Mioty adoptowane - [Miot] 3 dziewuszki dumbo rex i 6 maleństw dumbo [Warszawa]
Karena - Nie Sty 01, 2012 12:28
i jak tam maluszki ?
zuźmen - Nie Sty 01, 2012 20:05
Czy są jeszcze dziewczynki Obojętne jaki kolorek,byleby dziołcha.
Mam wysłać PW,czy raczej za późno
Anonymous - Nie Sty 01, 2012 23:49
Manta, w poprzednich galeriach są płci. Jak klikniesz linka poniżej to możesz też przejrzeć poprzednie.
Karena, mają się WŁAŚNIE TAK. (w galerii są wszystkie maluchy, ale oddajemy tylko nr1 do nr6, te już nazwane zostają z nami).
zuźmen, póki co wszystkie są. Oddajemy szczurki osobom, u których będzie im najlepiej więc kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia. W środku stycznia będziemy prosić o wypełnienie ankiet i napisanie dwóch zdań o sobie. Uprzedzam od razu, że trzeba załatwić transport. Czasem pomagają ludzie z forum. Najłatwiej do nas dojechać z Warszawy i okolic. Oczywiście zawsze można się dogadać. Poproszę o PMkę, zapiszę cię na listę.
___
BTW wszystkie szczurki zostały dwa dni temu przeprowadzone do dużej klatki. Zaprzyjaźniły się błyskawicznie. Śpią razem, jedzą razem, ganiają się i wchodzą sobie na głowy. Zrobiłem im drewniany trap, który zakładam po otwarciu klatki i wychodzą na blat i urwisują po całej kuchni.
Majszczur - Pon Sty 02, 2012 00:16
nr 4
nr 5
jakie wszystkie mocno kędzierzawe
niech już będzie połowa stycznia
Karena - Pon Sty 02, 2012 01:47
waste napisał/a: |
nr 4
nr 5 |
dokładnie! Ehhh się rozmarzyłam
nr5 jest boska czółko do całowania.
Kuro jaki fajny brzuszek się zrobił Super rosną starszaki.
Kurcze ale fajnie się czyta, że tak dobrze mają u was Nie ma nic fajniejszego od opieki nad maluchami
Majszczur - Pon Sty 02, 2012 09:16
Karena napisał/a: | nr5 jest boska czółko do całowania. | bo ona ma tam tarczę strzelniczą... wróć... całuśniczą... "tu całuj, w sam środeczek, w białą dziesiątkę"
Manta - Pon Sty 02, 2012 11:11
Dziekuje, juz zerknelam
Czzyli w takim razie narazie wyslac wstepne PW ktora malutka jestem zainteresowana i czekac na ankietke?
Anonymous - Pon Sty 02, 2012 12:17
Tak jest. Już odpisałem na PM.
Noxa - Pon Sty 02, 2012 13:03
nr 1 jest śliczny
idę, bo zaraz będę chciała go przygarnąć, a wtedy cudownym sposobem z 2 zrobi się 5
Chociaż może jednak...
ardnaskela - Pon Sty 02, 2012 17:14
Cześć, czy jest jeszcze sens zgłaszania się do adopcji?
zuźmen - Pon Sty 02, 2012 19:21
Oki,wieczorem wyślę PW.
Czy mam wstępnie opisać "warunki mieszkaniowe moich szczurków"?
Anonymous - Pon Sty 02, 2012 20:16
Ludzie, prośba: czytajcie wcześniejsze posty.
1. Tak jest sens bo wybieramy przyszłych właścicieli z puli wszystkich zgłaszających chęć przygarnięcia zwierzaczka.
2. Nie opisujcie niczego dodatkowego, proszę tylko PMkę wysłać, że się chce. Na ankiety przyjdzie czas. Damy znać wszystkim zainteresowanym.
ardnaskela - Pon Sty 02, 2012 20:20
Dobrze, przepraszam
Karena - Wto Sty 03, 2012 17:54
Off-Topic: | Nie mogę się doczekać |
Majszczur - Wto Sty 03, 2012 19:36
Off-Topic: | a ja spać nie mogę i nawet w nocy klikam sobie w galeryjkę |
|
|
|