To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon

Oli - Nie Lut 21, 2010 16:47

Shy_Lady napisał/a:
No ja już pisałam do gratis i do bellieve_86
o i o to chodzi - każdy powinien mieć możliwość swobodnego wyboru, bez presji. ;) i żeby nie było - rozumiem zakochanie się w malcu, ale jakby do mnie ktoś napisał, że chce tego i czy mogę go nie brać, a mnie by się on też podobał to byłoby mi po prostu zwyczajnie przykro, zwłaszcza jeśli pisałby do mnie ktoś kogo lubię :]
baradwys - Nie Lut 21, 2010 16:52

oj Oli ja im nie napisałam że On jest mój i tyle, koniec kropek :P
tylko zapytałam z upewnieniem że na takiego się nie pisały :P

cytrynie :P
nie powiem xD
z czasem się dowiesz :P

marlena85 - Nie Lut 21, 2010 16:54

:( matka natura troszkę mi przykrość sprawiła :( miałam nadzieję, że zamieszkają u mnie dwie panienki, jedna rexowa i jedna standardowa, ale wychodzi na to, że przyjedzie do mnie tylko jedna Qleczka
Off-Topic:
muszę zacząć szukać dla niej koleżankę, żeby sama nie była

Oli - Nie Lut 21, 2010 16:54

domyślam się, że nie naskoczyłaś, że mają go nie ruszać, ale jakbyś do mnie nawet tak napisała, to by mi było przykro :wink:

marlena, poszukaj w adopcjach ;) albo poczekaj na to czy w SunRat's będą jakieś wolne maluchy, bo jest ich naprawdę dużo - sama widziałam na własne oczy ^^

baradwys - Nie Lut 21, 2010 16:56

jejku... to nie miało tak być :( nie chcę żeby było Im przykro... po prostu zapytałam :(
marlena85 - Nie Lut 21, 2010 17:07

Oli napisał/a:
albo poczekaj na to czy w SunRat's będą jakieś wolne maluchy
właśnie zaczęłam intensywniej przeglądać tematy innych miotów i jeśli jakaś klusia zostanie wolna, a nie znajdę młodziaka do adopcji, to będę próbowała tam.
cytryn007 - Nie Lut 21, 2010 17:12

marlena85, zawsze też jest dużo albinosków do adopcji :)
Oli - Nie Lut 21, 2010 17:21

Shy_Lady napisał/a:
jejku... to nie miało tak być :( nie chcę żeby było Im przykro... po prostu zapytałam :(
może im nie będzie, pisałam o sobie ;)
mrófka - Nie Lut 21, 2010 17:36

Shy_Lady, dobra to kciukam z Tobą a Ty ze mną ok ? :mrgreen: ja za Twojego wymarzonego ciuraska a Ty za ruska dla mnie jupii :kciuki:
baradwys - Nie Lut 21, 2010 17:41

ja kciukam żeby każdy dostał to co chce nie podbierając marzeń innym :P
mrófka - Nie Lut 21, 2010 17:47

o właśnie i to jest dobre kciukanie, niech każdemu o czym marzy się dostanie :mrgreen:
Bel - Nie Lut 21, 2010 17:49

ja tam wierzę,że będzie dobrze :] nie ma co piszczeć narazie poczekajcie aż się ofutrzą :]
baradwys - Nie Lut 21, 2010 17:52

believe_86 napisał/a:
nie ma co piszczeć

ja nie umiem piszczeć :oops:

Bel - Nie Lut 21, 2010 17:56

Shy_Lady, to dziwne bo mi piszczysz na gg o tego szczura :P
Rodzynka - Nie Lut 21, 2010 20:40

ojej, gdybym wcześniej wiedziała, że jestem siódma czy nawet ósma ( :/ ) na liście to bym sobie takich nadziei nie robiła :(
A absolutnie nie wierzę, że ktokolwiek zrezygnuje :(