Mioty urodzone - rok 2008 - Miot A of Anahata: 25.12.2008 r. =)
wuwuna - Pią Sty 02, 2009 13:35
Nakasha przyznawaj się jakie są kolory
powderki i americany ? i dawaj chociaż zbiorową
[ Dodano: Pią Sty 02, 2009 13:42 ]
babyduck napisał/a: | a czy masz już jakieś podejrzenia co do barwy tej "bialutkiej" trójki? | pewnie beige.?
Anonymous - Pią Sty 02, 2009 13:52
Ja ta widzę jednego czarnego pana i to rozpala mą duszę. I chciałabym, żeby były beżyki, one są takie piękne i takie wyjątkowe, ja nadal nie mogę się napatrzeć na piękny ciemny beż mojego Forrestka. Polecam wszystkim beżyki, ich dark ruby oczy są niemal czarne, coś pięknego.
Nakasz, ja też bardo proszę o foty twojej cudownej gromadki. Siedzisz tam pewnie z nimi non-stop, a my tylko zazdrościmy.
Nakasha - Pią Sty 02, 2009 13:56
Myszowa, no to jest pewien plan
Keira, możesz już myśleć nad imieniem na A dla czarnulka dla drugiego hipcia również.
babyduck, mam podejrzenia, ale to tylko podejrzenia. Na pewno mamy 1 czarnego i 6 american blue, a te najjaśniejsze to być może powder blue/platinum i beige. Jak pisałam, za 4 dni zacznie rosnąć im futro, to zobaczymy.
wuwuna, Viss, przecież są zbiorówki
Ale i tak dzisiaj będą nowe fotki
Niestety nie siedzę z nimi cały czas bo muszę chodzić do pracy.
Myszowa - Pią Sty 02, 2009 14:10
Nakasha, niech jeden chłopiec nazywa się Allegro
o ile ktoś nie będzie miał pomysłu na imię.
Keira - Pią Sty 02, 2009 21:36
Mój TŻ jako wielbiciel mitologii Starożytnego Egiptu zaproponował imiona Anubis i Apofis ale nie wiem czy nie za ponure trochę jak dla małych słodkich szczurków
Nakasho już taka późna godzina a zdjęć niet
Myszowa - Pią Sty 02, 2009 21:53
Keira, może mitologia grecka, tam jest Apollo, Ares - akurat dla chłopców
Właśnie, fotki znów prosimy - a będą indywidualne?
Nakasha - Pią Sty 02, 2009 21:59
Zgrywam na fotosika
Anonymous - Pią Sty 02, 2009 22:08
to gdzie te foty?
Anouk - Pią Sty 02, 2009 22:14
Weszłam na profil Nakashy na fotosiku, już jest kilka fot http://nakasha.fotosik.pl/
L. - Pią Sty 02, 2009 22:28
Nakasha, ten rodzynek to powder blue dla mnie za ciemny na platynę. chyba, że zdjęcia kłamią
Nakasha - Pią Sty 02, 2009 22:57
O rety, jacy Wy jesteście niecierpliwi
Zdenerwowana mamusia, która czym prędzej uciekła do gniazda
Maluchy mają już 7 dni
Wśród american blue również są nieznaczne różnice w odcieniu:
Ta oto dziewczynka zostaje ze mną
Anonymous - Pią Sty 02, 2009 23:11
Cudeńka, oglądaliśmy z Michałem i dobrze, ze nas nie słychać tutaj, bo aż wstyd, takie pianie. Maluszki jasne i ten czarny rodzynek najbosksze. Ale beżyk to chyba tylko jeden będzie?
No i pierwsze pytanie Michała: a ten czarny ma już domek? Te zboczenia.
L. - Pią Sty 02, 2009 23:19
podziwiam te zdjęcia w rządku u mnie ELki miały adhd od chwili zwodowania się na świat
Nakasha - Pią Sty 02, 2009 23:24
Viss, ma domek
L., to akurat zaleta obiektywu z silniczkami ultrasonicznymi. ADHD ogólnie nie mają, ale 3 kluski się wierciły bo szukały cyca łakomczuchy
Lara - Pią Sty 02, 2009 23:40
Ooooooo żesz maaaatkkkkoooooo!! Coś powalająco przepięknego!! Jakie te bluty blutowe, jakie one piękne, jakie błękitne....matko zaraz się tu pogryzę ło matko! ło matko! moje ciudnie bluty! Jestem nieuleczalnie chora na bluty!.... to takie niebieskie skrzywienie a one taki boskie są że no no.... gratuluję hodowcy, strzał w dychę i w moje serducho ;d
|
|
|