To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot X of Anahata - 26.10.2010

harpoonka - Wto Lis 16, 2010 12:06

Ren, powinnaś się cieszyć, że tym razem nie będzie problemu ze znalezieniem właścicieli dla malców, mimo że rezerwacje trochę się posypały i ktoś zrezygnował ;) No, ale czemu się dziwić, maluchy są przecudne :serducho:
Anonymous - Wto Lis 16, 2010 13:44

Wolny jest już tylko pan M3 :)
zywym_trudniej - Wto Lis 16, 2010 14:21

Ren, może się mylę ale Ci chłopcy nie są niestandardowymi variegated ale właśnie hooded. Maja wyraźnie oddzielony kolor na głowie i te plamki układają się w nieregularną linię. Może nie są wystawowe ale to hooded.

Variegated to generalnie ciapki bez składu i ładu ;)

Anonymous - Wto Lis 16, 2010 17:25

zywym_trudniej, ja właśnie postawiłam na variegated, bo oni maja jeszcze takie plamki po bokach. Może ich nie widać na fotkach, ale poza tą główną "linią" są jeszcze 2-3 plamki oddalone od niej, więc stwierdziłam, że jednak bliżej im do variegated, genetycznie zresztą też bliżej :P

Przy okazji: Cena każdego maluszka to 95 zł. Koszty wyrobienie rodowodu już wliczone ;) . Zaraz roześlę wszystkim PMki z danymi.

zywym_trudniej - Wto Lis 16, 2010 17:37

Akurat genetycznie variegatedowi bardzo blisko do hooded :) Ta sama grupa znaczeniowa. A że są kropki na bokach to świadczy raczej o niestandardowości kaptura :) Na varie tych kropek musiałoby być dużo więcej.
Anka. - Śro Lis 17, 2010 01:15

Pyl, ,szczerze zazdroszcze,gratulacje :)
jeszcze M2 i będe spać spokojnie.

Pyl - Śro Lis 17, 2010 02:00

Anka. napisał/a:
Pyl, ,szczerze zazdroszcze,gratulacje :)
Dzięki. Niech tylko zdrowo rośnie i szybciutko do mnie trafia... :serducho:

Anka. napisał/a:
Jeszcze M2? A nie M3?

Ren, zmień w tytule - tylko jeden kapturek jest wolny :mrgreen:

harpoonka - Śro Lis 17, 2010 02:34

Pyl, przez ciebie M2 nie wpadnie w moje ręce ;( A od początku się na niego napalałam :mrgreen:
Ale za to będę miała u siebie jego pięknego braciszka :serducho: :mrgreen:

Pyl - Śro Lis 17, 2010 13:16

harpoonka napisał/a:
Pyl, przez ciebie M2 nie wpadnie w moje ręce ;( A od początku się na niego napalałam :mrgreen:

Miałaś swoją szansę i wzgardziłaś Xysiem (M2) :P A on to widać zapamiętał i wolał do mnie :lol:
A braciszka masz ślicznego diablika :serducho:

Nietoperrr... - Śro Lis 17, 2010 15:03

Pyl,po pierwsze,to jesteś paskuda i Cię nie lubię :P ,bo mi zwinęłaś tego rozczochrańca sprzed nosa,a po drugie,u mnie też miał się nazywać Xysiu!!!Czarownica jesteś! :lol:
quagmire - Śro Lis 17, 2010 15:09

Off-Topic:
Khm, żadnych takich - Pyl jest najkochańsza :mrgreen:

Pyl - Śro Lis 17, 2010 15:09

Nietoperrr..., skoro jestem czarownicą to nie mieliście szans - wszystko zaplanowałam już dawno temu jak jeszcze nie było wiadomo, że będzie taki miot :P
Nawet imię przewidziałam :lol:

A w ogóle to mam już Prosiaczka, będę mieć Xysia, jeszcze mi 100-milowego lasu brakuje :mrgreen:

Off-Topic:
quagmire :oops: :oops: :oops:

Nietoperrr... - Śro Lis 17, 2010 15:33

He,he!A gdzie Tygrysek?I Maleństwo?I Kłapouchy?No??Dyskryminacja jakaś!!! :x
Pyl,ja się cieszę,że futrzak będzie u Ciebie i w dodatku będzie się nazywał tak,jak miał się u mnie nazywać,więc podwójnie się cieszę!Tylko nie zdziw się,jak Cię kiedyś w ciemnej bramie wieczorową porą napadnie zamaskowany tłum dzikich fanek małego,który przez Ciebie nie jest u ani jednej z nich... :>

quagmire,nie bij proszę,ja nie chciałam... :P

Pyl - Śro Lis 17, 2010 15:57

Off-Topic:
Nietoperrr..., maleństw u mnie na razie dostatek - 10 poniewiera się po domu. Mamusia kangurzyca niedawno opróżniła swoją kieszonkę :) Kłapouchów też jest kilka. Z Tygryskiem będzie najgorzej, będę musiała jakiegoś przemalować :lol:
A... a jak mnie kto napadnie to mu wcisnę M4 z mojego wątku adopcyjnego. Też czarno-biale, może po ciemku nikt nie zauważy różnicy :P

A Ren to przepraszamy za puchatkowy offtop :>

Anka. - Śro Lis 17, 2010 17:55

Off-Topic:
Pyl napisał/a:
Dzięki. Niech tylko zdrowo rośnie i szybciutko do mnie trafia... :serducho:

Anka. napisał/a:
Jeszcze M2? A nie M3?

Ren, zmień w tytule - tylko jeden kapturek jest wolny :mrgreen:

Tak, tak, M3 na myśli miałam, pora nie ta już była :lol1:
Prześliczny miot :serducho: