To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot A of Anahata: 25.12.2008 r. =)

wuwuna - Pią Sty 02, 2009 13:35

Nakasha przyznawaj się jakie są kolory
powderki i americany :> ? i dawaj chociaż zbiorową :P

[ Dodano: Pią Sty 02, 2009 13:42 ]
babyduck napisał/a:
a czy masz już jakieś podejrzenia co do barwy tej "bialutkiej" trójki?
pewnie beige.?
Anonymous - Pią Sty 02, 2009 13:52

Ja ta widzę jednego czarnego pana i to rozpala mą duszę. :D I chciałabym, żeby były beżyki, one są takie piękne i takie wyjątkowe, ja nadal nie mogę się napatrzeć na piękny ciemny beż mojego Forrestka. :serducho: :serducho: Polecam wszystkim beżyki, ich dark ruby oczy są niemal czarne, coś pięknego. :serducho: :serducho:
Nakasz, ja też bardo proszę o foty twojej cudownej gromadki. Siedzisz tam pewnie z nimi non-stop, a my tylko zazdrościmy. :P

Nakasha - Pią Sty 02, 2009 13:56

Myszowa, no to jest pewien plan :lol:

Keira, możesz już myśleć nad imieniem na A dla czarnulka :D dla drugiego hipcia również. :)

babyduck, mam podejrzenia, ale to tylko podejrzenia. ;) Na pewno mamy 1 czarnego i 6 american blue, a te najjaśniejsze to być może powder blue/platinum i beige. Jak pisałam, za 4 dni zacznie rosnąć im futro, to zobaczymy. :D

wuwuna, Viss, przecież są zbiorówki :D

Ale i tak dzisiaj będą nowe fotki :mrgreen:

Niestety nie siedzę z nimi cały czas bo muszę chodzić do pracy. ;(

Myszowa - Pią Sty 02, 2009 14:10

Nakasha, niech jeden chłopiec nazywa się Allegro :mrgreen:
o ile ktoś nie będzie miał pomysłu na imię. :P

Keira - Pią Sty 02, 2009 21:36

Mój TŻ jako wielbiciel mitologii Starożytnego Egiptu zaproponował imiona Anubis i Apofis ale nie wiem czy nie za ponure trochę jak dla małych słodkich szczurków ;)

Nakasho już taka późna godzina a zdjęć niet :> :huh2:

Myszowa - Pią Sty 02, 2009 21:53

Keira, może mitologia grecka, tam jest Apollo, Ares - akurat dla chłopców :)
Właśnie, fotki znów prosimy :D - a będą indywidualne? :>

Nakasha - Pią Sty 02, 2009 21:59

Zgrywam na fotosika :D
Anonymous - Pią Sty 02, 2009 22:08

to gdzie te foty? :mrgreen:
Anouk - Pią Sty 02, 2009 22:14

Weszłam na profil Nakashy na fotosiku, już jest kilka fot :serducho: http://nakasha.fotosik.pl/
L. - Pią Sty 02, 2009 22:28

Nakasha, ten rodzynek to powder blue :wink: dla mnie za ciemny na platynę. chyba, że zdjęcia kłamią :-P
Nakasha - Pią Sty 02, 2009 22:57

O rety, jacy Wy jesteście niecierpliwi :roll: :lol:

Zdenerwowana mamusia, która czym prędzej uciekła do gniazda :D

Maluchy mają już 7 dni :serducho:

Wśród american blue również są nieznaczne różnice w odcieniu: :)

Ta oto dziewczynka zostaje ze mną :DD

Anonymous - Pią Sty 02, 2009 23:11

Cudeńka, oglądaliśmy z Michałem i dobrze, ze nas nie słychać tutaj, bo aż wstyd, takie pianie. :D Maluszki jasne i ten czarny rodzynek najbosksze. Ale beżyk to chyba tylko jeden będzie?
No i pierwsze pytanie Michała: a ten czarny ma już domek? :D :D Te zboczenia. ;)

L. - Pią Sty 02, 2009 23:19

podziwiam te zdjęcia w rządku :P u mnie ELki miały adhd od chwili zwodowania się na świat :-P
Nakasha - Pią Sty 02, 2009 23:24

Viss, ma domek :D

L., to akurat zaleta obiektywu z silniczkami ultrasonicznymi. :> ADHD ogólnie nie mają, ale 3 kluski się wierciły bo szukały cyca :D łakomczuchy :lol:

Lara - Pią Sty 02, 2009 23:40

Ooooooo żesz maaaatkkkkoooooo!! Coś powalająco przepięknego!! Jakie te bluty blutowe, jakie one piękne, jakie błękitne....matko zaraz się tu pogryzę :slinisie: ło matko! ło matko! moje ciudnie bluty! Jestem nieuleczalnie chora na bluty!.... to takie niebieskie skrzywienie a one taki boskie są że no no.... gratuluję hodowcy, strzał w dychę i w moje serducho ;d