Wystawy szczurów rodowodowych - IX OWSR w Katowicach
gratis - Wto Mar 30, 2010 06:16
O której godzinie mamy byc na hali będę wiedziec zapewne po świętach.
Wystawa kocia trwa od 10-19 [sobota] do 18 niedziela.
Z tym, że ja będę o tą niedzielę krótszą dla nas prosic - bo nie ma opcji, żebyśmy do 18stej siedzieli.
Cięzko będzie o wypad na soczek w momencie kiedy jesteśmy rozsypani po śląsku.
Impreza po wystawowa nie leży w zakresie moich obowiązków.
baradwys - Wto Mar 30, 2010 07:07
Lachony nieeeee.... szczury można na godzinkę lub 2 zostawić u ludzi a hoteliku i wyskoczyć na soka, ja osobiście nie wyobrażam sobie żeby jechać do Rybnika i się wracać..
gratis - Wto Mar 30, 2010 07:10
Przypominam cennik
dla niezrzeszonych
12 zł za pierwszego i drugiego - 10 zł za następne
dla członków SHSRP
10 zł za pierwszego i drugiego - 7zł za następne
6 zł za nierasowe.
Oli - Wto Mar 30, 2010 09:21
gratis napisał/a: | 19 [sobota] | i potem mamy jeszcze gdzieś iść?! Nie wiem czy to wypali...
Oleczka - Wto Mar 30, 2010 11:52
ojaaa a ja mam o tej 18 wracac do Warszawy z Katowic ja nie umiem po nocy jechac samochodem
zuuzuushii - Wto Mar 30, 2010 14:39
hehe chciałam to samo napisać...
Bel - Wto Mar 30, 2010 17:00
Też bym wolała aby się skończyła w niedzielę wcześniej... w poniedziałek o 6 muszę do pracy wstać
baradwys - Wto Mar 30, 2010 17:45
gratis napisał/a: | bo nie ma opcji, żebyśmy do 18stej siedzieli. | toż to prawie morderstwo... Już słyszę lament TŻa...
najgorzej jak mój i believe_86, menszczyśni pojadą w siną dal... I nas tam zostawią
Bel - Wto Mar 30, 2010 18:03
Shy_Lady, mój się bezemnie nie rusza ten typ tak ma
Tygrys - Wto Mar 30, 2010 18:37
Słuchajcie, j w sobotę 10 kwietnia muszę od 9 być w szkole załatwiać przedłużenie złożenia papierów do obrony, plus wpis do indeksu plus oddanie indeksu. czy Shy może mnie jakiś czas zastąpic? jej szczury razem z moim będą w jednej dunie?
Anonymous - Wto Mar 30, 2010 18:43
Tygrys, nie ma z tym prob;emu, zostaw jej też papiery do zdania i niech Shy powie, że macie szczury razem.
Tygrys - Wto Mar 30, 2010 19:15
O, właśnie doszłam do tematu Shy o maluchach...nie bedą jednak w jednej dunie nie chcemy ryzykować, teraz muszę skombinować fauna, bo w zgłoszeniu napisałam że nie potrzebuję, ale rozumiem, że dalej mogą zostać z nią przez parę godzin?
baradwys - Wto Mar 30, 2010 19:20
Tygrys, tak szczerze to ważne są dokumenty i szczury... I pomyśl tylko czy Remciu będzie w fauna czy nie... Bo wiesz że On nie lubi obcych...
Tygrys - Wto Mar 30, 2010 19:24
Shy_Lady, nie wezmę Remiego, po co mają być non stop osobno, a przez 2 dni nic im się nie stanie. Tylko smirnoffa chcę zabrać na wystawę.
gratis - Czw Kwi 01, 2010 08:04
Uprzedzę późniejsze pytania i już teraz wyjaśnię dlaczego nasze grawerki będą różnic się od kocich:
Śląski Klub Miłośników Kotów Rasowych podaje, że jest to wystawa w Chorzowie.
Ja podaję, że jest to wystawa w Katowicach z tego tytułu, że Felis Polonia tak wpisali jeszcze jak nie znałam miejsca wystawy.
Wystawa jest na terenie chorzowskiego parku kultury i wypoczynku, nie "katowickiego", ale kiedy jedzie się tramwajem to "Wejście Główne" jest ostatnim przystankiem na terenie Katowic.
Po dłuższej chwili namysłu stwierdziłam, że już nie będę mieszac. Mam zgłoszenia, wpłaty i zamówienia na Katowice 2010 więc tak zostaje.
Przypominam też, że każdy zgłoszony szczur musi miec opłacone uczestnictwo w wystawie nawet jeśli nie weźmie w niej udziału.
|
|
|