Mioty urodzone - rok 2010 - Miot I SunRat's
susurrement - Nie Cze 20, 2010 16:18
emileczka napisał/a: |
6. standard, standard, black, self (biała skarpetka na prawej łapce) – 49g - rezerwacja susurement
|
dziękuję
wybaczę nawet błąd w nicku :p
wystarczy susu, tak łatwiej
Anonymous - Nie Cze 20, 2010 16:26
Blacki wyglądają jak czekoladki
heniok - Nie Cze 20, 2010 17:57
Maluchy są wielkie, większe niż Rozowe w tym wieku, pochłaniają niesamowite ilości karmy
Kilka nowych fotek
Samice
Igiełka, małe skręcone cholerstwo, uwielbia podgryzać rękę na wybiegu
Ironia, spokojna i dostojna, ale nie przepada za fleszem i ciężko było zrobić jej fotki
Inazuma, urodzona modelka, ustawiała się sama do zdjęć i fotografowanie jej było samą przyjemnością
Itsu, bardzo ciekawska, za wszelką cenę chciała wejść w obiektyw
Irytacja, Azi dobrałaś imię idealnie, potrafiła zasnąć w rękawie u mojej mamy, ale przy zdjęciach szlag mnie trafił
Iluzja – rezerwacja susu, spokojna i bardzo nieśmiała, wolała siedzieć pod poduszką niż dać się fotografować
Samce
Irben, ciekawski i wszędobylski, jako jedyny wspinał się na górę wersalki i w niczym mu nie przeszkadzał flesz - WOLNY
Ildefix, odważny ale za zdjęciami nie przepadał i za wszelką cenę chciał się schować pod poduszkę - WOLNY
Ichi the Killer, rezerwacja Agnieszka J. spokojny siedział na poduszce i sam czekał aż skończę robić fotki
Izzi, rezerwacja Oli, skręcony jak Irytacja, potrafi doprowadzić do łez przy próbie obfocenia
Ildefons, spokojny i lubiący zdjęcia, uwielbia ganiać za dłonią
quagmire - Nie Cze 20, 2010 18:13
Maluchy są cudowne, a Ildefons wymiata po całości. Najpiękniejsze ma imię
Tylko co ma tak mało zdjeć?
heniok - Nie Cze 20, 2010 18:22
Ren napisał/a: | Blacki wyglądają jak czekoladki |
Owszem one bardziej czekoladowe jak czarne
quagmire napisał/a: | Tylko co ma tak mało zdjeć? |
Monia Ty akurat nie marudź tylko przyjedź wymiziaj i zrób duuużo fotek
susurrement - Nie Cze 20, 2010 21:47
http://www.fotosik.pl/pok...96eb0c4279.html i jak tu się nie zakochać? cudna jest. tylko imienia jeszcze niet.. jest wstępny pomysł, ale wymaga dopracowania
Berbelucha - Pon Cze 21, 2010 09:10
No panny są przepiękne Jak pokazałem mamie fotki to zakochała się w nich od pierwszego wejrzenia
Już nie mogę się doczekać kiedy Itsu i Inazuma zamieszkają ze mną
Nakasha - Pon Cze 21, 2010 14:57
Jakie przecudowne czarnuszki
Azi - Pon Cze 21, 2010 19:25
heniok napisał/a: | Irytacja, Azi dobrałaś imię idealnie | heniok, a nie przyzwyczaiłeś się, ze ja wszystko robię idealnie?
a swoja droga, ona Cie bardzo lofcia i tylko się tak droczy moje maleńkie pokłębione
susurrement - Czw Cze 24, 2010 16:50
jak tam moja mała Iluzja? ile już skarb waży? może jakieś fotki
Azi - Czw Cze 24, 2010 17:08
ja chcę w ogóle foty
quagmire - Czw Cze 24, 2010 23:18
Moje Oczko kochane
Oli - Nie Cze 27, 2010 11:58
a ja wczoraj macaaaaaaaałam
PATY$$ka - Nie Cze 27, 2010 12:01
No nie! Tutaj też jeszcze węgielki są wolne? Ludzie bierzcie
Berbelucha - Nie Cze 27, 2010 12:16
maluchy są cudowne wczoraj była okazja poznać się z nimi bliżej, wykorzystana przez wszystkich obecnych skrupulatnie
|
|
|