopodobniej tak to tuz pod Lublinem więc by się zgadzało. za 1kg granulatu tylko 5zł, a granulat jest naprawdę wielki i lekki, wreszcie żarcie nie znika w tak zastraszającym tempie (500g VL znikało mi w przeciągu 3 dni...)
agacia - Wto Maj 05, 2009 20:59
Weszlam na strone tego agropolu,a tam dzial "zwierzeta laboLatoryjne"
pelasia - Wto Maj 05, 2009 22:27
Xtra Vital. Bo po niej jest super sierść błyszcząca i w ogole. Poza tym moja szczurzyczka nie lubi zboza a w tej karmie go nie ma. Cena 15zl.
Niamey - Wto Maj 05, 2009 22:40
Cytat: | ,a tam dzial "zwierzeta laboLatoryjne" | , ale nie działa niestety
nutaka - Śro Maj 06, 2009 11:55
z VL znika nawet pszenica
Anouk - Śro Maj 06, 2009 11:57
Kupiłam wczoraj na próbę Xtra Vital, ten w niebieskim woreczku. wygląda jak suche jedzonko dla psa, pachnie ziołami a szczury zjadają dosłownie wszystko
|
|
|