Mioty urodzone - rok 2009 - Miot B Happy Feet - już wszyscy za TM [']
Pacyfka - Pon Sty 19, 2009 10:10
same śliczności
Azi napisał/a: | Bakłażanek to taka klucha. Duży hipcio uwielbiający spać jak najciaśniej się zwijając - zbija się w taką kulkę |
To chyba ma to po tacie Tata tez najbardziej lubi spać na głowie zwinięty w kuklę
A Biszkopcik taki malusi i juz z motorkiem w dupci
Dory - Pon Sty 19, 2009 10:48
Dzięki Lara Będąc wredną i nieskromną powiem, że babcią się czuję w 100%, bo to ja zaklepałam Finkę i wrobiłam w nią Azi
Anonymous - Pon Sty 19, 2009 10:51
Dory napisał/a: | Sorki nezu, ale jak zobaczyłam imię Gytha Ogg, to się 5 minut głowiłam, jak to czytać | sie nie czyta, się nie wie.
A domy będa mogły zmieniac imiona, czy Azi wprowadziła terror?
Oli - Pon Sty 19, 2009 11:07
Off-Topic: | Dory, pamiętam jak się wnerwiałaś na pitu, że wyśmiewa się z imion. Teraz robisz to samo. Każdemu podług gustu i potrzeb. |
Dory - Pon Sty 19, 2009 11:47
Off-Topic: | Oli, ja Gythę uwielbiam i jej imię mi nie przeszkadzało. Kiedyś śmiałyśmy się z nezu na gadu, że tego przeczytać nie umiem i bynajmniej się nie nabijałam ze szczura A na pitu wnerwiłam się wtedy dlatego, że napisać można wszystko, ale w odpowiedniej formie Jeśli nie zauważyłaś, teraz nie toczyłam piany z ust i jeszcze dostałam cmoka w nos |
Viss, od Pratchetta mi się we łbie kręci To imiona wstępne, ale może się spodobają
Nakasha - Pon Sty 19, 2009 12:21
Łaaaa jaakie cudowności *_____* burmesy husky!!
Jeszcze raz wielkie gRATulacje!!
Azi - Pon Sty 19, 2009 17:57
Nie offtopować mi, bo rozstrzelam!
"każda potwora znajdzie swego amatora", więc co się komu podoba, tak jest.
Terroru imionowego nie wprowadziłam, zresztą już o 3 zmianach wiem. Zmieniać można, aczkolwiek przy Bezie wolałabym żeby zostało niezmienione. Ona prawdopodobnie będzie wyglądać jak rexowy albinosek, więc idealnie imię pasuje
Dziś maluchy czochrają się jeszcze bardziej, a Bakalia na pewno jest wheaten.
Za gratulacje bardzo dziękuję
pitu, a jak myślisz, dlaczego sobie Bajaderkę zostawiam - "burma husky to jest to "
Lara - Pon Sty 19, 2009 21:08
Bakalia .... loooveee
A bo ja małą Finusię na rączkach swych mościłam, jak ją w Gdańsku podrzucono znienacka i tak się zakochałam okrutnie w tym żywiole, że teraz trudno nie czcić jej córy, takiej jak i ona (osz ale przyznam się ja publicznie że jakoś rex mnie trochę stresuje, nie należy jakoś bardziej szczególnie o takiego czochrańca dbać? )
Azi - Pon Sty 19, 2009 21:20
W sumie zapomniałam, że w sobotę zrobiłam jeszcze fotki z karmienia
Nakasha - Pon Sty 19, 2009 21:38
Lara, hehe, nie nie trzeba bardziej dbać o rexy one nie mają dłuższej sierści, tylko taką mocno falowaną
Azi, słodkie przyssawki
Azi - Wto Sty 20, 2009 21:44
A oto dzisiejsze małe dwa zdjęcia wiercipupek:
Maluchy weszły już w stadium "pełzać, pełzać" i im się nóżki na boczki koleboczą Poza tym mają już sporo więcej futerka i włączają im się zmysły - już mnie dzisiaj obwąchiwały i smakowały (liżąc). Jeszcze są nieporadne, ale coraz bardziej przypominają szczurki.
Biszkopcik znów taranował brata... I chyba jest agouti point - jest nieco jaśniejszy, chociaż może tylko tak mi się wydaje.
A na koniec mamusia:
mc - Wto Sty 20, 2009 21:53
O!!! Śliczności
Bema - Śro Sty 21, 2009 00:38
cudne kluski i jakie piękne imiona
Pacyfka - Śro Sty 21, 2009 08:15
osz.. co za piękności tełapcie, uszka, noski, ogonki.. wszystko takie maleńkie ale już widac, że szczurze teraz to ja Cie Azi bedę zamęczać o indywidualną sesje
gratis - Śro Sty 21, 2009 08:29
Pacyf popieram
|
|
|