To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Y of Anahata - 30.12.2010 - REZERWACJE str. 11

Nakasha - Czw Sty 13, 2011 14:04

nezu, ale nie mogę oddać zbyt wielu malców do hodowców, bo są chętni, którzy długo czekali na te maluchy. A mnie siamese hodowlanie nie interesują. ;) Jeśli jakiś hodowca zechce kiedyś tego siamka, to droga wolna, można go pożyczyć od domku. Nikt go nie będzie wywozić za granicę. ;)
Niamey - Czw Sty 13, 2011 14:06

no ale szkoda żeby się taki maluch zmarnował ;) Nie trzeba od razu do hodowców, wystarczy na współwłasność - na pewno ktoś kto będzie chciał pociągną dalej syjamy, zainteresuje się w przyszłości maluszkiem ;)
Nakasha - Czw Sty 13, 2011 14:11

Ja na współwłasność nie mogę już brać żadnych maluchów. Zatem siamese pójdzie normalnie do domku, a jak jakiś hodowca go zechce, to spyta po prostu Zarząd o zgodę. Przecież to żaden problem. ;)

Dopóki szczurek żyje, to nie jest "zmarnowany". ;)

Niamey - Czw Sty 13, 2011 14:21

no to w takim razie nie ma problemu, byle tylko chłopaczek nie został zapomniany :) Swoją drogą, to ciągle nie przestaje mnie zdumiewać, że nagle taki syjamek wyskoczył jak filip z konopi - ot urok recesywów :)
pszczoła - Czw Sty 13, 2011 16:54

jak tam maluszki? Zaczynają otwierać oczka? :)
Nakasha - Czw Sty 13, 2011 17:15

Tak, zaczynają :DD
harpoonka - Czw Sty 13, 2011 22:24

Nakasha, to dawaj foty!! Nalegam!! :mrgreen:
pszczoła - Czw Sty 13, 2011 23:24

ja też, tak nieśmiało.... :oops:
Nakasha - Pią Sty 14, 2011 00:07

Jutro będą. ;)

Jeśli ktoś nie wywnioskował z poprzednich postów - domek, który wybierze dla siebie siamka, o ile nie będzie megacolonu, będzie zobowiązany przynajmniej 1 raz użyczyć go jakiemuś hodowcy SHSR na krycie. To nic strasznego - podpisuje się umowę użyczenia samca, samiec wyjeżdża do samicy na jakieś 2 tygodnie, potem ma się za krycie pieniążki albo malucha. ;)

Karena - Pią Sty 14, 2011 01:10

:foty: :falover:
jutro mam zaganiany dzień na maxa ale niech będzie, że dopiero jutro zdjęcia ;)
uhh mój chłopak zakochał się w "4. standard, niest. variegated, american blue " :d nie oddawajcie jej nikomu :D bo cud! nawet poidełko nowe kupił dla niej :serducho:
i nie ma wyjscia, mała musi trafic do mnie :mrgreen:

agata-air - Pią Sty 14, 2011 14:14

Dziewczynka nr 3 :zakochany: boska :D
Nakasha - Pią Sty 14, 2011 15:51

Mamy 15 dni i otwarte oczka :D Tylko 2 blutki mają je jeszcze zamknięte. ;) A siamek pewnie jest seal-agouti pointem, ma pięknego, ciemnego pointa. :)

:serducho:

quagmire - Pią Sty 14, 2011 16:10

Nakasha napisał/a:
A siamek pewnie jest seal-agouti pointem, ma pięknego, ciemnego pointa.

Draństwo, po prostu draństwo ;( Jak tak można? Nie dość, że idealny, to jeszcze wszystkie zajęte, a do tego jeszcze nie mogę ;(

asia030984 - Pią Sty 14, 2011 16:43

aaaaaaaa umieram...zazdroszczę przyszłym domkom :oops:
Bulletproof - Pią Sty 14, 2011 18:00

Piękne :serducho: , jak pstrokato :lol1: