Mioty urodzone - rok 2010 - V-alki Emerald Moon - indywidualne s.11
Anonymous - Nie Maj 23, 2010 20:22
eLka, no normalnie gdyby nie moje mocne postanowienie poprawy, to bym cię na klęczkach błagała......... przepiękny miot
PATY$$ka - Pon Maj 24, 2010 06:05
Hehe... dzisiaj maluchy kończą dwa tygodnie
quagmire - Śro Maj 26, 2010 10:06
No, mamy już środę. Oczka otwarte?
Pućka - Śro Maj 26, 2010 12:57
no wlasnie, co tam slychac u maluchow?
PATY$$ka - Śro Maj 26, 2010 19:19
Otwierać się oczka, otwierać...!!!
L. - Czw Maj 27, 2010 00:08
Maluszki już wczoraj miały otwarte oczka ale musiałam poczekać na ładniejszą pogodę.
Pączuszki są niesamowite takie kochane i pączuszkowate dzisiaj dobre 2h z nimi spędziłam na całowaniu i mizianiu. Teraz zaczną przechodzić etap wydłużania się, aby znowu nabrać ciałka
Dziewczynki zostają ze mną.
Miała ze mną zostać tylko Vermilia, ale gdy okazało się, że to małe jasne jest rude nie mogłam sobie odmówić wtajemniczeni zrozumieją to najlepiej : )
Visienka (dumbo standard russian topaz self)
Vermilia Vuff (standard russian blue self) [*]
Chłopcy
Vincent (standard russian blue irish white feet) - rez. Kaś
Vado (standard russian topaz self) - rez. Ola P
Verin (standard russian beige self) - rez. Patrycja
Vivaldi (dumbo standard russian dove self) - rez. żywym_trudniej
Voodoo (standard russian beige self) - rez. Ola P
Przypominam, że to ja piszę do chętnych w sprawie rezerwacji po wybraniu malca proszę o przesłanie imienia oraz danych do umowy (+ numer dowodu). W przypadku osoby niepełnoletniej danych rodzica.
mrófka - Czw Maj 27, 2010 00:31
rozkoszne bezwarunkowo powalające klopsy
L. wtajemniczeni decyzję rozumieją doskonale i absolutnie ją aprobują ja też bym takich cudów nie oddała
wuwuna - Czw Maj 27, 2010 00:34
Idę się pokroić za 3, 4, 5
jakie pięknoty a buuu
PATY$$ka - Czw Maj 27, 2010 05:34
Wszystkie kluszki pikne są jak nie wiem!!! Szkoda, że tylko jeden dumbo i że tylko jeden russian blue...
1.A imiona kiedy będą można wiedzieć, bo ja się tak za bardzo w cyferkach nie orientuję
2. Czy jest jakaś różnica w wielkości pomiędzy dumbo, a standard kiedy dorosną (tak ogółem )
mc - Czw Maj 27, 2010 08:38
Za pana nr jeden to ja dałabym się pociachać! Eheh! Dlaczego ja nie mam męskiego stada?
olus0312 - Czw Maj 27, 2010 08:50
Padłam. Rozkoszne Maluszki Zazdroszczę domkom... szczególnie M2
wuwuna - Czw Maj 27, 2010 10:14
Budowa ciała, głowy u dorosłego szczura standardowousznego i z uszami dumbo niczym się nie różni, to tylko złudzenie, bo dumbo są niżej osadzone i dlatego uwypuklają czaszke.
quagmire - Czw Maj 27, 2010 11:26
A imiona wymyślają przyszli właściciele
No po prostu cudne są
L. - Czw Maj 27, 2010 13:55
Off-Topic: | PATY$$ka, przeczytaj jeszcze raz wszystkie e-maile ode mnie przecież wszystko Ci tłumaczyłam. |
kaś - Czw Maj 27, 2010 14:21
Mój Boże, jakie słodkie pysie!
|
|
|