Wystawy szczurów rodowodowych - Targi Zoo Botanica 2009
Azi - Pią Maj 01, 2009 18:58
tamiska, to jest WYSTAWA w zeszłym roku był POKAZ, który też miał pewne inne cele - m.in. propagowanie szczurów nie z zoologów.
szczurki nierodowodowe mogą być dlatego, że:
a) nie każdy rodowodowe ma, a chciałby się swoimi pieszczochami pochwalić
b) często ludzie mają i rodowodowce i kundelki i na wystawę ciężko pojechać z całym stadem,a jednego zostawić samego w domu.
c) część faunaboxów jest dwuszczurowa i patrz punkt b
Anonymous - Pią Maj 01, 2009 19:54
Acha no i wszystko jasne Okazuje sie teraz, ze zglasza sie wiecej kundelkow niz rasiakow heh
Jesli bede mogla wystawic tylko jednego szczurzastego to sie zastanowie, bo Rydzyk bez starego bedzie sie bardzo stresowal sam w transporterze.
Azi - Pią Maj 01, 2009 21:57
tamiska napisał/a: | Okazuje sie teraz, ze zglasza sie wiecej kundelkow niz rasiakow heh | ? ale z czego Ty to wnioskujesz? Nic takiego się raczej nie zdarza oO'
a ja gdzieś tam licze ciuchutko, że może kilku czeskich hodowców przyjedzie
L. - Pią Maj 01, 2009 22:39
tamiska napisał/a: | Okazuje sie teraz, ze zglasza sie wiecej kundelkow niz rasiakow heh |
lol, właśnie, z czego to wnioskujesz?
a ja Ci podam dowód liczbowy
łódź 09
57 szczurów: 52 rasowce ; 5 kundelków
olsztyn 08
42 szczury: 39 rasowców ; 3 kundelki
i proporcje zawsze są podobne :}
Anonymous - Sob Maj 02, 2009 08:15
Tak wywnioskowalam, z tego ze w tym temacie zaczeli zglaszac sie ludzie co wezma swoje pociechy w liczbie zwykle dwoch i, ze to sa kundelki.
Ale jesli stosunek ma sie tak jak przedstawia L. to fajnie. Poogladam sobie blekitnej krwi szczurki
sachma - Sob Maj 02, 2009 08:41
tamiska, bo my się nie zgłaszany w temacie, ale wysyłamy zgłoszenia i bierzemy ze sobą po 5-8 szczurów rasowych na raz a nie 1-2
Anonymous - Sob Maj 02, 2009 08:49
Rozumiem Takie moze banalne pytania zadaje, bo jestem w tym temacie nowicjuszem i chcialam sie dowiedziec
maris - Pon Maj 04, 2009 19:53
Ja na pewno będę na wystawie, tylko nie wiem czy ze szczurem czy bez. Nie mam rasowych i nie wiem czy do czasu wystawy takowego będę miała, ale chciałabym się pochwalić kundelkową Claire (silvered black irish):) Muszę to jednak jeszcze przemyśleć, bo pierwszy raz będę na tego typu imprezie. Nie umiem doczytać, w jaki sposób odbywają się zapisy (gdzie i jakie dokumenty wysłać)?
Anonymous - Pon Maj 04, 2009 20:21
Jeszcze sie nie odbywaja. Pozniej serendipity (ales sobie nicka wybrala ) albo Azi pewnie beda zbierac zgloszenia.
Azi - Pon Maj 04, 2009 20:49
jak zapisy będą, to wołami ogłosimy Pewnie w lipcu zaczniemy zbierać.
[ Dodano: Sro Cze 10, 2009 22:05 ]
proszę o zamkniecie, ale nie usunięcie
|
|
|